Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele já pálím 400w od 30 cm a teď přes květ 600 je cca 45cm max od vrchu a spálené nemám zatím nic. Možná menší kytí jsou háklivější, ale nvm. Ať to pěkně roste
Teď jsem se díval a je dokonce 30cm od vrchu při 600w a nic..
Maly update: dneska kompletni vymena vody. Uz sem tam pridal i ten hydrobooster konkretne hodnotu 0.2ml / 1l. Slozky A B jsem namichal v pomeru 1.5ml / 1L. Pridal jsem jeste trosku korenace a to 0.5ml/ 1L. EC tohohle je 1.1 a PH sem nahodil na 5.9. Nejvetsi kytka ma jiz uctyhodnych 33cm. Musim se bohuzel ridit tema rozvinutyma takze to vidim na max 4 dny a prepiname.
Jinak pokud mohu soudit za tech necelych 14 dni musim rict ze to hydro je naprosto perfektni vec. Nemit rozjebane PH kvuli toho hydrotonu byla by ta prvni faze oproti kvetinacum naprosto fantasticka. Kytky maji paradni tlusty stonky, velky listy vsechno v tomhle smeru se zda byt mnohem lepsi nez klasicke kvetinace a co je hlavni nemusite jak culak co dva dny michat nejakou calamadu! Jsem nadseny. Pokud jeste nekdo vahal tak at nevaha cim drive prejde tim drive si to vsechno vyladi a pak bude produkovat krasny rostlinky . Fotky ted nebudu davat kdyz sem daval 2 dny zpet...
Zdravim priznivci drobneho pestovani. Jelikoz se uz brutalne rychle blizi vedra a nejvetsi holka uz ma 40cm rozhodl jsem se uz dneska prenastavit hodny na rezim 22 - 10 tzv prepnout na kvet. Hnojivo necham jeste ciste rustovy cca do konce pristiho tydne a pak jim to cely vymenim a pridam uz kvetovy hnojivo. Udelal sem i nejaky fotky. Nejsou sice uplne extra kosaty ale za to maji krasne a tluste stonky. a listy jak moje dlane. Skoda ze sem nevzal same EDiky mel bych celkem zaplnenou skrin, takhle ty SD bohuzel pusobi ze by jeste tak tyden potrebovali, ale bohuzel kvuli toho horka a velikosti ediku uz to nelze o moc prodluzovat.
PH uz se taky po vymene drzi trosku stabilneji takze to vypada ze uz konecne nebudu muset kazdy rano a odpoledne vyrovnavat PH. taky sem premyslel, jake pouzivat PH -? Ja koukal mam nejaky od canny nemuze byt i vtom zakopany pes ze se to PH porad tahne smerem nahoru?
Prej brzo a co mam delat s tema co maj 40cm+ ? ja nemam ve stanu 600 ani 1000w abych prosvetlil 1.3m kytky. Tady se proste stala chyba se SD dostaly cocku. Sou pozadu. Ale na to mohu rict jen ze karavana jede bohuzel dal. Osobne nejsem zastance nejakych brutalnich ohybani, lamani takze to nepripada v uvahu. A taky si myslim ze nebude problem s timhle co tam je dat 300g. Coz ja budu spokojen. Jen toho dieselu na ktery sem se tesil bude holt mene.
budes rad kdyz se vytahnou na 60cm imho.... taky mam ctyrkilo a 9 ks, ovsem takhle brzo bych je nikdy neprepnul... budes svitit na podlahu jelikoz to vubec nemas zaplnene...taky mi prijdou dost podobne maly vsechny, jenom ta jedna uprostred je zasekana... navic ta vybojka prosviti minimalne pul metru dolu coz je v pohode kdybys mel metrovy kytky s oholenejma spodkama
Imo ja neoushlasim. Matkar u genetiky hlasi neco jineho a jna pak nebudu ty pekne kytky ruzne lamat a strihat jen proto aby prerostly svuj urceny zivotni prostor. Proste je treba priste lepe ohlidat zakoreneni at rostou secky stejne a bude dobre. S problemy sem pocital nejsou zdaleka takovy jak sem pocital. Me osobne se nelibi ty skrine kde to vypada ze clovek potrebuje macetu aby se nekam dostal, navic ted pres leto je zvetsena vlkhost takze bude lepsi kdyz to bude provzdusnenejsi bude mensi riziko nejake plisne. Ikdzty i tak chci pouzit preventivne ten bud rot stop.
Těm malým jednoduše nějak podkládej květináč a dorovnej výšku. Jen si ohlídej, aby ti pak do té větší výšky teklo dost roztoku. Sice voda co bude z květináče vytékat půjde po světle, ale neviděl bych tu chvíli jako krizovou.
jj to je dobry napad. Neco podobneho sem aplikoval minule kolo kde sem to mel taky rozevlaty jak vlasy ve vetru. Zkusim neco namyslet cim bych to mohl podlozit. Mozna tam udelat i nejakou plachtu kolem toho nadstaveni. Pak by tma zadny svetlo nebylo.
Btw v cem by melo byt to svetlo problem? Zkazi to vodu? Chapal bych to u bio hnojek, kde se to zkazi samo o sobe D natoz na svetle. Muzes to prosim rozvest v cem by pak mohl vzniknout problem? Diky
Na světle se ti ve vodě budou tvořit řasy. A to následně může zkazit vodu. Nebo ucpávat kapiláry, ale toho by muselo být fakt hafo.
Proto jsou hadice na grow černé nebo neprůsvitné.
Tak jsem je dneska rano trosku prehazoval. Pac tri nejlepsi mit v rade neni nejlepsi a pritom jsem vam je i vyfotil. Tak snad se vam budou pacit. Tak z prisitem reportem navidenou jo a dikec za karmu
Třeba ta fotka klame, ale zdá se mi, že ty výškové rozdíly máš veliké, největší dej na kraj a nejmenší doprostřed....ideální něčím vypodložit, aby měly všechny stejně světla...ať se daří
nejjednodusi bude ty nejvyssi trochu poohybat dokud to jde a ty maly nechat bejt at je dozenou... jinak kytky vypadaj zdrave, treba se jeste vytahnou... btw. zastrihoval jsi?
Vubec se ti to nezda. 2 SD jsou opravdu zebrakoviteho typu. Myslim ze by potrebovaly aspon 4 dny aby dohnaly ostatni. Prave jak sem to ted preskladaval sem dal ty nejlepsi pod shield z windu a ty maly na kraj pac wing je obecne dobrej na ty krajni. Podlozku budu muset zajit koupit nejaky maly kvetinac pac doma mam jen 6.5 a 11 a ty sou moc velky.
Jinak zastrihavat jsem nezastrihaval, pan mistr zahradnik mi poradil ze tyhle kyky je lepsi nechat byt. Tak se toho drzim. Jinak bych je strihl po tretim patre delam to tak dycky.