Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s tou nádherou bych to nepřeháněl, taky sem toho dost posr..nepohlídal.
sklizená byla zatim jen California Indica, ostatní maj ještě tak 2 týdny čas. Už zalívám jenom odstátou vodou s upravenym pH
každopádně děkuju za pochvalu a taky všem, co poslali K, dělá mi to radost
zdarec,no krasne sa ti to vydarilo,krasne bambulky,viem ze si mal problem,ze si dal siet na scrog vysoko,a nestacili ti dost prerast siet,covece ja mam zase opacny problem,myslel som,ze ked dam siet nizsie,ze tak nevyrastu,a uz predcili moje ocakavania,a vystrelili mi nad siet asi o 150% coz ma dost zaskucilo... este raz,zase mas pekne kolo,ktore by ti mohol kazdy zavidiet,hold ked to niekto vie tak takto to vyzera,a urcite k+ leti...
takže věci se mají tak, že stále flushuju a v plánu mám svítit do 9. týdne (63 dní). a jelikož třeba ten jeden JH se nemá k tomu, že by nějak dozrával a mně se prostě na jednu kytku svítit nechce, tak sem skrátil periodu na 10/14.
jinak CI ještě suchá není, pouze asi 3g spodečků už shořelo
taky sem ojel skoro všechny spodky na Power Skunku, aby se to trochu provzdušnilo. ty sem následně usušil, teda ještě i napůl suším, těch bylo asi 5 gesíček.
ale teď musim fakt dát zapravdu r-manovi a ještě jednou mu poděkovat. šel sem s kamarádem ven a naplnil sem si svoji krabičku, taková mrňavá zavírací, prej se v tom dostávaj nějaký šrouby nebo matky nebo tak něco, max na půl gramu a šel sem. nasedli sme do auta a už sem začínal cejtit, že to cejtim. pak, na místě, jsem m dal čuchnout a řikal, že už to cejtil dávno, když sem nasednul. a to to sou fakt řídký spodky a ještě narychlo usušený na stínidle a smrad fakt neuvěřitelnej to jsem zvědavej na ty topy po řádným usušení.
1) celek. tak nějak to průběžně prohazuju, mimojiné abych neměl furt stejný panorámata při nakukování
2) JH 1
3) Bella
4) Bella
5) JH2. zajmavá kytka. po přepnutí se hrozně vytáhla, nemá skoro žádný listy -> nemá skoro žádný spodky, akorát se jí nechce zrát no
sailinder: díky za chválu, ale musim zopakovat, že sem toho fakt i dost posral , takový ty detajly, díky kterým by to mohlo být i lepší.
tvůj thread sleduju a myslím, že výsledek bude moc pěknej, narozdíl ode mě si to dostatečně vyholil, tak věřim tomu, že to, co bude nad sítí budou jenom pěkný palice
tak po více než týdnu sušení je materiál připravenej na konečnou fázi lazení ideální vlhkosti ve sklenicích, stonky se už téměř lámou, zvenčí už palice suché. takže sem si pučil váhu a dal se do vážení. výsledek mě celkem mile překvapil, čekal jsem míň takže výsledek je 38g + spodky, co už jsem vyhulil, takže něco málo přes 40g
a musim říct, že to je fakt pěkně tvrdý dneska spálim první pořádnou paličku,pak ještě provedu test skleněnkou a pak napíšu nějakej smoke report
9. týden květu - konečná
neměl sem moc času na focení, ale něco sem zvládnul. jeden JH by ještě snesl týden, možná i víc, ale co se dá dělat, aspoň to nebude uspávat
1) Power skunk, hrozně se kácel, byl svázanej, přidrátovanej a stejně nebyl stabilní
2) belladona
nejvíc obsypanej model, nevoní nijak výrazně, v krku neškrábe, má výraznou nasládlou hašišovou chuť, ale jemnější. kouř smrdí taky docela po hašiši. každpodáně ze skla lahůdka, chuť se na patře drží ještě dlouho po vydechnutí, zhuluje dobře
3) power skunk
jak už tu bylo zmíněno, smrdí hrozně výrazně. chuť je stejně výrazná jako smrad, ale sladší, taková ovocná. kouř hutnej a těžkej na plíce. a zhuluje silně, paní to dycky uspí
CI : 40g
PS: 58g suvereně nejvíc, ještě se k němu možná vrátím
Bella: 50g, na jedný 27, na druhý 23 ( zdály se mi trochu jiný, tak sem vážil zvlášť)
JH 1: 15g, ta hlavní pálka měla skoro 10g
JH 2: 21g, což mě samotnýho dost překvapilo, když sem to teď vážil
takže suma sumárum 184g
výsledek dopadl nadočekávání dobře, samotnýho mě to překvapilo, řikal jsem si, že bych byl se 150 spokojenej, ale čekal jsem tak 120-130.
je to 0,74 g/w
ale GE index, protože jsem svitil asi 40 dní na růst 2*55w trubicema
je jen 0,55
Ahoj, no nakonec to dopadlo docela dobre ne , kazdy snad miva skepticky faze a pak je to dobry. Tu CI a PS jsi mel z rezu od r-mana, jestli se mohu ptat? Na PS mam totiz taky docela zalusk...
Původní příspěvek od iabek Ahoj, no nakonec to dopadlo docela dobre ne , kazdy snad miva skepticky faze a pak je to dobry. Tu CI a PS jsi mel z rezu od r-mana, jestli se mohu ptat? Na PS mam totiz taky docela zalusk...
Jinak jsem rad ze balast v pohode frci.
Zdar
nakonec hodne nad očekávání
tu skeptickou fázi si prožívám každej grow
jo,řezy jsou od r-mana a ten power skunk si určitě zkus, to budeš koukat..nebo spíš čichat