Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
páč sem teď chodil domů z noční se vyspat, nažrat, zalejt, udělat další žrádlo a zas do práce...a ještě před několika dny nebylo pořádně co zašmikávat nebo ohýbat.
Zítra si s tím trochu pohraju. Třeba teď budu psát p*čovinu, ale zdá se mi trochu zbytečný to před scrogem ohýbat. Ten NL se větví v pohodě a myslím, že by stačilo do přepnutí udělat pěkný keříky pomocí záštipu a o zbytek se postará síť. S mojí pomocí samozřejmě.
to nemeles čičoviny,by stacilo,ja je pripravuju trosku vic, 2Xstrihy,kolena.
ale je pravda ze me to bavi,ale dneska jsem malem upad hudou do boxu,jak jsem se natahoval dozadu......pak jsem si to radsi vyndal
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
No, možná ty krajní linie pravá/levá strana by ještě chtěly trochu povyrůst. Ale to se vyselektuje, jakmile ti to vystřelí nahoru a stejně to ještě prostrihas. Každopádně pokud chceš zpomalit některé vršky, které předbíháji ostatní, tak já to dělám tak, že si vyberu dvě patra pod vrcholem, měkkou část stonku a pomačkam mezi prsty, aby to křuplo a vyteklo z toho trochu šťávy.. zpomalí to růst takto poškozených vrcholů a jakmile se to zhojí, tak ti to posílí dané větve .. jsou pak tlustší a není to tak drastické jako to úplně ustřihnout. Ještě teď se to dá udělat, jak to začne mít palice, už takové zásahy nedělám
Jojo, potom co sem vyndal ty dvě, tak tam jsou trochu mezery a popravdě celkem na holky dlabu. Asi to nebude moje nejlepší kolo, ono to nějak dopadne...
Spodky ještě upravím a do mezer to zkusím roztahat.
Ahooj lidi,
začíná nám vohejbací práce.
Občas je stříknu vita racem a startem, zítra jim naposled pohnojím na růst a trochu konečně oholim ty spodky - pokaždý, když jdu k boxu, si sebou zapomenu vzít nůžky...