Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Strana Pirátů sice fajn ani ten nápad z legalizací atd.Mnoho kladného ale bohužel mě vůbec neoslovily svým volebním plánem a především sociálním systémem.Vůbec tam není rozvedený způsob jak z vyřešit mnoho problému ČR např.Cikáni,přistěhovalci,vychcanejma neplatičema daní atd.
Jejich plán mi přijde jako by nedomyšlený.Vlastě i poněkud triviální.
Rozhodně K+ pro piráty, jedni z mála projevili soudnost, asi nebudou všichni tak daleko jako tahle, ale rozhodně né internetový bolševici, to je dost pop! Kopupím si knížku a dám jí někomu opsat nebo na vlastním pozemku vyvěsím seznam knížek a lidí u kterých je možné si je opsat? Líbí se mi že nemají závazky ke kapitálu, což je vždy hrozbou. Ať si klidně jedou bomby už od rána , ale nepozoroval jsem to. Rozhodně svobodu a soukromí na internetu! Budeme tam čím dál tím víc! Legalizaci beru jako nepodstatnou. Rozhodně NEbudu volit podle pop řečí co udělat s cikánama nebo s neplatičema daní.
Uvidím koho volit, ale pojďte k volbám a volte.
Semínko na sevreozápad!
Joo souhlas,mám odvoleno! ....hlavně to chce nezaprcatělý ,nový hlavně mladý lidi,né ten povl co si říká vláda co je tam ted...Podle mě jsou to důležité i tyto umělé volby... čechy jdou do prdele a My chtě nechtě jdeme taky.. o trávu ani tak nejde,i když určitě nejsem proti ... ale trasparentnost peněz a státní angažovanosti je základ,jinak se nehneme!! pak už jen DSSS,ale zase nejsme paka žejo.. Chci se dočkat normálního života,né mít strach jestly,až mě vyhoděj budu na podpoře nebo budu krást...nepotřebuji zazraky,jen klid a trochu kaček na normální žití... to neni snad tolik
Babišovi se nelíbí, co o něm píšou a tak radši skoupí celý náklad. Známý pracuje v jedné firmě vlastněné Agrofertem. Ve čtvrtek, říkal, jim přišel, stejně jako ostatním, kteří pro Babiše pracují, pokyn ať skupují všechny Reflexy. (Jo Reflex je poslední dobou pěknej shi.t ale stejně...)
me taky zarazilo ze ve zpravodajstvi CT nebyl ani zastupce piratu ani svobodnych ktery meli podobne vysledky. ale prostor dali SPOZ ktery zaplat za ty dary meli sakra malo. psal jsem do CT na facebook tak mi to smazli
I přesto jak to dopadlo, realisticky je to myslím pro Piráty úspěch a dobrý příslib do budoucna.
citace:
Od státu dostaneme příspěvek 13 241 700 Kč (za kampaň jsme utratili zhruba 300 000 Kč), jak s penězmi naložíme, uvidíte na našem transparentním účtu. Věříme, že vás nezklameme.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Dneska to rozsekl Zeman, musel jsem souhlasit.. V OVM prohlásil, že: dneska se kdejaký hajzl ohání morálkou.. Jak trefné, z jeho úst je to nemístné, ale tak pravdivé a aktuální.. Jestli je tento svět o penězích, kdo jiný než špičkoví podnikatelé a manažeři dokáží přinést blahobyt státu potažmo lidem.. No určitě ne ideologičtí rozumbradové, urputní pozitivisté, komouši, skrytý komouši, lidi rovnou z vejšky, ožralí doktoři, atd, prostě lidi, kteří tam byli dodnes.. Já volil Babiše, beru ho jako dobrý pokus o post-pozitivistickou politiku v praxi a naivita lidí ohledně stran, které balancují pod 5 procenty mě fakt baví, i kdyby tu hranici přelezli a získali těch pár mandátů, i kdyby ti lidé byli sebevíc odborní, chytří, skvělí, atd, tak z podstaty neprosadí nic..
To sice ano, neprosadí nic, ale aspoň neprosadí kdejaké šitové geneticky upravované rostliny, které poputují přímo na náš stůl. To souvisí potažmo s tím nepochopitelně deme*tním zákonem který chystá EU o registraci semínek a vyškrtávání původních odrůd, kromě geneticky mutovaných a nám "prospěšných" odrůd. Navíc kdyby měli miliardy jako BABIŠ - ( rozpočet na kampaň bezestropu a rozpočet 300 000 je velký rozdíl ) tak by se vyšplhali si myslím klidně i na těch 10 %.
Ps: pokud jsem to dobře pochpil tak babišovi jde vlastně jenom o to zemědělství - viz jeho firmy ala vodňanské kuře, přeji dobrou chuť a pevné zdraví celé čr