Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Tor Browser - skutečná ANONYMITA na webu!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
znáte Tor Browser?!
nic mi to neříká..
něco jsem o tom slyšel...
jasně, používám běžně....
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Jak je to teda s anonymitou pres android? Nulova? posilam fotky z mobilu sem na grower. Docela me strasite chlapi

Old Post 16-05-2014 v 15:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

tak zvažuju, estli nepožádat moderátora o smazání týhle niti... fakt jsem to nezakládal s úmyslem propagovat silkroad... kolik lidí mně psalo o podrobnosti, jak nakupovat drogy na netu... vyserte se na to.. tohle je o TOR BROWSERu, založte si v kanálu téma silkroad.. nebo tak něco.. howgh

carpe diem

Old Post 16-05-2014 v 19:57 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Se nerozčiluj, kdo bude chtít stejně si to najde... Ale nechat to tu smazat můžeš, stejně je to duplicita jako kráva. Přípádně se oživí starý vlákno, nic si nepomužeš.. Já nejsem takovej moralista, takže rád poradím za tebe... A to jak stím kdo naloží je jen a pouze jeho věc, asi tak... Čest mistře.

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 16-05-2014 v 20:23 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Methodius
Nový Člen

Karma uživatele Methodius - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Osobně zkušenosti s Torem mám (nic nelegálního jsem nedělal, nikde nic neobjednával, ale o síť jsem se zajímal a pár webů tam čeknul, bylo to tehdá na mě šíleně pomalé, tak jsem se na to vysral). Jinak on v dnešní době Tor už není co býval, neboť spousta exitů již patří policii a právě na těchto exitech se monitoruje veškerá aktivita, takže je to těžké (honey pot, pokud někdo slyšel).

V poslední době se navíc tento trend rozšiřuje, protože spousta poskytovatelů přestala své Tor uzly poskytovat dále (jednoduše se to nevyplatilo) a tak přibylo hafo nových honey potů (monitorované uzly - FBI a nevím jaké mrdky ještě) a proto už Tor není Tor jako byl před několika lety.

Old Post 21-05-2014 v 19:20 PM
Methodius je offline   Profil uživatele Methodius   Find more posts by Methodius   Foto galerie člena Methodius   Click here to Send Methodius a Private Message   Add Methodius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Antitalent
Stálý Člen

Karma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

for english speakers

NSA targets the privacy-conscious:
http://daserste.ndr.de/panorama/akt...ous,nsa230.html
(Merely searching the web for the privacy-enhancing software tools outlined in the XKeyscore rules causes the NSA to mark and track the IP address of the person doing the search.)

You Don't Have to be the NSA to Break Tor:
https://cpunks.org//pipermail/cyphe...uly/004922.html

btw. dodnes som si myslel ze Grower.cz uz neni. Skvele videt ho spet onlajn

Old Post 03-07-2014 v 22:08 PM
Antitalent je offline   Profil uživatele Antitalent   Find more posts by Antitalent   Foto galerie člena Antitalent   Click here to Send Antitalent a Private Message   Add Antitalent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Konec vážení...., ale kdo ví, třeba to rozběhne zase někdo jiný.

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici...5a002590604f2e/

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 06-11-2014 v 19:29 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alpinestars
Stálý Člen

Karma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% PěstitelskáKarma uživatele Alpinestars - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Prej dozivoti, tak to je fakt psycho, ach ta zavist.

Old Post 07-11-2014 v 06:10 AM
Alpinestars je offline   Profil uživatele Alpinestars   Find more posts by Alpinestars   Foto galerie člena Alpinestars   Click here to Send Alpinestars a Private Message   Add Alpinestars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Příspěvek č. 24

http://www.novinky.cz/internet-a-pc...lsich-zemi.html

http://www.novinky.cz/internet-a-pc...a-uzavrely.html

1.Indoor 200W CFL (2010)

Old Post 07-11-2014 v 15:45 PM
Maxeaux
armed greenfidel

Karma uživatele Maxeaux - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

a to som chcel konecne si objednat daco... sak pockame na Silk 3.0

edit - tak to bola rychlovka - http://qxvfcavhse45ckpw.onion/

Naposledy upravil Maxeaux 09-11-2014 v 10:14 AM

Old Post 08-11-2014 v 09:57 AM
Maxeaux je offline   Profil uživatele Maxeaux   Find more posts by Maxeaux   Foto galerie člena Maxeaux   Click here to Send Maxeaux a Private Message   Add Maxeaux to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Maxeaux! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás