Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud začnou být přehnojené poznáš to na listech.
Samozřejmě nemám kompletní set jejich hnojiv, takže to množství asi není tak velké.
Popřípadě snížím dávky... dík za tip.
Jo, já vím jak poznat přehnojenou kytku. Já také používál jen Grow, Bloom, TopMax a občas Heaven.
A přesto když sem toto míchal přesně podle tabulek, tak už cca ve druhém týdnu květu měly všechny 4 kytky spálený konečny listů.
Ono totiž kdybych se měl řidit jejich tabulkou, tak v LightMixu dávám např. v 6 týdnu květu:
Grow- 4 ml/l
Bloom- 3 ml/l
TopMax- 4 ml/l
Heaven- 5 ml/l
Sečteno- 16 ml/l hnojek. To mi přijde jako dobře přestřelený- dle mého strašně moc.
Nikdy bych takovou vysokou dávku hnojiv nedal. Většinou hnojím tak, aby součet všech hnojek nepřesáhl 6 ml/l. Dle jejich tabulky by to mělo být ještě o 10 ml/l více- nesmysl a přehnojení zaručeno.
Původní příspěvek od Trisuli Jo, já vím jak poznat přehnojenou kytku. Já také používál jen Grow, Bloom, TopMax a občas Heaven.
A přesto když sem toto míchal přesně podle tabulek, tak už cca ve druhém týdnu květu měly všechny 4 kytky spálený konečny listů.
Ono totiž kdybych se měl řidit jejich tabulkou, tak v LightMixu dávám např. v 6 týdnu květu:
Grow- 4 ml/l
Bloom- 3 ml/l
TopMax- 4 ml/l
Heaven- 5 ml/l
Sečteno- 16 ml/l hnojek. To mi přijde jako dobře přestřelený- dle mého strašně moc.
Nikdy bych takovou vysokou dávku hnojiv nedal. Většinou hnojím tak, aby součet všech hnojek nepřesáhl 6 ml/l. Dle jejich tabulky by to mělo být ještě o 10 ml/l více- nesmysl a přehnojení zaručeno.