Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. IN - 400 W - Ingemars Punch aka IP
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od 100

3. foto - záplata

Skříň je půjčená - člověk, kterému patří, z ní zevnitř uřezal "kryty" na síťky. Jako záplatu jsem použil klasickou gaffu. Napadá vás nějaký způsob, jak by ta gaffa mohla kytkám vadit? Ze začátku jsem špekuloval, že by se třeba mohly začít uvolňovat nějaké částice lepidla nebo ták, ale takový teplo tam zase není. Nebo?

Vem do ruky jehlu a niť a sešij to jen v rohách do toho švu a lepidlo řešit nebudeš

3x Orange Bud ( DP ) 400w
10xSharkShock,1xWappa,1xSuperSkunk 600w - 1,08 g/w
4x Shark Shock 2x Somnago 600w - 0,89 g/w
5th Round 600w, Ebb - Lemon Ice and Gauge Kush

Old Post 16-04-2014 v 19:18 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100
Nový Člen

Karma uživatele 100 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped
Kaýdopádně na 5té fotce je vídět že máš chycené špičky skoro všechny i u zdravých máš hlínu s živinama proč tam už liješ hnojky ještě bych jel Kořenák a na postřik něco co dělá krásnou zelen z listu :-) a za B/ Ah jsou vážně agresivní soli ta 1/2 dávka nevím nevím lepší to ject podle Ec metru :-) jen ti dávám něaké info vím že Ec metr nemáš k dispozici.. :-)

Super, díky za rady. Říkám si, jestli ty zkroucené špičky nejsou jen chycené od světla. Měl jsem tu lampu podstatně níž a docela hřála na vršky těch kytek.

Musím ty měrky co nejdřív pořešit, ať je od čeho se odpíchnout

A proč jsem hnojil? Nevědomost. Soudil jsem, že tenhle zahradnický substrát nebude až tak kvalitně prohnojený.

It's all about the Cheese.

Old Post 16-04-2014 v 19:35 PM
100 je offline   Profil uživatele 100   Find more posts by 100   Foto galerie člena 100   Click here to Send 100 a Private Message   Add 100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kiddnaped
Stálý Člen

Karma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kiddnaped - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od 100

Super, díky za rady. Říkám si, jestli ty zkroucené špičky nejsou jen chycené od světla. Měl jsem tu lampu podstatně níž a docela hřála na vršky těch kytek.

Musím ty měrky co nejdřív pořešit, ať je od čeho se odpíchnout

A proč jsem hnojil? Nevědomost. Soudil jsem, že tenhle zahradnický substrát nebude až tak kvalitně prohnojený.

Nebylio to rečeno že by jsi hnojit neměl jen to bylo info abysis na Ah dal pozor jsou celkem dost koncentrované :-)

Old Post 16-04-2014 v 19:39 PM
Kiddnaped je offline   Profil uživatele Kiddnaped   Find more posts by Kiddnaped   Foto galerie člena Kiddnaped   Click here to Send Kiddnaped a Private Message   Add Kiddnaped to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100
Nový Člen

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Kiddnaped

Nebylio to rečeno že by jsi hnojit neměl jen to bylo info abysis na Ah dal pozor jsou celkem dost koncentrované :-)

Chápu Snažím se to dělat co nejlépe v rámci toho, co všechno vím

Je mi to hrozně hloupý, vím že se tu klade důraz na vlastní hledání, ale neměl bys někde po ruce, jak měřit pH a EC pro úplný začátečníky? Něco málo jsem tu našel, ale vše mi přišlo jako už nějaké pokročilé teorie, ze kterých mi jde hlava kolem

Old Post 17-04-2014 v 08:26 AM
100 je offline   Profil uživatele 100   Find more posts by 100   Foto galerie člena 100   Click here to Send 100 a Private Message   Add 100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Sordo
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Sordo - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od 100
jak měřit pH a EC pro úplný začátečníky

Tady maš něco o pH:

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15416
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=320
https://grower.cz/pestovani/navody/h...traty/8.html#58
Na měření EC zatím kašli.

Naposledy upravil Mr.Sordo 17-04-2014 v 14:03 PM

Old Post 17-04-2014 v 10:04 AM
Mr.Sordo je offline   Profil uživatele Mr.Sordo   Find more posts by Mr.Sordo   Foto galerie člena Mr.Sordo   Click here to Send Mr.Sordo a Private Message   Add Mr.Sordo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
100
Nový Člen

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od Mr.Sordo

Tady maš něco o pH:

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=15416
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=320
https://grower.cz/forum/editpost.php...&postid=1113542
Na měření EC zatím kašli.

Big up! Díky. Akorát tedy na ten poslední link mi to nechce pustit

Old Post 17-04-2014 v 13:26 PM
Kiddnaped
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od 100

Big up! Díky. Akorát tedy na ten poslední link mi to nechce pustit

Kup si v akvaristice SERA PH TEST a SERA PH -

Nech si odstátou vodu v den zalití přidej hnojky Míchej 2 minutky pak počkej 10 minut a zase 2 minutky míchej nech 2 minuty odstát, změř ph podle návodu na Sera ph test / 5ml vody + 4 test kapky / koukni na barvu dle potřeby sniž sera ph - musíš si vyčápnout s kolika kapkama ph- na kolik litrů vody o kolik odstínů na škále, věř mi 3x si míchneš vodu a máš to v hlavě :-)¨
Edit: investice 200kč... alespon pro začátek to ujde, já měřím ph jen takhle ještě jsem se nedostal ke koupi Ph testeru Essentials :-) a zatím vše v pořádku :-)

Old Post 17-04-2014 v 17:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:17 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás