Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dosud pohodovej grow se trochu pokazil díky plísni na dvou topech, který musely pryč. Snad sem to ale chytil včas, zatím se neukázala jinde, tak budu jen doufat. Je fakt, že ty teploty v týdnu byly opět trošku vyšší a udělal se mi v roomu takovej malej skleník a vlhkost byla cca na 60%, bohužel s tim nešlo nic moc dělat, takže si to vybralo svou daň. Ale teď už je zas vlhkost OK, tak snad už to tak zůstane. Takže teď pokaždý kytky prohlížim v rukavicích jako chirurg a opatrně koukám do největších palic, jestli neplesnivěj.
Jinak už sou jen na vodě a blížíme se do finále (pokud si teda ta zku*vená plíseň dá pokoj a něco mi nechá), teploty sou teď - asi poprvé za celé léto - parádní, den cca 26°C a noc cca 19°C a pomalu začínám kontrolovat zabarvení trichomů..
A tady ještě fotky plísně a který to byli vrcholky... Celkem mě překvapilo, že byly tak daleko od sebe a mezi nima zdravý kytky, čili dvě různý ložiska zároveň.... Nojo zku*vená práce!
Takže vrcholky sem odříz, odvez pryč a rozpitval. Podařilo se mi zachránit pár kousíčků, který byly ještě čistý, tak na nich teď zkoušim water curing. Poněvadž když se to nepovede, líto mi jich nebude a kouřitelný by to stejně bez toho asi moc nebylo kvůli hnojkám, takže jeden větší kousek je ve vodě a tři další v malinový mirindě
TommyGun: jojo, ofuky nutný, běžej mi 24hod denně. Bez pořádnýho ofuku ani ránu Jinak zatím hrozba zahnána, nikam se to zatím nerozšířilo, tak snad dá ta mrcha pokoj...
54. den 12/12
Jen pár makro fotek na pokoukání, trichomy se začly krásně barvit do jantarové, lépe je to vidět pod mikroskopem. Každopádně řekl bych, že jantarových už je tak 20-30% takže o víkendu asi půjdou dolu..
Včera proběhla kosa, byl to 58 den 12/12, s tím že sem v pátek po zhasnutí světlo vypl a demontoval, abych v sobotu sklízel za "tmy". Trichomy byly tak 50/50 jantar a cloudy, sem zvědav na účinky, hehe
Takže tady je pár posledních předsklizňových foteček a taková - spíš marná - snaha vyfotit trichomy....
Byla to makačka, ale byl sem překvapen jak rychle sme to ve dvou zvládly. Konečně sem si v Gshopu koupil stříhací nůžtičky a fakt paráda! Za asi 80Kč to byl můj nejlepší kauf za poslední dobu, dřív sem to dělal manikůrníma a to byl očistec... Prsty bolavý, šlo to pomalu, hrůza děs.
Některý holky sou slabší, některý nad očekávání, sem zvědav jak se to zprůměruje ve výsledku.... A tady tedy koláž všech 16kytiček
K+ pro 3 nejbližší tipy a ještě pár fotek pro inspiraci...
Já radši tipovat nebudu, jen tiše doufám, že překročím hranici 500g - pod 600W jedu poprvé, takže by to bylo moc fajn. Trochu to pokazila plíseň, která mi zničila 2 topy, takže příští kolo snad bez ní..
Jak říkám, radši budu pesimista a potom příjemně překvapen, než optimista a zklamán
Jinak ještě mám takové nutkání srovnat 400W s 600W. Že budou topy nafouklejší sem čekal - a mé očekávání to splnilo - ale velmi příjemně mě překvapila kvalita a velikost vrcholků bočních větví, který sou občas fakt nářez
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk