Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Hotová LED světla - nejlepší cena, příkon, rozměr, plocha
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Na jak velkou pěstební plochu svítíte?
míň
80 x 80
100 x 100
120 x 120
víc
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Fruddy
Stálý Člen

Karma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% PěstitelskáKarma uživatele Fruddy - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Just
Fruddy, s 5 000,- za komplet pro seniora máš pravdu, nemluvě o té osvětě, která je na začátku, oni ani nevědí, co mají dělat, pokud si kutil nepostaví všechno sám a nekoupí knížku od Joseho.

Ty COB nejsou v principu špatné, protože to uchladí, ale musím souhlasit s tím, že asi nechceme noname a hlavně cena je nereálná.

TipTrans umí doufám i něco mimo letecké dopravy, nicméně i Číňani se snaží, když vědí, že nepůjde jen o vzorek.

O spektru víš víc, mně jen zarazilo, že to, co továrna propaguje, bylo v kontrastu s přednáškou chlapíka z California Lightworks, zelené spektrum mi připadá taky jako zbytečnost.

Ještě záleží co je to vzorek pro číňana, a co to pro něho znamená že toho bude více. Když nakoupíš jako vzorek třeba jedno světlo tak je to OK, musíš se ho ale zeptat kolik bude potom MOQ, asi před šesti lety se mi stalo že jsem si tuhle informaci nezjistil, nakoupil jsem vzorky parádních LED modulů a když jsem se rozhodl že jich teda pár set vezmu, tak MOQ bylo 1000 kusů od každého PCB, pro nás to teda znemanalo naskladnit pře 16 000 kusů zboží které se bude rozprodávat velmi dlouho.

Můj život je světlo
.
.
světlo je můj život
.
.

==>Kompletní měření veškerých světelných zdrojů PAR metrem<==

Old Post 05-04-2019 v 11:27 AM
Fruddy je offline   Profil uživatele Fruddy   Find more posts by Fruddy   Foto galerie člena Fruddy   Click here to Send Fruddy a Private Message   Add Fruddy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Fruddy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Just
Fruddy, s 5 000,- za komplet pro seniora máš pravdu, nemluvě o té osvětě, která je na začátku, oni ani nevědí, co mají dělat, pokud si kutil nepostaví všechno sám a nekoupí knížku od Joseho.

Ty je hlavně budeš muset přesvdědčit že indoor je ta volba. A neni to jen o světle... já mam za pět K jenom stan... přesvěč důchodce aby investoval 20K, pálil elektriku, kupoval hnoje a učil se nový věci... oni ví že kdyby na jaře zasadil na zahradě tak na podzim něco sklidí... a legalizace zatim porad v nedohlednu, podle mě špatně zvolená cílovka.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 05-04-2019 v 13:57 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Just
Stálý Člen

Karma uživatele Just - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Fruddy

Ještě záleží co je to vzorek pro číňana, a co to pro něho znamená že toho bude více. Když nakoupíš jako vzorek třeba jedno světlo tak je to OK, musíš se ho ale zeptat kolik bude potom MOQ, asi před šesti lety se mi stalo že jsem si tuhle informaci nezjistil, nakoupil jsem vzorky parádních LED modulů a když jsem se rozhodl že jich teda pár set vezmu, tak MOQ bylo 1000 kusů od každého PCB, pro nás to teda znemanalo naskladnit pře 16 000 kusů zboží které se bude rozprodávat velmi dlouho.

Dobrá připomínka, taky mě napadlo, že jestli nebudeme mít nějakou dobrou předběžnou dohodu na další odběr mezi 10 - 20 kusy s touhle výrobnou, musel bych pak začínat znovu s někým jiným. Prošel jsem tvoje předchozí poznámky a pošlu dotaz na cenu světla s možností ladění spektra, COB škrtnu úplně.

Old Post 07-04-2019 v 07:35 AM
Just je offline   Profil uživatele Just   Find more posts by Just   Foto galerie člena Just   Click here to Send Just a Private Message   Add Just to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Just! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:44 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás