Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jak na největší výnos? vaše poznatky, pochlubte se ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Keany
Stálý Člen

Karma uživatele Keany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdar, nevim, jak v květu, ale v růstu, když kytkám škodím (omylem něco nalomim, nebo vítr/kroupy) tak se ta kytka potom strasne nabusi.. delat to s citem, tak verim tomu, ze se to vyplati, ale ja na ty kytky proste nedokazu bejt takhle zlej Nejlepsi bude, kdyz to vyzkousis... taky zkusim letos na palici a budu ji sledovat..

Old Post 14-08-2011 v 13:00 PM
Keany je offline   Profil uživatele Keany   Find more posts by Keany   Foto galerie člena Keany   Click here to Send Keany a Private Message   Add Keany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Re: Zvačšenie výnosu Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od Volcano
Zdravím groweri mám pre vás typ ako zvýšiť úrodu a zlepšiť chuť.
Citujem text od pestitelského guru Somy. Čítal som to v časopise EssensiE-volné myšlení časopis o konopí.
" Když začína tretí týden kvetu, tak trochu zakroutím a ohnu vrcholky, čoz je overená metoda pro super úrodu. Práve tento stres navíc vede k vetší úrode a lepší chuti. "

Myslíte že je na tom niečo pravdy ? chcel by som to skúsiť na jednej rastline ale prestne nechapem ako to mysli (zakrútit a ohnúť vrcholky) nemáte niekto s týmto skúsenosti ?

Sorry ak téma nepatrí do tejto sekcie....

Zdar,

tak nějak nechápu, jak chceš zakroutit vrcholky, ale když je ohneš a vytvoří se více sekundárních vrcholů, tak bude větší výnos. Ale přímý dopad stresu nebo pohody na vliv chuti se mi nezdá rozeznatelný.

Takže to bude spíš normální supercroping (nebo LST tuším). Zkrátka snaha udělat co nejvíc efektních vrcholovek tak, aby je kytka ještě utáhla

Toš dobře to čistí !

Chuckovy --- Stromy 2010 Low Killer ---

Old Post 14-08-2011 v 13:02 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravím
Vím o co jde.....minulej out jsem zkoušel lámat boční větve v růstu, pak jsem ohnul celou kytku a omylem jsem nalomil i hlavní vrcholek.
Je sice pravda že nevím který vrcholek byl nakonec hlavní, vzhledem k horizontální poloze celé kytí, ale je fakt že v bodě zlomu kytí dost zesílila.
Nakonec zesílila i ,,špička" a to co vykvetlo jsem vážně nechápal. Brutalita.
Nemám fotky ale rozhodně za sebe říkám že lámání funguje.
Kdyžtak se podívej sem
https://grower.cz/forum/showthread.p...5083#post975083
mám tam pár fotek kdy jsem ohýbal celé kytí v růstu a taky jsem na ně nebyl moc hodný, každopádně n ěkteré vypadají velice dobře.

Jsem si ještě vzpoměl....lámat šlo tak do čtvrtého vrchního patra....odspodu......ty nejvrchnější větvičky se ulomí a ne nalomí (ty spodní udrží konopná vlákna)....bacha na to, možná proto zakroutit (tak o 90°-120°) a pak ohnout.....

Old Post 15-08-2011 v 09:02 AM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

zdarec

no bude to neco na zpusob supercroppingu, ale nedelal bych to v kvete, ale na rustu

viz. https://grower.cz/forum/showthread.p...3139#post873139

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 16-08-2011 v 09:13 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Re: Zvačšenie výnosu Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Volcano
Zdravím groweri mám pre vás typ ako zvýšiť úrodu a zlepšiť chuť.
Citujem text od pestitelského guru Somy. Čítal som to v časopise EssensiE-volné myšlení časopis o konopí.
" Když začína tretí týden kvetu, tak trochu zakroutím a ohnu vrcholky, čoz je overená metoda pro super úrodu. Práve tento stres navíc vede k vetší úrode a lepší chuti. "

Myslíte že je na tom niečo pravdy ? chcel by som to skúsiť na jednej rastline ale prestne nechapem ako to mysli (zakrútit a ohnúť vrcholky) nemáte niekto s týmto skúsenosti ?

Sorry ak téma nepatrí do tejto sekcie....

No jestli to chceš vidět , uz je to tady , https://grower.cz/forum/showthread....4886#post954886 , a nebo rovnou tady ,https://www.youtube.com/watch?v=fLvg-HNHWRg , od 3min , čau Hlava

Old Post 16-08-2011 v 11:13 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Volcano
Stálý Člen

Karma uživatele Volcano - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

no tento typek to je diki za info.... pozrem si to

Old Post 16-08-2011 v 14:49 PM
Volcano je offline   Profil uživatele Volcano   Find more posts by Volcano   Foto galerie člena Volcano   Click here to Send Volcano a Private Message   Add Volcano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jamall
Stálý Člen

Karma uživatele jamall - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

tak co,jak pokracujes?

Old Post 07-09-2011 v 22:06 PM
jamall je offline   Profil uživatele jamall   Find more posts by jamall   Foto galerie člena jamall   Click here to Send jamall a Private Message   Add jamall to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cotipotom
Stálý Člen

Karma uživatele cotipotom - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

No pokračuju tak, že jsem se rozhodl jen sledovat grower, a nepřispívat fotkama, ale jinak jsem přepnul před 4 dny. A kytičky mají cca 40 cm.
Kytky, které mají vzduchování, se více rozpínají, jinak se snažím je udržovat ve stejné výšce (to se mi daří). Hnojím pouze cannou, a mám drip systém, takže je přesný rozvrh zalévání (každý den 2minuty, 40 min po rosvícení, potom po 4h 1 minutu, a po dalších 3h zase minutu). Hnojivo jedu podle kalkulátoru živin, terra vega, rhizotonic, cannazym, cannaboost ph 6.0 teplota přes den 26-28, v noci 19-24. Jinak je to špica, 3*mobyhash 5*mazar, jednu fotku vložím dnes.
zdarec a bučku čest

neřeš

Old Post 09-09-2011 v 09:44 AM
cotipotom je offline   Profil uživatele cotipotom   Find more posts by cotipotom   Foto galerie člena cotipotom   Click here to Send cotipotom a Private Message   Add cotipotom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cotipotom
Stálý Člen

Karma uživatele cotipotom - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

tak nějaké fotky

neřeš

Old Post 10-09-2011 v 09:39 AM
cotipotom je offline   Profil uživatele cotipotom   Find more posts by cotipotom   Foto galerie člena cotipotom   Click here to Send cotipotom a Private Message   Add cotipotom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Danuscz
Nový Člen

Karma uživatele Danuscz - 0% Pěstitelská

Jak na největší výnos? vaše poznatky, pochlubte se ;) Příspěvek č. 26

Pěstuju doma pár kytiček pod 4OOW mam je právě v květovém stádiu 12 den (cca 60cm vysoké) JH,NL a Fruity Juice.Zkouknul jsem opravdu hodně videí o grow a zajímali by mne vaše tipy a triky pro největší výnos

Old Post 08-01-2013 v 16:37 PM
Danuscz je offline   Profil uživatele Danuscz   Find more posts by Danuscz   Foto galerie člena Danuscz   Click here to Send Danuscz a Private Message   Add Danuscz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Seky
Zahrádkář

Karma uživatele Seky - 56% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 27

1. - Vhodná genetika
2. - Správně zvolená technika (nejlépe SOG)
3. - Ideální podmínky
4. - Kvalitní hnojivo
5. - Zkušenosti, nic neposrat

Tož mých pět bodů pro největší výnos

Master SCROG System
Sekyho Outdoor
Dokumenty a drogy
Úžitkové, léčivé a exotické rostliny
Bazoš

Old Post 08-01-2013 v 18:53 PM
Seky je offline   Profil uživatele Seky   Find more posts by Seky   Foto galerie člena Seky   Click here to Send Seky a Private Message   Add Seky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Seky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od xmalcolm
Poučení na závěr
Velký rasta je mně svědkem že ani 3 hi-tech systémy, 6 klimatizací, 8 hnojících plánů, ec vvšroubované sadomasochisticky k nebeským branám, 4 ventilátory mocného výkonu, 5 našlapaných květových boosterů nebo bezpočet monstr watáží či jiných vychytávek Vám nezaručí uspokojivý výsledek, byť byste móóóóc chtěly, vždy záleží jenom a pouze na souhře několika faktorů jež by mněli udržet vaše rostliny v rámci možností a vašich schopností světe div se v rovnováze. Jak pozná zvídavý mičurin že jeho svěřenkyně jsou v rovnováze je poměrně jednoduché jelikož drtivá většina praktikujících pěstitelů byla vybavena zrakem .
Postskriptum :někteří growers ač zrakem vybaveni bohužel mdlého rozumu jinak si totiž nedovedu vysvětlit výnosy jimiž bez uzardění obtěžkali zvídavé čtenáře tohoto fóra. Zvláště pak váhové poměry k jednotlivým rostlinám silně zavánějí rybářským žargonem za který by se nemusel stydět ani Hugo Gernsback, či klasik žánrů Karl Friedrich Hieronymus von Münchhausen známý pod dívčím přízviskem Prasil, baroness Prasil .Jako amatérský psychoanalytik to přičítám hlubokému pohnutí mysli v šestinedělí zapříčiněné nezřízenou konzumací luštěnin, plastelíny a ptačího trusu.

foto 55/12-59/12

https://grower.cz/forum/showthread.p...6457#post876457

...vyčerpavajicí info viz. výše.

Old Post 08-01-2013 v 19:43 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kseroks
Stálý Člen

Karma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% PěstitelskáKarma uživatele kseroks - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

uff............. tedy nechť spravedlivý políben můzou jest..................

HUA...........
Zkoušel ste někdo NYC Diesel?
hnojiva CANNA
mocné měření účinnosti některých stínidel

Old Post 09-01-2013 v 19:55 PM
kseroks je offline   Profil uživatele kseroks   Find more posts by kseroks   Foto galerie člena kseroks   Click here to Send kseroks a Private Message   Add kseroks to your buddy list     Navštiv homepage uživatele kseroks! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risman
Nový Člen

Karma uživatele Risman - 28% Pěstitelská

Obecné Zvyšeni produkce Příspěvek č. 30

Zdravim všechny growery, dal by mi nekdo par rad jak zvyšit produkci g/w? Pestuju již po třeti a ještě jsem se nedostal nad 150g/600W. Mam 600W sodik rust a kvet, hnojiva plagron včetně green sensation, hlina Allmix, odtah 125mm, 2x2m Box White.. Teplota okolo 17-24°C předem diky

Old Post 24-04-2013 v 22:43 PM
Risman je offline   Profil uživatele Risman   Find more posts by Risman   Foto galerie člena Risman   Click here to Send Risman a Private Message   Add Risman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hardiron
Stálý Člen

Karma uživatele hardiron - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

si to tu prvni precti, informaci je tu vic nez dost. Nejlepe si najdi nejaky dobry grow a snaz se ho napodobit. Jinak na GS se klidne vyprdni a raci zainvestuj do poradny genetiky

Old Post 25-04-2013 v 00:03 AM
hardiron je offline   Profil uživatele hardiron   Find more posts by hardiron   Foto galerie člena hardiron   Click here to Send hardiron a Private Message   Add hardiron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Antitalent
Stálý Člen

Karma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% PěstitelskáKarma uživatele Antitalent - 81% Pěstitelská

Re: Zvyšeni produkce Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Risman
Zdravim všechny growery, dal by mi nekdo par rad jak zvyšit produkci g/w? Pestuju již po třeti a ještě jsem se nedostal nad 150g/600W. Mam 600W sodik rust a kvet, hnojiva plagron včetně green sensation, hlina Allmix, odtah 125mm, 2x2m Box White.. Teplota okolo 17-24°C předem diky

jako vysoko výnosné a zároveň kvalitné hulivo s relatívne krátkou dobou kvetu sa mi osvedčili: mazar, warlock, northern lights, california orange. Samozrejme od dobrých matkárov.

ďalej mám skúsenosť že na výnos je lepší kokos než hlina, veľmi dobré výsledky pri kombinácii s hnojivami canna, na drahé boostery sa vykašli a jako doplnok použi PK 13/14

silný cirkulačný ventilátor umožňuje zavesiť 6-kilo tak 25cm nad vršky, i to spraví svoje (stačí od cca 20. dňa kvetu)

pri štýle menší počet veľkých rastlín (konečná výška 100-120cm) som mal obvykle vyššiu efektivitu, ale nie je to pravidlo, dosť záleží od konkerétnej odrody

nízka nočná teplota (15 stupňov) mi drasticky znížila výnosnosť, bacha na to, imho ideálne pokiaľ teplota v noci neklesne pod 20

za predpokladu že mám nad vecami plnú kontrolu (tzn. mám to doma a nikto iný sa do toho nesere) by som považoval menej než g/w za neúspech (v prípade adekvátnej genetiky pod lampou o výkone 600w)

tu som dokumentoval jeden z mojich growov, inšpiruj sa keď je libo: https://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

Old Post 25-04-2013 v 21:26 PM
Antitalent je offline   Profil uživatele Antitalent   Find more posts by Antitalent   Foto galerie člena Antitalent   Click here to Send Antitalent a Private Message   Add Antitalent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás