Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak dneska devcata prepinam na 12h rezim at predvedou co umi.....na rano jsem si prichystal zalivku z ec 1,9 a ph 5,9 a po ranim nakrmu dostanou az do pondelka hladovku...prihazuji nejake fota pred tmou....
zdar tak jsem rano meril ph a ec vytoku a ec je na 0,5ms a ph na 5,8 myslim si ze prehnojeni nehrozi spis se mi zacaly objevovat takove divne flicky ......zespod listu nic neni zadny zivot cocos mam novy a z trychodermou a taky se v nem nic nedeje ale vlhkost je na 64 ovsem vecer jsem tam mel treba 73% takze bych to tipoval na nejakou plisnikcu takze o5 navstivim svuj stary dobry bestgrow pro bioton .....pak me napada jestli to treba neni nedostatek vapniku???? v tom pripade bych pridal dusicku jako mobilniho prvku...... a na to je nejlepsi rada zkuseneho grovera....... prikladam fota....
Ahoj, taky se mi zdá, že je to nedostatkem vápníku a mikroprvků.
Rozepiš prosimtě trochu jak zalejváš. Jakym Ec, kolikrát denně a kolik zhruba odteče po zalití. To Ec výtoku je dost zvláštní jestli tam leješ 1,8ms, protože kytky jsou ještě dost malý na to aby to stihly sežrat.
PS: Taky bych to nepřepínal, dokud se nezbavíš problému..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
ahoj , vypadaji celkem dobre dostaly ec 1,9 a myslim ze pekne pres vikend popojely jeste vykazujou nedostatky takze jim asi opet prisolim tak na ec 2,1 nebo 2,2 .....aby uz zmizelo fialoveni stonku......jinak zalevam co druhy den a vetsinou vikend jim necham suchy a v pondeli zalevam ..... takto vypadaly v nedeli veciiiir asi 3 den kvetu.....
holky dostaly ec 2,2 .....od plagronu coco a a coco b opet z meho oblibeneho obchodu bestgrow ... pripojuji nejake starsi foto z metodou supersklizne kdy se maji bocni vetyvky dostat do urovne vrsku ......zatim se to dari tak uvidime...
holky uz dostavaji ec 2,8 a ph 5,8 bez pouziti kysein tak jsem zvedav cekal jsem ze to bude mensi ale nakonec mi to prerostlo i me nejtajnejsi predstavy tak jak to budou holky zvladat pristi zalivku nasazuji green a cannaboost a power thriwe...a jeste tu sracku do postriku od geth paweru :-D
dnes je to presne 16 den kvetu zitra nasazuji boostry a shazuji ec na 2,2 max dalsi zalivku bych to videl na preventivni pruplach vodou aby nedoslo k prehnojeni.....