Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prozatím jsem jen jednou zalil,v těch 6 litrových teku to mám 5tý den.Tak 15 kusů už fičí ,6 vypadá takle a 4 stávkujou,nebo jedou fakt pomalu. Ec nemám jak měřit,jen ph.Zatím jsem ten substrát neprolil,takže toho co vyteče nevím.Substrát by měl mít 6,5 a perlit má 7.zálivka byla 5,0 ...
Spinacky nejsou srot, jen po nich chces vic nez maj v popisu prace. Problem je pri startu kdy tece indukcni proud. Spinacky jsou 16A(2) coz znamena 2 ampery v indukci, 600W jich ma ale asi 6 nebo kolik. Reseni je bud poridit stykac nebo digitalni predradnik..
Jo no ,co se týče ochrany,tak nemám nic.Už mně to stálo dost peněz a další stejně nemám.Vyměním za digitální.Tadle technika se vším všudy stejně po kose pude prodat ( snad ).A koupím digi 400w a 2 libra truhlíky na drip.Stačí....
Dnes zalito 400-500ml ( tak 4 květináče protekly ) ke každé s ph 6 celých a 3ml/l Biobizz grow.Jinak od včera se dost rozjely téměř všechny.Tak doufám do neděle v nějaký raketový start :-))))
Původní příspěvek od shefin Dnes zalito 400-500ml ( tak 4 květináče protekly ) ke každé s ph 6 celých a 3ml/l Biobizz grow.Jinak od včera se dost rozjely téměř všechny.Tak doufám do neděle v nějaký raketový start :-))))
Čau, súhlasím s bubikom, daj tam aspoň liter vody do každého. Do 6l kvetináča je 0,5 l málo. Využi celý objem substrátu. Korene sa práve ťahajú ku okrajom, nedržia sa v strede. (To by mali páve odstraňovať Airpots). Podľa mňa časť substrátu budeš mat preschnutú, a ten potom nechce prijímať vodu a rýchlo ti odtečie. Jednoducho keď ti moc preschne rašelina, tak kým nabere znova vlhkosť , tak to nejaký čas trvá. Preto prevlhči pomaly celý objem, aby bol celý nasiaknutý a ďalej už zalievaj normálne. Chrstni to tam, nie len tak ku stonke trošku.
Ad hnojenie, kľudne možeš dávať nižšie dávky ako v tabulke a výsledok bue OK. Aj ked je to BB, nie je potreba tam toho liať kvantá. Hlavne ak rastliny nefičia ako majú.
:-)))) Ano,substrát asi bude v místech proschlý,ale ten jsou květníky
dost těžké a z vrchu vlhké,tak nevím kdy zalít ....
Každopádně se nemůžu vynadívat jak se to rozjelo,myslím že
těch 100 kolínek co mám bude dost málo :-))))))
Mám noční,tak není kdy vyfotit.....