Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepsi jsou na ochranu speku papirky. To odklapeci vicko se prehne pres brko a zasune do otvoru odkud se papirky vytahuji. Zni to asi slozite, ale ja to pozdeji nafotim a ukazu
Já sem měl Join tube, když byl jako příloha minulej rok u reflexu, když byl Canabis Cup, ale někde jsem ho ztratil, Jinak jointy dávám do energitky, většinou se tam vejdou nějak na šikmo.
Špek se má hned vykouřit né Jinak mám taky tu plastovku, ta sama co byla u reflexu akorát z obchodu v jiný barvě- prodávaj to jako kryt na skelěnku. Hold morava je morava a tady každej hulí ze skla
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Joint tube stále mám, potratil jsem jen to víčko, naštěstí má milá ho má kompletní. Bohužel ani do něj, ani do energitky, ani do mý KPZetky (krabička na paírky, nůžky a filtry) se některý brčka nevejdou (dělám dlouhý filtry atd.), a pak přichází ke slovu "anální kolík", což je takovát a tubička s gumovym děravym víčkem, která normálně slouží jako zásoba vody pro pugetzakoupenej v květinářství. Brko uchytíte buďto za filtr či špičku do tý gumový dirky...
ja vzdycky pouzivam takove ty male lahvicky na energeticke napoje (koncentraty) treba Speed9 (nebo jak se to menuje) a tak podobne.
Maji sroubovaci vicko a sou dost prostorne
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Ja kdyz uz tak to dam do fixi misto ty naplne predtim to vymeju a dolu nacpu kus potravinarsky folie aby mi ton hrot co je vevnitr nepocmaral brcko a nebo jak mate v krabkach vod cig ten jakejsi alobal tak to do nej zamotate a zakroutite nakonci co prebejva a to brko je nerlomitelny muzete na nom udelat treba uzel a pak to jenom rozbalis, vyhodis, zapalis, hhulis... Jenom to musi bejt kolem toho brka utazeny aby tam nebylo mysto...
Jakožto skláš používám obal od šumivejch vitamínů (daj se koupit i kratší) nebo zavírací krabička od nastřelovacích sponek (best of), vleze se tam pár skel, pytlík se zásobama a jeden zapalovač. Na procházku ideál...