Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » First OutDoor-Big Bud 2013
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Re-Devil
Nový Člen

Karma uživatele Re-Devil - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Dobrý den Všem Botanikům
Tak Dlouho jsem se tady neukázal jelikož nebylo na to dost času....
Ale nejde tady o mě...Kyťule rostly dál jak jim to možnosti a moje nezkušenost dovolila...
Od té doby co mi kytky narazily kořenama na dno kýble a začaly růst zpátky nahoru mi jejich zažloutnutí už zůstalo...propláchnul jsem řádně všecky kýble ...nalil sem tam enzymy a nechal jsem kytky 14 dni bez hnojek jenom na AH boostru a AH enzymech aby spapaly to co v kýblu zbylo...
No ale furt žloutly listy a upadaly...když jsem otrhal včecky ty žlutý skoro mrtvý listy...
měl jsem druhej den okamžitě na kytkách další žlutý listy...
Tak jsem dle mýho selskýho rozumu přestal listy odtrhávat a tím jsem zpomalil celkovej úpadek kytek..(muj nazor ze zato muže to ze jsou v kyblu a to že proste shazujou v kvetu prebytecny listy)....

dávkování hnojiv jsem omezil na jednou týdně 3/4 porci doporučenejch hodnot dávkování...

Žijou a paličky se taky dělaj.. i když já bych bral šišky tak stokrát větší
Začlo to pořádně kvíst až nedávno ...a za poslední týden toho slunečního počasí to konečně jde poznat i na pohled že se s něma něco děje
Navíc Zima a chlad je za dveřmi ..takže už jim ani ta zima nedělá dobře...
ale musím uznat že jsou holky kurefsky odolný... protože co já jim všecko dělal...
Foliak zitra budu upgradovat přiděláním oddělávatelné foliové stříšky....
"stříšku" tam udělám proto,že když furt prší a prší tak to hraje do karet jen a jen plísni a na tu se já mužu.... vite co navíc zadělám igelitem i spodek ,kterej jsem nechal zámerně holej aby mi tam cirkuloval poradne vzduch...
Těd z duvodu budoucich mrazů to zadělám aby holky měli aspoň o stupen lepsi teplotu nez je venku...kdyz budes nejhur...a bude to opravdu nutny...vezmu holky na noc domu....
Tak tady přikládám pár fotek abyste viděli moje /uspěšně/ neůspěšný hokusy pokusy... Kritika na mou hlavu není třeba... Svoje chyby při tomto pěstu si plně uvědomuji a poučil jsem se z nich na příští rok....

Fotka č. 1
Je focená z vrchu ..Natáhnul jsem ruku co nejvejš a prostě to vyfotil z "ptačí" perspektivy
Fotka č. 2
Stejná perspektiva ..
Fotka č.3
Pohled na nejvíc ztrápenou kytku co vypadá nejhůř(ale pořád se to da)
Fotka č.4
"Divokej Pokus o Makro jedné paličky "
Fotka č. 5
To je fotka focená z dálky abyste měli představu o tom jak jsou holky "zhruba" velký.... (jsou větší než já a já měřím 180čisel)
Tak kuci a holky ...rady a nápady for me ?
Kdlině sem s nima..

Old Post 02-10-2013 v 17:55 PM
Re-Devil je offline   Profil uživatele Re-Devil   Find more posts by Re-Devil   Foto galerie člena Re-Devil   Click here to Send Re-Devil a Private Message   Add Re-Devil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Re-Devil
Nový Člen

Příspěvek č. 18

Dobrý den Všem Botanikům
Tak Dlouho jsem se tady neukázal jelikož nebylo na to dost času....
Ale nejde tady o mě...Kyťule rostly dál jak jim to možnosti a moje nezkušenost dovolila...
Od té doby co mi kytky narazily kořenama na dno kýble a začaly růst zpátky nahoru mi jejich zažloutnutí už zůstalo...propláchnul jsem řádně všecky kýble ...nalil sem tam enzymy a nechal jsem kytky 14 dni bez hnojek jenom na AH boostru a AH enzymech aby spapaly to co v kýblu zbylo...
No ale furt žloutly listy a upadaly...když jsem otrhal včecky ty žlutý skoro mrtvý listy...
měl jsem druhej den okamžitě na kytkách další žlutý listy...
Tak jsem dle mýho selskýho rozumu přestal listy odtrhávat a tím jsem zpomalil celkovej úpadek kytek..(muj nazor ze zato muže to ze jsou v kyblu a to že proste shazujou v kvetu prebytecny listy)....

dávkování hnojiv jsem omezil na jednou týdně 3/4 porci doporučenejch hodnot dávkování...

Žijou a paličky se taky dělaj.. i když já bych bral šišky tak stokrát větší
Začlo to pořádně kvíst až nedávno ...a za poslední týden toho slunečního počasí to konečně jde poznat i na pohled že se s něma něco děje
Navíc Zima a chlad je za dveřmi ..takže už jim ani ta zima nedělá dobře...
ale musím uznat že jsou holky kurefsky odolný... protože co já jim všecko dělal...
Foliak zitra budu upgradovat přiděláním oddělávatelné foliové stříšky....
"stříšku" tam udělám proto,že když furt prší a prší tak to hraje do karet jen a jen plísni a na tu se já mužu.... vite co navíc zadělám igelitem i spodek ,kterej jsem nechal zámerně holej aby mi tam cirkuloval poradne vzduch...
Těd z duvodu budoucich mrazů to zadělám aby holky měli aspoň o stupen lepsi teplotu nez je venku...kdyz budes nejhur...a bude to opravdu nutny...vezmu holky na noc domu....
Tak tady přikládám pár fotek abyste viděli moje /uspěšně/ neůspěšný hokusy pokusy... Kritika na mou hlavu není třeba... Svoje chyby při tomto pěstu si plně uvědomuji a poučil jsem se z nich na příští rok....
Fotka č. 1
Je focená z vrchu ..Natáhnul jsem ruku co nejvejš a prostě to vyfotil z "ptačí" perspektivy
Fotka č. 2
Stejná perspektiva ..
Fotka č.3
Pohled na nejvíc ztrápenou kytku co vypadá nejhůř(ale pořád se to da)
Fotka č.4
"Divokej Pokus o Makro jedné paličky "
Fotka č. 5
To je fotka focená z dálky abyste měli představu o tom jak jsou holky "zhruba" velký.... (jsou větší než já a já měřím 180čisel)
Tak kuci a holky ...rady a nápady for me ?
Kdlině sem s nima..

Old Post 02-10-2013 v 18:21 PM
Re-Devil je offline   Profil uživatele Re-Devil   Find more posts by Re-Devil   Foto galerie člena Re-Devil   Click here to Send Re-Devil a Private Message   Add Re-Devil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ushakkk
Stálý Člen

Karma uživatele ushakkk - 95% PěstitelskáKarma uživatele ushakkk - 95% PěstitelskáKarma uživatele ushakkk - 95% PěstitelskáKarma uživatele ushakkk - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Čus. K+ pro Tebe, to je jasné. Obávám se, že budeš mít do konce října o zábavu postaráno. Nejsem si jistý, jestli není nošení kytek domu do tepla kontraproduktivní. Teplotní šok jim nemusí být po vůli.
Však se to počasí umoudří...

Old Post 03-10-2013 v 10:00 AM
ushakkk je offline   Profil uživatele ushakkk   Find more posts by ushakkk   Foto galerie člena ushakkk   Click here to Send ushakkk a Private Message   Add ushakkk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jestli to takhle míníš zadělat, tak krom toho, že se ti nejspíš o něco zvýší teplota, o co ti jde, tak se ti taky zvýší vlhkost a stejně budeš muset co nejvíc větrat kvůli plísni, na to nezapomeň. ta když se tam jednou objeví, tak už se jí pak těžko zbavíš.
jinak zatim dobrý, že ji nemáš, mně už řádí.
ať se daří

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 03-10-2013 v 10:16 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Re-Devil
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Ushakkk: diky ti za K ;-)
Hy3na: s tou vlhkosti vim ze poleze nahoru..me jde hlavne o nocni teploty ..jinak to mam otevreny celej den ten foliak..jen na noc to zaviram a zapinam alarm :-D zkratka musim s tim neco udelat :-) budu se modlit o krasny pocasi a doufat...uz mi z toho krapet hrabe :-D
Necham to na matce prirode..:-) jo a promrznuti korenu v kyblu se taly muze stat ze ? Kluci myslite ze kdyz ty kyble obalim molitanem a zaizoluju jeste ten molitan thermo plachtou ze to bude mit pozitivni efekt?

Všechno to co si dokážeš představit v hlavě...můžeš opravdu v životě mít...musíš jen věřit...

Old Post 03-10-2013 v 10:34 AM
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Mam podobnu dilemu...rastliny v 20litrovych nadobach,vonku na terase,na noc ich presuvam dovnutra do nevytapanej chladnej miestnosti..dufam ze to nieje zbytocne a ze tie teploty sa vysplhaju aspon o 5stupnov hore.Myslite ze to ma este zmysel?..chcelo by to take dve tri tyzdne na relativne uspokojivy dojazd.

Old Post 03-10-2013 v 11:34 AM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Re-Devil
Nový Člen

Příspěvek č. 23

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=315053&sId=&mId=

tak tady tenhle odkaz mi dava malinkatou nadeji :-D jestli se predpoved vyplni budu jen rad :-D a myslim ze nebudu sam.. :-D

Všechno to co si dokážeš představit v hlavě...můžeš opravdu v životě mít...musíš jen věřit...

Old Post 03-10-2013 v 12:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás