Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekne to je jen co je pravda ,toho ze to nedozraje bych se nebal. jednom jestli muzu OT : topna teliska - shanim na cca 40l , poradi nekdo kde a jake ? nemam vubec prestavu , kolik stoji .. dik za info
Pred dvema dny jsem zjistil, ze nevzduchujou kameny a koreny hnijou, misto roztoku je nejaka mocka... Bohuzel jsem to nestihl vyfotit, ale koreny sem prostrikal vodou, vyzdimal, pak vymyl kybl, napustil vodou, nalil neco technickeho proxidu 30% a soupnul ji tam, po pul hodce, byly koreny zas normalne bile... Kameny to nerozchodily, zkousel jsem i je dat na 8hod do peroxidu, ale proste total ucpane....
No a dnes jsem to trozku prokostil nahore fota prikladam..
1) pred ostrihanim
2) po ostrihani
3) Palice co stinily
4) makro palic