Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 250w PHILIPS sodík+ TT125/Paradise seeds Wappa
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Taurus95
Stálý Člen

Karma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jo no to máš recht s tou vlhkosti... sem si to vubec neuvedomil, ale vím to ;-) Jinak co se týče teploty tak mám 28,5-30,5°C. Zkoušel jsme zvednout lampu o 20cm tak uvidime jestli to bude lepsi...

Old Post 09-02-2013 v 18:40 PM
Taurus95 je offline   Profil uživatele Taurus95   Find more posts by Taurus95   Foto galerie člena Taurus95   Click here to Send Taurus95 a Private Message   Add Taurus95 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
funec
Stálý Člen

Karma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% PěstitelskáKarma uživatele funec - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

zapni odtah a sprav malym nejaky parnicek, ktory pravidelne zvlhcis postrekovacom. 28-30 stupnov je strasne moc, s takou teplotou a vlhkostou sa radi mnozia plesne a hlavne vobec taka teplota neprospieva malym rastlinkam. Zapni odtah alebo namier cirkulacny vetrak na lampu, cokolvek aby si znizil teplotu. Ked zdvihnes lampu budes mat dlhe stonky, co tiez nie je dobre.

600W

Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!

"nesklízím karmu ale trávu"

1st Round - 7x Jack Herrer, 4 White Widow (GShop Seeds)

2nd Round - 12x SHARK SHOCK - sklizeno

3rd Round - White Siberian, AK47xNL + SPECIAL GUESTS - pseudo drip - sklizeno

4TH ROUND -EBB Flood, 400-660W, Sweet Tooth#3 - active

Old Post 09-02-2013 v 19:10 PM
funec je offline   Profil uživatele funec   Find more posts by funec   Foto galerie člena funec   Click here to Send funec a Private Message   Add funec to your buddy list     Navštiv homepage uživatele funec! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Karma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% PěstitelskáKarma uživatele Taurus95 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Kolik teda ta teplota tak ideál? KDesi sem četl že do 31°- zase sem věřil co bylo kde psáno...

Old Post 09-02-2013 v 19:20 PM
Taurus95 je offline   Profil uživatele Taurus95   Find more posts by Taurus95   Foto galerie člena Taurus95   Click here to Send Taurus95 a Private Message   Add Taurus95 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

ideal tak 21-26C

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 09-02-2013 v 20:50 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Ted mam 25°C :-) uvidime jak budou holky vypadat az za 2h pujdou spinkat... asi to nebude moc viditelny ale necham se prekvapit

Old Post 09-02-2013 v 21:11 PM
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Tak tajemství kroucení listů odhaleno. Přes noc na nich zkondenzují kapky vody ze zvlhčovačky a po rozsvícení se listy pálí... Ze začátku to bylo jen zlehka spálené, ale teď je to už jasně viditelný. Večer dám foto spolu s tím jak to vypadá.

Old Post 11-02-2013 v 10:49 AM
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Tak Zde foto jak rostlinky vypadají :-) Daří se jim vypadá to, že budou všechny dobré. Spálení všechny přežily...

Old Post 11-02-2013 v 16:52 PM
Taurus95
Stálý Člen

Edit + STRAŠNÁ haluz Příspěvek č. 24

Napřed začnu tím jak to vypadá..
Rostlinky začínají hezky vonět, mají všechny okolo 15-16cm, začínají krásně vyrážet výhonky ze stonku a to v nemalým počtu.. co patro to větvení.. nádhera....
A teď k té haluzi... Jak jsem si koupil 5 semen a z toho naklíčily jen 4 tak jsem zkusil zasadit ještě jedno z nejakyho venálu co sem někde schrastil... to taky nenaklíčilo.. Květináč se dvěma semenama a hlinou jsem dal pod stůl a vysral se na to pač ani po týdnu nic neklíčilo... když jsem k tomu teď přišel že ten květináč někam uklidim tak jsem zjistil, že za ty necelý tři týdny vyrostly v květináči bez zalývání a v minimální vlhkosti 2 rostlinky který se pomalu táhly k oknu a vzniky tím asi 20cm stonky s malinkou kytičkou na konci. Byla to chvíle naprostýho úžasu.. Nechápu jak je to možný.. kytičky jsem opatrně vzal i s kouskem hlíny a každnou jsem dal tak do poloviny hloubky květináče, stonek jsem podržel osypal hlínou a kytky vypadají docela normálně, akorát jsou mírně nažloutlý.. tohle fakt nechápu.. už se to někomu stalo?

Old Post 18-02-2013 v 21:41 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ja ti řeknu ono přílišná péče je někdy spíš na škodu...vloni mi vyklíčilo 5x Honey B a když jsem je dal do pařníčku bez větrácích otvorů(jsem dmnt) a pořád je dokola zalíval,tak se nestalo nic jineho než,že se udusily a začly hnít..chudinky R.I.P

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 19-02-2013 v 07:35 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Tak přece jen se neříká nadarmo že všeho moc škodí.. ale jako v totálně na trout vyschlé hlíně, pod stolem a vyklicily... nechapu Samozřejmě neříkám že ybch nebyl rád, jen musím nějak vyřešit to, že budou opožděný a až budu velký holky přepínat na 12/12 tak co s těma prckama? uvidím jak budou velký... kdyžtak je dám ke kámošovi co dělá automrdky 18/6 furt.. tam si je nechám dorůst a pak je zase dovezu k sobě na 12/12...

Old Post 20-02-2013 v 13:16 PM
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Tak po hodně dlouhé odmlce se ozývám s nějakým infem. Vzniklá odmlka vznikla v důsledku toho, že jsem totálně nestíhal zkrz školu a když jsem měl čas tak jsem byl na horách a o kytí se staral tatínek. V této chvíli píšu edit z nemocniční postele kde jsem již od soboty jelikož jsem se poměrně solidně vysypal na lyžích. Dneska jsem se bavil s tátou a říkal, že rostlinky začínají hezky nasazovat na květ a výška je okolo 38cm. Co se týče přepnutí tak to proběhlo poslední únorový pátek.

Co se týče hnojení tak od zítřka budou slečny dostávat Algabloom od Plagronu podle návodovýho dávkování, tak snad jim zachutná. Jak se dostanu z nemocnice udělám patřičnou fotodokumentaci :-)

Old Post 08-03-2013 v 17:34 PM
Jamés
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

zdarr..vidím že se řídíš heslem "sportem k trvalé invaliditě"...tak hlavně se dej rychle do kopy ať už jsou fotky..

Old Post 10-03-2013 v 07:55 AM
Taurus95
Stálý Člen

Nádhera Příspěvek č. 29

Tak jsem doma a nestačil jsem zírat!
Táta mě schválně trochu podráždil, jelikož nejmenší kytička má 55cm a největší 76 a ta už vypadá, že nebude dál šplhat (minimálně by neměla.. má tak 15cm ke stínítku..). Holky jsem dneska zbavil spodních, mírně nažloutlých listů a celkově sem je decentně provzdušnil. Ovšem né moc. Nejsem zastánce vzhledu kytek alá morovej sloup. Všechyn kytky krásně začinají kvést, stonky vypadají houževnatě a pevně.

Dneska dostaly první dávku hnojiva a uvidím zítřejší pohled květinek na svět. A zde máte vy pohled na ně :-)

Zatím bych to celkově ohodnotil asi takto: https://www.youtube.com/watch?featu...d&v=ZBNtUNpA0M0

Naposledy upravil Taurus95 11-03-2013 v 09:28 AM

Old Post 10-03-2013 v 21:45 PM
ABORTED
Stálý Člen

Karma uživatele ABORTED - 92% PěstitelskáKarma uživatele ABORTED - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Vypada to moc hezky.chci se zeptat jak se ustalila ta teplota? a az prepnes na kvet jak budes ovlivnovat vlhkost?

Necro BeaST BeaTS

Mega Noname by ABORTED-ukradeno

Balkon by ABORTED 1

Balkon by ABORTED 2

Zahrada by ABORTED 1

Zahrada by ABORTED 2

Old Post 13-03-2013 v 23:03 PM
ABORTED je offline   Profil uživatele ABORTED   Find more posts by ABORTED   Foto galerie člena ABORTED   Click here to Send ABORTED a Private Message   Add ABORTED to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

no,pokud sis všiml, už má tak 2 tydny přepnuto
ja bych teda přepinal pozdeji, takle tam bude dost prazdnyho mista,ale někde ty zkušenosti nabrat musíš.
jinak pěkný

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 14-03-2013 v 07:17 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taurus95
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Díky kluci Teplota se díky větráčku co jsem přidělal na objímku ustálila na 24-26°C podle toho jak mám v pokoju. Co se týče vlhkosti tak zvlhčovačka už je vytažená a mám vlhkost od 45% do 25% (záleží na tom jak dlouho je to po zálivce. Co se týče prázdnýho místa tak jak mám kytky roztáhnout do plochy? Vím že ted uz nijak ale pro příště :-)

Old Post 14-03-2013 v 08:24 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:42 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás