Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jackherer i obecně pro ostatní.. o Ayje i tématu DMT už tu kdysi cosi probíhalo, neaktuální a zmizelo v propadlišti dějin, mě se tohle téma líbilo, tak jsem přispěl svými poznatky z praxe, což bylo podobné jako tady https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3
Banisteriopsis Caapi alias. Aya v našich podmínkách asi vypěstovat nelze, a kdyby jsi měl tropický skleník a zadařilo se, proč čekat tak dlouho, a stejně k realizaci potřebuješ aktivátor Chacruna nebo Chaliponga, protože samotná Banisteriopsis Caapi by ti byla k ničemu. Já jsem kupoval ingredience tady u nás zcela legálně, jen je té Banisteriopsis Caapi potřeba koupit víc než jen jednu pixlu.
Je potřeba mít před Ayou respekt protože ona má díky vysokému obsahu DMT duši a vede tě, což je zcela patrné např. u Mimosa hostilis tzv. rostliny citlivky, která má také vysokou hladinu DMT a reaguje na vnější i vnitřní podněty, když na ní mluvím vnitřním hlasem, to bys koukal jak reaguje a při doteku zaklápí lístky.
Každopádně respekt a úcta, pokut se k tomu tak přistupuje je to dobrá cesta... je potřeba se alespoň dva dny před rituálem necpat žádným" vepřo, zelo, knedlo " ale např. třeba banány, prostě mít klidný žaludek, pokud se to dodrží, jen cesta za svojí duší do Vesmíru otevřená.
Kiddnaped, ve vákuu je dle vědeckých teorií nejrychlejším světlo, ale když to vezmeš do důsledku, rychlost světla je omezena a konečná, takže ve své podstatě strašně pomalá a nikam tě nedostane, ti vědečtí koumáci totiž zapomněli na neomezenou rychlost naší " Myšlenky " s Ayou na vlně myšlenky se dostaneš v mžiku kam chceš, přál bych ti vidět jak lehce lze být v mžiku např. na Marsu :-)
Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt
Původní příspěvek od Martin666 To jsem rád, že se tu také najdou lidé, kterým je Vesmír blízkým oborem zkoumání, přemýšlení a zápalem mozkových buněk.
Celý svůj život pátrám po našem původu a místě ve Vesmíru.
Když už jsem za těch 50 let prozkoumal absolutně vše co se dá na Zemi nalézt a probádat, našel jsem konečně poselství tvůrce Thovta, nezbylo nic jiného než se vydat za tou nejpravdější pravdou.
Tak jsem se pustil vnitřní cestou do vnějšího Vesmíru za pomoci Ayahuascy.
Popisovat kde jsem byl a co jsem vyděl by bylo na dlouho, ale každopádně pro Tebe VirheCZ mám zprávu o Tvé polemice nad černou dírou a gravitací.
Když jsem při putování Vesmírem požádal " Bytost " která mne provázela, aby mi ukázala střed naší Galaxie, jako v úžasu jsem vyděl, že to co je v centru naší Galaxie podobné Vědeckému pojmu " Černá díra " bylo cosi jiného " Bytost " se usmála a říká mi " překvapení viď " vysvětlila mi, že se jedná o místo klidu, či spíše přechodové oblasti, ale co mne udivilo, že to co se točilo bylo vše okolo, když se nad tím zamyslíš, tak to dává logicky smysl.
Dávná Civilizace na území dnešního Egypta znázorňovala střed naší Galaxie jako krokodýla...oni věděli proč to tak je, je na tom postavené celé učení, smysl a poselství pro nás lidi.
Ne nadarmo se píše " To co je jest nahoře je i dole a naopak " vím o čem psali, byl jsem tam...tam odkud všichni pocházíme.
Zdravím!
Pozdravuj "Bytost",a vzkaž jí,že dneska se objevím později.lol
A bez Ayje!
cont3, dle mojí zkušenosti je Vesmír nebo jiná realita kterou mi v tomto stavu nevidíme plný života. To ti poví každý kdo okusil Ayu, či cokoliv kde je DMT, mi lidé máme však zatím asi zákaz, bloknutý v Epifýze což je šišinka mozková, která se aktivuje DMT. Ale dá se to právě tímto obejít. Proč tomu tak je, lze jen odvodit ze zkušenosti kterou prožiješ..
Když jsem se poprvé probudil na druhé straně, slyšel jsem slova.." Už bylo na čase " pokud nepanikaříš, což je napoprvé skoro nemožné, tak tam máš průvodce aby tě uklidnil a provedl, takže si o tom udělej obrázek sám. Každopádně, už jsi někdy slyšel, že by se po smrti někdo vrátil zpět do tohodle lidského průseru? takže co z toho plyne...
nj něco chci skusit a videt pravdu pac cely tento systém je strasne smesny a systém korporátního nevolnictvi ze lidi jen hledej na peníze .... proste hnus toto cele Howgh... první krůček k pravde je Marihuana podle me se jakoby "procitnes" a viz ze to není normalni ne jako ovcani
já sem zažil smrt jakoby ve snu když sem chodil někdy do 5.třídy , už sem vystupoval a blížil se ke světlu, nádhernej klid, zazvonil budík a já sem se vrátit nechtěl a byl sem dost nasranej
Toto téma je overpovered a ne všichni tomu rozumej natoz chapou doborucoval bych shlédnout na youtube david icke lev jiz nedrima to neskutecne otevre oci
Legendární to bude a nejenom tato debata. Až se provalí pravda, lidem to dojde kde hledat kontakt s jinými civilizacemi ve Vesmíru.
Geniální rčení praví : kdo hledá najde i to co je ukryto v nás.
Obecně, pokud si alespoň přečtete něco málo o Aye a DMT, tak máte zcela jistě nakročeno k odemčení prvního zámku v Epifýze.
Až bude v budoucnosti tento proces vědecky dokázán, tak bychom se mohli evolučně posunout do takzvané vyšší sféry a vstoupit do Galaktické Vesmírné rodiny. Až jednou dospějeme k tomuto výsluní, nepochybně započne nová éra lidského druhu!
Smaragdové desky od Thovta v tom je poselství pro nás lidi.
podle me to jen tak nebude presne podle platonova citatu zijem v době která vzdelava ve lzi a kdo se odhola rict pravdu je nazyvan blaznem a silencem ale nedivim se proc mocni nechtej aby se provalila pravda.... pak by ztratili veškerou moc... uz se nemuzu dočkat az se to stane
Tak mám tu další zvrácenou teorii, tentokrát o společnosti. Nejdřív po vás chci aby jste se snažili při čtení této myšlenky vžít do role posluchače a na mé otázky se snažili odpovědět než si přečtete další kus textu... vím, že to dodržovat nebudete, ale i tak jsem to hctěl zmínit.
Myšlenka první: Lidi by měli být právo na to zabít druhého.
Že ne?
Proč si to myslíte?
Společensky nepřijatelné... nelidkské? .. Kdepak až příliš lidské!
Představte si, co by se stalo, kdyby jsme dali člověku volnost projevu, opětovné otevření naprosté svobody, kam bychom došli?... A Anarchii.. k rozpadu společnosti! A i tak by to bylo scela v pořádku.. člověk by měl právo zabít člověka... ale světe div se musí počítat s následky. Stejně jako on měl právo zabít člověka... ostatní mají právo na to aby se jim to nelíbilo a mají právo na to to dát patřičně najevo. Opět vraždou. To vše by bylo v pořádku... a taková lidská rasa již kdysi byla... už kdysi byly lidé v určitém druhu anarchie... kdysi dávno v pradávném vývoji. Pak to přešlo do tlup, skupin, vesnic a klanů.. a tak dál a tak dál. Myslíte si, že naše společnost... nás odděluje od zvířat? Že jsme lepší než oni? ... Ano i ne.. Ano, společnost .. je motor.. je to jediný způsob jak může úspěšně živočišný druh zvyšovat populaci, růst a vyvíjet se. udává to řád a pravidla do hlubin chaosu... pohání nás to k vyšší dokonalosti.. zkoumáme, myslíme, produkujeme.. udržujeme se navzájem naživu! To je poslání společnosti. Všichni to vědí... jen o tom někdo nepřemýšlí. Ne, i zvířata adaptovala princip společnosti.. prvopočátky jsou ve sloučení do skupin za účelem lovu a tudíž společného přežití. Toto postupně přechází do stavu kdy se vazby začnou prohlubovat, kdy začnou nabývat nové dimenze. Začínají se o sebe starat... mají povědomí o smrti, nerození, bolesti .. známky empatie. Mravenci jsou dokonalá feudalistická společnost... každý má svou funkci.. každý má své místo, žádná dělnice si nestěžuje " Proč nejsem Královnou úlu já, vždyť jsem určitě o tolik lepší" ne ne... nic takového. Lvi se sjednocují do skupin ve kterých spolu žijí, vytvářejí Hierachii mají svého vůdce, alfa samce. Nejsilnějšího lva ve skupině. Vším tím jsme si prošli. Lidstvo je stejné jako zvěř, jediné co nás odlišuje je vyvinutější společnost. Třeba jdeme slepou uličkou, třeba se ukáže kam tato vývojová linie plyne, né pokaždé se děje vše na poprvé nejlíp a nejdokonaleji. Společnost je křehká a je to něco co si musíme chránit a vážit si jí, jinak čeká lidstvo strašný rozpad, který nemusí být zvratný.
PS: zítra upravím do smysluplnější podoby s minimem gramatických chyb, dnes se na víc nezmůžu
Původní příspěvek od VirheCZ Tak mám tu další zvrácenou teorii, tentokrát o společnosti. Nejdřív po vás chci aby jste se snažili při čtení této myšlenky vžít do role posluchače a na mé otázky se snažili odpovědět než si přečtete další kus textu... vím, že to dodržovat nebudete, ale i tak jsem to hctěl zmínit.
Myšlenka první: Lidi by měli být právo na to zabít druhého.
Že ne?
Proč si to myslíte?
Společensky nepřijatelné... nelidkské? .. Kdepak až příliš lidské!
Představte si, co by se stalo, kdyby jsme dali člověku volnost projevu, opětovné otevření naprosté svobody, kam bychom došli?... A Anarchii.. k rozpadu společnosti! A i tak by to bylo scela v pořádku.. člověk by měl právo zabít člověka... ale světe div se musí počítat s následky. Stejně jako on měl právo zabít člověka... ostatní mají právo na to aby se jim to nelíbilo a mají právo na to to dát patřičně najevo. Opět vraždou. To vše by bylo v pořádku... a taková lidská rasa již kdysi byla... už kdysi byly lidé v určitém druhu anarchie... kdysi dávno v pradávném vývoji. Pak to přešlo do tlup, skupin, vesnic a klanů.. a tak dál a tak dál. Myslíte si, že naše společnost... nás odděluje od zvířat? Že jsme lepší než oni? ... Ano i ne.. Ano, společnost .. je motor.. je to jediný způsob jak může úspěšně živočišný druh zvyšovat populaci, růst a vyvíjet se. udává to řád a pravidla do hlubin chaosu... pohání nás to k vyšší dokonalosti.. zkoumáme, myslíme, produkujeme.. udržujeme se navzájem naživu! To je poslání společnosti. Všichni to vědí... jen o tom někdo nepřemýšlí. Ne, i zvířata adaptovala princip společnosti.. prvopočátky jsou ve sloučení do skupin za účelem lovu a tudíž společného přežití. Toto postupně přechází do stavu kdy se vazby začnou prohlubovat, kdy začnou nabývat nové dimenze. Začínají se o sebe starat... mají povědomí o smrti, nerození, bolesti .. známky empatie. Mravenci jsou dokonalá feudalistická společnost... každý má svou funkci.. každý má své místo, žádná dělnice si nestěžuje " Proč nejsem Královnou úlu já, vždyť jsem určitě o tolik lepší" ne ne... nic takového. Lvi se sjednocují do skupin ve kterých spolu žijí, vytvářejí Hierachii mají svého vůdce, alfa samce. Nejsilnějšího lva ve skupině. Vším tím jsme si prošli. Lidstvo je stejné jako zvěř, jediné co nás odlišuje je vyvinutější společnost. Třeba jdeme slepou uličkou, třeba se ukáže kam tato vývojová linie plyne, né pokaždé se děje vše na poprvé nejlíp a nejdokonaleji. Společnost je křehká a je to něco co si musíme chránit a vážit si jí, jinak čeká lidstvo strašný rozpad, který nemusí být zvratný.
PS: zítra upravím do smysluplnější podoby s minimem gramatických chyb, dnes se na víc nezmůžu