Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
22. den 12/12 po květu ani známky, nepomůže jim hodit na jeden den třeba tmu ? už jsem nervozní
- největší má 115cm, hnojím květovým poměrem se zvýšenou složkou na růst
- listy vůbec nestříhám jen větve které nemají šanci na světlo, počítám že 400 prosvítí tak 40 cm
Původní příspěvek od Leeeroy 22. den 12/12 po květu ani známky, nepomůže jim hodit na jeden den třeba tmu ? už jsem nervozní
No to je vážně dost, obvykle se palice začnou tvořit do dvou týdnů od přepnutí. U hodně sativních genů to může trvat tři týdny, kdy to vypadá, že kytka je furt na růstu. Napadá mě, jestli ti neblbne časovač, pokud by "během noci" byla třeba jen půlhodina světla, nedošlo by k přepnutí. Nákvět se dá trochu urychlit změnou výživy ve prospěch květové složky.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
To není možné, pro sichr jim dej den tmu, nic se nestane a zkontroluj jestli nemáš na časovači zapnuto RANDOM A taky samozřejmě zkontroluj jestli ti neprosvítá do skříně...
Navíc bych to zrovna naohýbal, polámal, dokud to nezačne kvést, nebo ti pak nepostačí druhé patro
Asi mam blbou otazku, ale mas tam kvetovou vybojku? Zda se mi, ze ti to sviti jak pri rustovce. Kazdopadne mas porad fialove stonky, co znaci nizke teploty, nejspis pres tmu, jak sem psal nedavno. Podle me je mozna hodne stresujes, ale kazdopadne bych to videl hlavne na tu spatnou vybojku ;-)
Jj, perioda je hlavni, ale spatne spektrum, nizke teploty, dalsi stresy a jeste buh vi co by to mohlo taky brzdit. Kazdopadne mate pravdu nejspis a chyba bude v periode ;-)
výbojku mam klasickou, fotím to přes brýle na sodík takže to vypadá jinak
je fakt že tam mám dígitální časovač, který bych nejradši mrdnul ze skály, aboslutně nesmyslné nastavení, takže chyba by mohla být tam, random jsem tam ale zapnuté neměl
no dám jim teď tmu a nahodím klasicky mechanický, zima tam není je tam ustřední topení a pod 20 to nejde, jinak svítím přes den takže když spí je tma
uvidím, tajně věřím že jsou jen zpomalené jinak to bude boj
jasně 80, ale to je efektivní hodnota, aby byla realna tak odectes vzdalenost od vybojky, navic ke krajum je to jeste dal, takze proto sem pocital ze to prosviti tak tech 40
po měsíci od "druhého" přepnutí je to stašně přerostlé několikrát polámané, prostě hrozná jungle, výška 165 prakticky už to nemá kam jít, hnojím 10/20/30 A,M,B , a vypadá to že se to už zastavilo
Takže byl problém v digi časovači a nebo v čem? Špatně nastavený Jinak je to opravdu nějaké zpomalené, na 30 den květu to má vypadat úplně jinak
Jaké máš teploty?