Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen se vložím do tématu, to někdo hnojí podle tabulek?
Chlapi, pro pořádný ořechy netřeba 20 nesmyslů, root/grow/bloom/boost - tohle jsou jediné 4 věci, které jsou třeba - v jakém poměru k sobě, proč a kdy je o zkušenostech a zkoušení, každy strain bude reagovat jinak, takže spíš razit pod heslem "v jednoduchosti je síla"
Základ je zjistit potřeby a podle toho reagovat.
mmj, vše co začíná na Advanced je srajle
Původní příspěvek od El Dudelíno Jen se vložím do tématu, to někdo hnojí podle tabulek?
Chlapi, pro pořádný ořechy netřeba 20 nesmyslů, root/grow/bloom/boost - tohle jsou jediné 4 věci, které jsou třeba - v jakém poměru k sobě, proč a kdy je o zkušenostech a zkoušení, každy strain bude reagovat jinak, takže spíš razit pod heslem "v jednoduchosti je síla"
Základ je zjistit potřeby a podle toho reagovat.
mmj, vše co začíná na Advanced je srajle
vidíš já třeba s advanced hydroponics byl spokojenej..
a píšeš root/grow/bloom/boost jsou jediné co je třeba.. já jedu jen grow, bloom, enzym (canna aqua vega, canna aqua flores, canazym) kořeňák nejedu žádnej a booster co se najde po ruce a nebo vůbec
Tak vzhledem k 0 zkušenosti s AN jsem se snažil nějak následovat jejich doporučení, ale ano je to tak.
Naprosto souhlasím, bylo to asi moje poprvý a naposled s AN.
Taky jsem dospěl k takovýmu závěru, že jim dlabu na tabulkový hodnoty a pojedu to prostě čistě na EC hodnoty a hlavně reakce konzumentů.
Každopádně díky za názory a rady, cenim!
Osobne som AN nikdy nesiel, odradza ma tych 20 flasiek a cena. Ztoho co som ale pocul tak su ich tabulkove hodnoty dost prepalene. Co sa tyka advanced hydro, tak fungovali dobre, na ine som presiel viac menej zo zvedavosti.
Čaute chlapi. Riadny guláš ste tu narobili. Hlavne autor vlákna. Chceš pomôcť a zmýliš sa už pri značke hnojiv. Bože. AN som mal a super. Teda konkretne trojzložku. Na flaši maš pomer ako hnojit v danych fázach. Je to práveze mineralne hnojivo urcene primarne na hydro. Hnojit sa da s tym cokolvek...hlina....kokos....pseudo aero..... Od zaciatku som s nim spokojný. Jedine si reguluj vysledne EC. To je vsetko. Ked mas trebars 3tyzdnovu holku tak daj ttebars 1.2 . Proste pozri na holku a musis vidiet kolko potrebuje.
AN ma akoze 20 flasiek. Ale realne staci vzdy vybrany zaklad. mozno nieco k tomu. Tato trojzlozka grow, micro, bloom sa pouziva vzdy ako jeden produkt. Vzdy vsetky tri zlozky v danom pomere. Isiel som s nimi aj hlinu a super. Výsedná chuť lepšia ako na BIOBIZZE. Resp. dolezity je curring..... oka..... držte sa.... s pozdravom Shiva
K tej cene. Prave trojzlozku maju dlhodobo znizenu cenu na urcitych portaloch. 3litre s kurierom 27e cca. A celkovo AN znizovali urcité flasticky na nizsie ceny. Aj tak celkovo je to prestrelené..... ale ta trojzlozka cajk. Tusim 15l hnojky teda 5l kazda zkozka vychadza okolo 50e. CO JE SUPER.
Ahoj Svivas, máš pravdu, už název vlákna je trošku mimo...
Zmátl mě ten root no, prostě jsem to prohodil, ale co už.
Vtipné je jak každý píše něco jinýho, ty píšeš primárně na Hydro, kolega píše jak jsem to vůbec mohl na hydro používat...
Už mám nějakou představu co to udělá s nějakym poměrem odstátý vody po příměsi všech tří složek, takže jak říkáš ty, dám jí podle toho, jak bude vypadat.
Jestli vše klapne tak jsem taky zvědavej, co z toho bude.
Když jsme teda u toho, máš s AN zkušenosti, mám ještě tu doplňkovou B52ku, která už by se měla taky dávat, používal si i ty nějaký doplňkový hnojky nebo pouze tu trojsložku?
já jel 13 flašek od advanced nutrients v nft.. a udělá to stejnou parádu jak základ + enzym od canny
ale abych to jen nehejtoval, AN nejsou tak špatné, ale každá ta flaška navíc je proto, aby ses vyhnul a eliminoval stresy a chyby, které si schopný nasekat (velké teplo, malé teplo, proti plísním, lepší vstřebávání atd...)
určitě nemáš v ruce špatné hnoje, to ani náhodou.. jen je to pro opravdové hračičky, co je baví míchat milion lektvarů..
jinak jak si spokojenej s tou jejich formulí PH PERFECT? Co Ti to dělá při namíchání hnoje? Vstupní PH a pak výsledné PH?
Pokud ty dávkovací poměry opravdu dodržuješ, tak se dostaneš pokaždý na PH okolo 6,3-6,4 záleží jak přesně dávkuješ (nehledě na to, jestli máš PH 6,7 nebo třeba 8), s tím jde ruku v ruce i to EC (alespoň co se týče mých slabých zkušeností s timhle produktem).
Na hydro je to ideální PH, do hlíny mi to trošku vadí, takže jak jsem říkal, doředim to trochou čistý vody, PH houpne na 6,5-6,6 a EC se mi taky srazí.
Stálost PH tam samozřejmě není a když mi to jelo na DRIP systému s recirkulací vody, denně jsem musel to PH upravovat (osvědčila se mi normální kys. citronová z krámu), která sráží EC i PH což asi každej moc dobře ví.
Možná to byl i problém toho, že se mi v keramzitu držely soli a při tom DRIP systému jak se voda okysličuje a cirkuluje, tak to PH prostě roste.
Já když mám odstátou vodu třeba 5 dní tak mi PH skočí i na 8,1 a EC na 0,5 a to mám výtoč 6,7 a EC nějakejch 0,35 průměrově.
Závěrem ale můžu říct, že to PH Perfect opravdu funguje.
Původní příspěvek od Luise 😁 Me se zda ze to i Shiva nejak pomotal jabka s hruskama.. prvni odstavec pise sice AN ale me by to sedelo na AH..a pokracuje o AN...
Za me Advanced hydro taky dobry, do kokosu... Pro recirkulaci General hydroponic..
Původní příspěvek od odifel Ahoj Svivas, máš pravdu, už název vlákna je trošku mimo...
Zmátl mě ten root no, prostě jsem to prohodil, ale co už.
Vtipné je jak každý píše něco jinýho, ty píšeš primárně na Hydro, kolega píše jak jsem to vůbec mohl na hydro používat...
Už mám nějakou představu co to udělá s nějakym poměrem odstátý vody po příměsi všech tří složek, takže jak říkáš ty, dám jí podle toho, jak bude vypadat.
Jestli vše klapne tak jsem taky zvědavej, co z toho bude.
Když jsme teda u toho, máš s AN zkušenosti, mám ještě tu doplňkovou B52ku, která už by se měla taky dávat, používal si i ty nějaký doplňkový hnojky nebo pouze tu trojsložku?
Díky
Čau čau....Mal som iba ich flawless finish a Overdrive. Zatial nič extra nepozorujem. Večšinou aj tak idem záver voda a niekedy hnojím jak blázen a tiež sa to dá....haha... dobrý výsledok závisí aj od iných faktorov. B52 som chcel kupiť, ale už to zrejme nebudem riešiť...... resp. u satív si viem tie prípravky predstaviť......
Stabilné ph garantujú pri používaní osmozy..... inak nie,,,
Naposledy upravil shivasambhu 02-11-2019 v 16:12 PM
Ahoj lehce jen vložím.AN mam též jedu po druhé hydro prvo nedopadlo tet jedu 2 kolo bouzel 1 automat.Z AN jsem problem nemel spise divam na Metr než na tabulky.bylo mi doporučeno i z obchodu že tabulky invidalní.Ph semi drží samo to jejich PH Perfekt. a ec hlidám metrem.
jinak mam 25l roztok a davam 30 ml odkazdeho a ph ukaze od 5,6-5,8 ec +- 0,50-0,80 ec osmóza 0,03. Nemel jsem problém AN a mel jsem i doplňky cukrovou vatu jejich a vonělo pekne a chut tez . Někdo nadáva anekdo ne ja jsme spokojen snad neva vložím foto nake a at se daří