Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemám tolik času navíc nechodím s fotákem taxem ti naškrtnul alespon náznak jak uždibnout ty paličky , neuždibneš je celý ale řekněme spodní já nvm polovinu třetinu at zůstane, prostě dycky tu nejvíc palicovou část vyždibneš necháš kousek paličky s okvětníma, je to easy, takhle se rychleji zregeneruje do růstu . přímo z palic budou rašit nový stonky stylem z každýho kalichu něco dusíkem bych přihnojoval až začnou opravdu junglovat zatím máš krásně zelený listy
už je to celkem dlouho na to že se to ani nehnulo , a připadá mi celkem logický co tady píše jackherer
myslím že sem to špatně udelal hned od zacatku ostrihal sem jen ty velky palice a ty malicky se ted snazi rust dal ale nepoustej novy knoty
Co jsem revegoval nebo viděl revegovat, tak se vždy jednalo o zbytek rostliny. Prostě tam zbyly 2-3 spodní paličky a pár listů.
Řekl bych, že právě to, že tam máš těch paliček x, tak to tý kytce i bude trvat dýl, než kdyby tam byla jen jenda dvě. Prostě soustředí energii na jedno místo na místo 20 různejch...
S tim zaštípávánim, o tom jsem nikdy neslyšel, nezdá se mi to moc vhodný, ale pokud tam máš těch paliček tolik, tak proč to na jedný dvou nezkusit...
p.s. nemůžeš čekat, že tam budeš mít během chvíle šlahoun. Trvá to a některý geny to nedaj ani kdyby nevim co. Co jsem četl u nějakýho amíka co dělal srovnání pod různejma watama, tak z toho vylezlo v podstatě, čim silnější světlo, tim rychlejší reveg.
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Jak optimalizovat vegetaci a nàstup květu pro budoucí, plánovaný rev?
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
monstr stresující je podle mě spíš že musí kytka vytvářet z celý paličky nový výhonky, je to odzkoušený jde to rychlejc a jestli argumentuješ takhle tak je nejlepší žádnej reveg nedělat a uříznout si před květem řízek ,-) mě se čistá sativa revegla zhruba během měsíce na slunku přelom červen/červenec
Ahoj ted to zapnu že to napíšu a akorát tvoje otázka... šlo to všechno do kopru začali šíleně plesnivět stonky i při vlhkosti snížený na 30 perčent a po postřiku ,,,, vypálilo tam pár větviček který ale vypadali spíš jak dr.Grinspoon než řízky na něco použitelny takže sem to vzdal .... sere mi to něco sem na to protavil .. každopádně chybama se člověk učí a já dnes vím že tohle fakt už nééé
Myslim, že jsi tomu jen nedal dost času. ten začátek jsou opravdu takoví mutanti, ale postupně se to zlepší, až zas rostou normální větve...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ja ted regrowuju taky jeden model co mi nedopatrenim vychcipal,zachranen je z outu siskes uz slusne nakvetle,ostihany vsechny vrchni vetve a dany na okno na "dokvet" bavime se o kyti v kelimku co mela byt opilena ale neklaplo to ,takze zadny monstrum zustali jen spodecky je to cca mesic a uz z toho krasne rasi nove vyhonky,co se mi osvedcilo tak otrhat ty blizny,stejne zahnijou.. jednu odnozku jsem pichnul do bublaku a co tam to dela no mazec...chce to vydrzet a jak rika caslove nechat tam jen minimum palek... ale ted uz je to koukaM jedno.