Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo,je pravda ze tam nejaky broucci jsou...dalo by se vyresit silonkou??Chtel jsem je vyhubit ale nezjistil jsem co jsou zac...vzdycky pod spodni sachtou na zemi jsou desitky tech mrtvejch malejch broucku...mel jsem tam i moly ale to se mi podarilo vyhubit.
Silonkou bych to neřešil. A nemůžeš to celé ucpat??
Celé bych si to představoval tak, že tedy zřejmě by stačil přítah pasivní, což znamená, že budeš mít pouze odtah přes pacháč do komína ven a tím podtlakem, který se v boxu vytvoří, si to vzduch nasaje samo z okolního prostředí přes otvory v boxu dole. Píšu zřejmě, jelikož toto vše jen za předpokladu, že budeš mít otevřené ty dveře a místnost před se dá větrat- takhle podobně to mám já, akorát bez toho kotle...
edit: a taky je samozřejmě důležitý, jestli vůbec ty otvory ucpat můžeš- já nevím, jakou tam mají funkci (((:
trisuli vsiml sis ze ve dverich jsou dva dost velky nadechy????(ventilacky)
podle me i pres zavreny dvere si to vzduch veme pres ti ventilacni diry...v kuchyni ale budes muset mit nonstop otevrenou ventilacku na oknu
ten pritah v mistnosti bych vypenoval montazkou/nejlip zabetonovat sichr je sichr
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Těm malým nádechům na dveřích bych nevěřil- mám to podobně a mám pootevřený dveře na cca 30 cm permanentně a k tomu přesně jak píše AladinXXX- stále otevřenou ventilačku v místnosti, kde je ten kumbál- když je venku hezky, tak mám otevřené i celé okno. Prostě kvalitní cirkulace kvalitního vdzuchu je základ ((:
[modedit]: ok,ja si ty XXXka dodelam za nick sam.....
A/S