Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, já teď zařizoval hodně podobný box, koupil jsem Green Qube 80x80x180cm,k tomu mám od ledideal Vero Spider 29 300W (úplně totální bomba!) a odtah mám tu tady zmíněnou prima klimu 125 s termostatem, úplně v pohodě to uchladi, akorát když se zapne na menší otáčky (méně než 80%),začne to dělat takový nepříjemný brum... Tak mám pusteno pořád naplno, aspoň to pěkně větrá filtr mám k tomu taky prima klima a potrubí mám Phonictrap, je to ještě o dost tišší než sonoflex... Vem tu prima klimu budeš myslím spokojen, hlavně ta výdrž jak psali kluci přede mnou... Ať to roste!
Jak říkám, paradoxně je ten větrák nejtišší, když jede naplno jinak 190w na růst dobrý, na květ je to na tenhle prostor málo se mi zdá. Posetri ještě a kup lepší světlo, na tom určitě nešetři, je to to nejdůležitější z celé sestavy... Pak bys byl akorát naštvaný že máš slabé světlo... Jestli můžu doporučit kup to co mám já, narozdil od alucraftu tam mám ještě 10 red cree diod 660nm, to je na květu hrozně znát
Dva čipy na tento prostor budou na hraně, ale proč ne?
Jináč pokud chceš ventilátor s termostatem, tak počítej, že i TT ti bude rachotit. Já být tebou tak pokud chceš ventilátor co jede potichu, tak zvolím variantu bez termostatu a regulace otáček. Škoda, že nemáš víc peněz. To bych zvolil variantu EC motor + ctrl.
btw. Ta pk kdyz mas regulaci tak se da najit bod kdy to nehuci ani nebzuci.u me cca 60%
hlavne filt dost stahne hlucnost.
TT silent jsem real nevidel,ale obyc TT jsou oproti pk jebky.
Joooo EC.PK.-jo to bych chtel,ale uz jsem se vycakal u ledky....a dokud slape moje pk tak menit nebudu,uz jsem si na ten hluk zvyk,kdyz nepestim tak si pustim na spani,jinak mi prijde moc velky ticho v baraku.zvykjekosile,visjak.
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Ja by som ti poradil takto: https://www.iventilatory.sk/radialn...atom-125mm.html
Mam ho v skrini 50x50..na danu velkost staci ak bezi na malych otackach a vobec nehuci nakolko drevena skrina ten hluk dost odizoluje..ak sa pohras aby sa ti nesirili vybracie tak nebudes mat problem..vybracie su podla mna vacsi neproatel ako hluk prudenia vzduchu