Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lemon Haze mi urobil radosť. Super vonia, vie urobiť palice a kedže som zopár slabších kusov sekal aj s BigBudom, musím povedať, že prvotriedny high. Má svoje renomé a za mňa GOOD STRAIN.
Hnojky: Od 38/12 čistá voda. Raz, niektoré dostali 2x Flawless Finish.
Kedže som už musel osadiť box ďalšou posádkou, skosil som Big Budy aj Lemon Haze také slabšie kúsky. Inak Lemon Haze robí radosť. Big Bud je tiež oka. Lemon má ale o dosť lepší high. Žiadny stoned či opilosť mysle. Mal by som sa viac venovať sativám a jednej fajnej indike. Mám tam teraz nejaké Wappy, tak uvidíme.
Vzhledově Pecka...pěkný salámy a máš to krásně vyčištěný od hnojiv, to se mi zatím nepovedlo aby ty listy tak žloutli máš na to nějaký tip? Co jinak říkáš na ten overdrive ,jde vidět že to šlape co?akorat mě trochu vadí, že to co tam přibude tak ty pestiky nestačí zhnednout už
Původní příspěvek od Growoli Vzhledově Pecka...pěkný salámy a máš to krásně vyčištěný od hnojiv, to se mi zatím nepovedlo aby ty listy tak žloutli máš na to nějaký tip?
Čau čau. Dík...... skôr vysadzujem hnojky. Teraz to bolo okolo 35-38/12. A okolo doby prepínania držím dusík na uzde.
No je fakt že já zalevam jen vodou max 14 dní do kosy, já dávám Bloom hnojivo hned jak přepnu, ale myslíš že by vadilo kdybych dával Teda složky A ve které je dusík min než B kde je fosfor a draslík?
Původní příspěvek od Growoli Co jinak říkáš na ten overdrive ,jde vidět že to šlape co?akorat mě trochu vadí, že to co tam přibude tak ty pestiky nestačí zhnednout už
.....Overdrive....haha..... musím to ešte posledovať.....že čo sa tam vlastne deje.... každopádne vyzerá to tak, že som mohol v klude natiahnuť kosu o desať dní....... ale haluz bola, že som okolo 58/12 koštoval matroš a Lemon už stratil svoj TOP HIGH, takže išli potom dolu. U Big Budu to je viacmenej jedno. On je taký iný.... Miniem určo to malé balenie Overdrajvu a zhodnotím....
U teba to šľape, takže uvidíme..... viem si to lepšie predstaviť u landrace satív, tam je more času....haha.....
Původní příspěvek od Growoli já dávám Bloom hnojivo hned jak přepnu, ale myslíš že by vadilo kdybych dával Teda složky A ve které je dusík min než B kde je fosfor a draslík?
Tiež idem kvetový pomer hneď po prepnutí po novom teda "u mňa".
Ale tam u tých AB zložiek čo spomínaš, tak tam leješ proste stale rovnake pomery nie? Akurat, že je grow a bloom AB produkt. Skôr iba znížiť koncentráciu pri zálievkách ak treba..... ale možno trepem blbosti....
Inak holky zalievam tiež vodou s droždím. Matky taky tak.
Ahoj no prave se má lejt pořád stejný poměr A i B ale co jsem se díval tak i bloom řada má dost dusíku v sobě, toho opravdu potřebuje kytka i v květu v takovým množství ? Ooo s droždím? Má to efekt a případně jaký? Já dávám flawless finish od AN na finále zase
Nejaký dusík potrebujú..... išiel som kolá len na grow zložke a tiež cajk. To droždie je papanica holkám proste....haha.... na záhrade to tiež používam...