Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Technika Reveging by Nokian
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
jackherer
Stálý Člen

Karma uživatele jackherer - 79% PěstitelskáKarma uživatele jackherer - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nemám tolik času navíc nechodím s fotákem taxem ti naškrtnul alespon náznak jak uždibnout ty paličky , neuždibneš je celý ale řekněme spodní já nvm polovinu třetinu at zůstane, prostě dycky tu nejvíc palicovou část vyždibneš necháš kousek paličky s okvětníma, je to easy, takhle se rychleji zregeneruje do růstu . přímo z palic budou rašit nový stonky stylem z každýho kalichu něco dusíkem bych přihnojoval až začnou opravdu junglovat zatím máš krásně zelený listy

Old Post 10-10-2014 v 09:10 AM
jackherer je offline   Profil uživatele jackherer   Find more posts by jackherer   Foto galerie člena jackherer   Click here to Send jackherer a Private Message   Add jackherer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nokian
Stálý Člen

Karma uživatele nokian - 96% PěstitelskáKarma uživatele nokian - 96% PěstitelskáKarma uživatele nokian - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

čus jack herer
tak to asi budu muset zkusit fakt uždibnout peru do toho a vůbec nic se nedeje vecer dam foto

Old Post 10-10-2014 v 11:36 AM
nokian je offline   Profil uživatele nokian   Find more posts by nokian   Foto galerie člena nokian   Click here to Send nokian a Private Message   Add nokian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monstr
Nový Člen

Karma uživatele monstr - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od jackherer
čau ,
doporučuju uždibnout palice jakoby ždibneš a necháš "flat" paličku - hodně to pomůže.
maximalne to privodi dalsi stres... nedoporucuju..

Old Post 10-10-2014 v 12:12 PM
monstr je offline   Profil uživatele monstr   Find more posts by monstr   Foto galerie člena monstr   Click here to Send monstr a Private Message   Add monstr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele monstr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monstr
Nový Člen

Karma uživatele monstr - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od nokian
čus jack herer
tak to asi budu muset zkusit fakt uždibnout peru do toho a vůbec nic se nedeje vecer dam foto

trva to tydny, tim ze do toho budes dal strihat to jenom prodlouzis.. sotva se to zpamatovalo z toho velkyho zastrihu a ty tomu jeste nandavas...

Old Post 10-10-2014 v 12:13 PM
monstr je offline   Profil uživatele monstr   Find more posts by monstr   Foto galerie člena monstr   Click here to Send monstr a Private Message   Add monstr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele monstr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nokian
Stálý Člen

Karma uživatele nokian - 96% PěstitelskáKarma uživatele nokian - 96% PěstitelskáKarma uživatele nokian - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

monstr

už je to celkem dlouho na to že se to ani nehnulo , a připadá mi celkem logický co tady píše jackherer
myslím že sem to špatně udelal hned od zacatku ostrihal sem jen ty velky palice a ty malicky se ted snazi rust dal ale nepoustej novy knoty

Old Post 10-10-2014 v 12:54 PM
nokian je offline   Profil uživatele nokian   Find more posts by nokian   Foto galerie člena nokian   Click here to Send nokian a Private Message   Add nokian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Co jsem revegoval nebo viděl revegovat, tak se vždy jednalo o zbytek rostliny. Prostě tam zbyly 2-3 spodní paličky a pár listů.
Řekl bych, že právě to, že tam máš těch paliček x, tak to tý kytce i bude trvat dýl, než kdyby tam byla jen jenda dvě. Prostě soustředí energii na jedno místo na místo 20 různejch...
S tim zaštípávánim, o tom jsem nikdy neslyšel, nezdá se mi to moc vhodný, ale pokud tam máš těch paliček tolik, tak proč to na jedný dvou nezkusit...

p.s. nemůžeš čekat, že tam budeš mít během chvíle šlahoun. Trvá to a některý geny to nedaj ani kdyby nevim co. Co jsem četl u nějakýho amíka co dělal srovnání pod různejma watama, tak z toho vylezlo v podstatě, čim silnější světlo, tim rychlejší reveg.

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 10-10-2014 v 15:49 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
celek
Stálý Člen

Karma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% PěstitelskáKarma uživatele celek - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Jak optimalizovat vegetaci a nàstup květu pro budoucí, plánovaný rev?

Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE

Old Post 10-10-2014 v 19:06 PM
celek je offline   Profil uživatele celek   Find more posts by celek   Foto galerie člena celek   Click here to Send celek a Private Message   Add celek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jackherer
Stálý Člen

Karma uživatele jackherer - 79% PěstitelskáKarma uživatele jackherer - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

monstr stresující je podle mě spíš že musí kytka vytvářet z celý paličky nový výhonky, je to odzkoušený jde to rychlejc a jestli argumentuješ takhle tak je nejlepší žádnej reveg nedělat a uříznout si před květem řízek ,-) mě se čistá sativa revegla zhruba během měsíce na slunku přelom červen/červenec

Old Post 11-10-2014 v 06:53 AM
jackherer je offline   Profil uživatele jackherer   Find more posts by jackherer   Foto galerie člena jackherer   Click here to Send jackherer a Private Message   Add jackherer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rastafara
Stálý Člen

Karma uživatele Rastafara - 91% PěstitelskáKarma uživatele Rastafara - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Dlouho se tu nic neobjevilo, jak to pokračuje?

Buddha, Mazar, Blueberry 2012

Old Post 30-10-2014 v 11:30 AM
Rastafara je offline   Profil uživatele Rastafara   Find more posts by Rastafara   Foto galerie člena Rastafara   Click here to Send Rastafara a Private Message   Add Rastafara to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Rastafara! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nokian
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Ahoj ted to zapnu že to napíšu a akorát tvoje otázka... šlo to všechno do kopru začali šíleně plesnivět stonky i při vlhkosti snížený na 30 perčent a po postřiku ,,,, vypálilo tam pár větviček který ale vypadali spíš jak dr.Grinspoon než řízky na něco použitelny takže sem to vzdal .... sere mi to něco sem na to protavil .. každopádně chybama se člověk učí a já dnes vím že tohle fakt už nééé

Old Post 30-10-2014 v 17:42 PM
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Myslim, že jsi tomu jen nedal dost času. ten začátek jsou opravdu takoví mutanti, ale postupně se to zlepší, až zas rostou normální větve...

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 30-10-2014 v 21:51 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Džejmsn
Stálý Člen

Karma uživatele Džejmsn - 35% PěstitelskáKarma uživatele Džejmsn - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Ja ted regrowuju taky jeden model co mi nedopatrenim vychcipal,zachranen je z outu siskes uz slusne nakvetle,ostihany vsechny vrchni vetve a dany na okno na "dokvet" bavime se o kyti v kelimku co mela byt opilena ale neklaplo to ,takze zadny monstrum zustali jen spodecky je to cca mesic a uz z toho krasne rasi nove vyhonky,co se mi osvedcilo tak otrhat ty blizny,stejne zahnijou.. jednu odnozku jsem pichnul do bublaku a co tam to dela no mazec...chce to vydrzet a jak rika caslove nechat tam jen minimum palek... ale ted uz je to koukaM jedno.

Old Post 31-10-2014 v 07:03 AM
Džejmsn je offline   Profil uživatele Džejmsn   Find more posts by Džejmsn   Foto galerie člena Džejmsn   Click here to Send Džejmsn a Private Message   Add Džejmsn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nokian
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

jak říkám chytlo to plísen ..takže nebylo na co čekat ..

Old Post 31-10-2014 v 08:19 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás