Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ou černé skvrny a larvy začínají se objevovat na listech ..... parazité , tak budu muset řešit posřikem . Ale určitě se jich zbavím , když jsem to brzo spozoroval . ... . . . .
Přez ČR se přehnala bouřka a neminula balkón se salvou kroupů připomínající golfové míčky . Bohužel jsem nemohl zrovna zakročit a uklidit kytky . Naštěstí velké to přežili takřka bez poškození , až na pár listů ... Malé borůvky docela taky , až na jednu , ale snad to nějak překonná .
Velké kytí 76 dnů , problémy s parazity řeším dále posřikem Rock Effect na listy . Bubble ještě nezačal kvést , Jack docela dobře kvete a dostává i s bubblem obzálivku Bloom . Blueberry slušně dozrává , od 28.7. vysazeny hnojky , aby se stihl pročistit před kosou , která se nevyhnutelně blíží .
Blueberry bylo cca 9-10g , což je na výšku rostliny tak akorát
Byla to taková okrasná bonzai ,kdyby na růstu měla lepší počasí , určitě by bylo více , ale jsem spokojen .
V květu měla výrazné aroma borůvek sušina voněla také po borůvkách , hlavně při rozlomení Při podpalu se ta vůně rozplyne . Chuť má zemitou , ale jen lehké podtóny borůvky , neškrábe
Stav rychlý náběh , spíše uzemnění indiky
Druhá várka borůvek by mohla být modrá a také s větším výnosem