Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Extrémní počasí, zapojeno šest ventilátorů s odběrem dohromady přes 200w vše zapnuto na 3. rychlost a stejně nejde teplota pod 30 *C. Později dodám obrázky ) ten hukot bych Vám přál zažít.
Pokud to máš v místnosti s oknem tak jej zavři ať netaháš
teplý vzduch zvenčí.
Otevírám ventilačku pouze jak je venku ve stínu do 25cC
jinak tahám vzduch z domu který je chladnější.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Měsíc trvající podzim a nezvykle vysoké teploty. Naštěstí to narozdíl ode mně zvládají docela dobře. Teplota se pohybuje těsně pod hranicí 32C ve dne. Noci jsou sice chladnější, ale i tak vzhledem k tomu, že svítím v noci a tma je tedy ve dne se šplhají k 28C.
Přátelé tak jsem musel opustit na tři noci znenadání místo, kde je box umístěn opustit. Bohužel nebyl čas někoho zaúkolovat jeho kontrolou a tak sem se rozhodl zaexperimentovat a nechám jim po tři večery tmu. Momentálně jsou v takový fázi, že v případě, že by se po.ral časovač byla by to téměř dvouměsíční vyhozená práce. Jede jim ofuk i odtah tak snad tenhle tří denní šok bude mít za následek jen o něco menší výnos a prodloužení doby květu. Ve čtvrtek jsem zpět tak držte palce a já podám v pátek report.
Smutnice nejsou ani nijak nebezpecny?? Tak to slysim poprve, kdyz vim co to kamaradovy udelalo s matkarnou, smutnice ti vyrazne snizuji PH kamarad lil na upravenou 6.1 a vytejkalo mu dole nejaky 4.2 a neco mu odeslo do vecnych lovist, takze tvrdit ze nejsou nebezpecny je blbost. Ale biocont super, uz sem objednaval dravce na svilusky... Dobrej shop, takze objednej . A hlavne desky jsou na dospele jedince. Sry za opozdenej comment Na ty 3 dny do tmy, to nemas nikoho kdo by ti to jenom prolil vodou? Nevim jestli je to dobry reseni nechat je 3 dny spat
Tři dny tmy neměly viditelný následek, ten se projeví pravděpodobně až při zjišťování výnosu popřípadě v délce vegetativní fáze, která se tímto šokem možná podle spekulací zde z fóra pravděpodobně o něco prodlouží. Přikládám foto jako důkaz, že NYCD žije )
Původní příspěvek od Praseone Smutnice nejsou ani nijak nebezpecny?? Tak to slysim poprve, kdyz vim co to kamaradovy udelalo s matkarnou, smutnice ti vyrazne snizuji PH kamarad lil na upravenou 6.1 a vytejkalo mu dole nejaky 4.2 a neco mu odeslo do vecnych lovist, takze tvrdit ze nejsou nebezpecny je blbost.
No nejsou no, u matek se mi taky obcas objevujou a nikdy neni problem se s nima domluvit. Ono jestli to tim mel poradne zamoreny delsi dobu a nic s tim nedelal, tak tomu verim, ale taky to mohl zabit a vyplachnout cistou vodou aby to pH srovnal. Ono po takovy dobe se to stejne musi delat pac jinak to neuhlidas. Kdyz budu do matek lit upravenou vodu na cca 6.1 tak mi dole taky za chvili potecou 4. A to se mi stalo. Evidentne tam nejaka kyselina zustava jak se voda odparuje, takze jestli to nahodou nebylo tim taky.