Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak zvažuju, estli nepožádat moderátora o smazání týhle niti... fakt jsem to nezakládal s úmyslem propagovat silkroad... kolik lidí mně psalo o podrobnosti, jak nakupovat drogy na netu... vyserte se na to.. tohle je o TOR BROWSERu, založte si v kanálu téma silkroad.. nebo tak něco.. howgh
Se nerozčiluj, kdo bude chtít stejně si to najde... Ale nechat to tu smazat můžeš, stejně je to duplicita jako kráva. Přípádně se oživí starý vlákno, nic si nepomužeš.. Já nejsem takovej moralista, takže rád poradím za tebe... A to jak stím kdo naloží je jen a pouze jeho věc, asi tak... Čest mistře.
Osobně zkušenosti s Torem mám (nic nelegálního jsem nedělal, nikde nic neobjednával, ale o síť jsem se zajímal a pár webů tam čeknul, bylo to tehdá na mě šíleně pomalé, tak jsem se na to vysral). Jinak on v dnešní době Tor už není co býval, neboť spousta exitů již patří policii a právě na těchto exitech se monitoruje veškerá aktivita, takže je to těžké (honey pot, pokud někdo slyšel).
V poslední době se navíc tento trend rozšiřuje, protože spousta poskytovatelů přestala své Tor uzly poskytovat dále (jednoduše se to nevyplatilo) a tak přibylo hafo nových honey potů (monitorované uzly - FBI a nevím jaké mrdky ještě) a proto už Tor není Tor jako byl před několika lety.
NSA targets the privacy-conscious: http://daserste.ndr.de/panorama/akt...ous,nsa230.html
(Merely searching the web for the privacy-enhancing software tools outlined in the XKeyscore rules causes the NSA to mark and track the IP address of the person doing the search.)