Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skříň je půjčená - člověk, kterému patří, z ní zevnitř uřezal "kryty" na síťky. Jako záplatu jsem použil klasickou gaffu. Napadá vás nějaký způsob, jak by ta gaffa mohla kytkám vadit? Ze začátku jsem špekuloval, že by se třeba mohly začít uvolňovat nějaké částice lepidla nebo ták, ale takový teplo tam zase není. Nebo?
Vem do ruky jehlu a niť a sešij to jen v rohách do toho švu a lepidlo řešit nebudeš
Původní příspěvek od Kiddnaped Kaýdopádně na 5té fotce je vídět že máš chycené špičky skoro všechny i u zdravých máš hlínu s živinama proč tam už liješ hnojky ještě bych jel Kořenák a na postřik něco co dělá krásnou zelen z listu :-) a za B/ Ah jsou vážně agresivní soli ta 1/2 dávka nevím nevím lepší to ject podle Ec metru :-) jen ti dávám něaké info vím že Ec metr nemáš k dispozici.. :-)
Super, díky za rady. Říkám si, jestli ty zkroucené špičky nejsou jen chycené od světla. Měl jsem tu lampu podstatně níž a docela hřála na vršky těch kytek.
Musím ty měrky co nejdřív pořešit, ať je od čeho se odpíchnout
A proč jsem hnojil? Nevědomost. Soudil jsem, že tenhle zahradnický substrát nebude až tak kvalitně prohnojený.
Super, díky za rady. Říkám si, jestli ty zkroucené špičky nejsou jen chycené od světla. Měl jsem tu lampu podstatně níž a docela hřála na vršky těch kytek.
Musím ty měrky co nejdřív pořešit, ať je od čeho se odpíchnout
A proč jsem hnojil? Nevědomost. Soudil jsem, že tenhle zahradnický substrát nebude až tak kvalitně prohnojený.
Nebylio to rečeno že by jsi hnojit neměl jen to bylo info abysis na Ah dal pozor jsou celkem dost koncentrované :-)
Nebylio to rečeno že by jsi hnojit neměl jen to bylo info abysis na Ah dal pozor jsou celkem dost koncentrované :-)
Chápu Snažím se to dělat co nejlépe v rámci toho, co všechno vím
Je mi to hrozně hloupý, vím že se tu klade důraz na vlastní hledání, ale neměl bys někde po ruce, jak měřit pH a EC pro úplný začátečníky? Něco málo jsem tu našel, ale vše mi přišlo jako už nějaké pokročilé teorie, ze kterých mi jde hlava kolem
Big up! Díky. Akorát tedy na ten poslední link mi to nechce pustit
Kup si v akvaristice SERA PH TEST a SERA PH -
Nech si odstátou vodu v den zalití přidej hnojky Míchej 2 minutky pak počkej 10 minut a zase 2 minutky míchej nech 2 minuty odstát, změř ph podle návodu na Sera ph test / 5ml vody + 4 test kapky / koukni na barvu dle potřeby sniž sera ph - musíš si vyčápnout s kolika kapkama ph- na kolik litrů vody o kolik odstínů na škále, věř mi 3x si míchneš vodu a máš to v hlavě :-)¨
Edit: investice 200kč... alespon pro začátek to ujde, já měřím ph jen takhle ještě jsem se nedostal ke koupi Ph testeru Essentials :-) a zatím vše v pořádku :-)