Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 8 strains under 250-440W 5th indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

nechci te strasit .... ale mozna ani ten stykac nepomuze ... sam sem ted prisel a tma pomalu to prisuzuji vybojce green power mozna ji ten lumatek nema rad

Old Post 01-12-2012 v 19:47 PM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
panewfs
zahradník

Karma uživatele panewfs - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

To VFR: No když byli kyti na růstu, tak jsem měl předřadník přeplej na 250W a pak na 275W a ani jednou jsem si nevšiml, že by byla tma, když se mělo svítit. Až při přepnutí na 400W jsem to zjistil.. Starej předřadník na 150W valil přes mechanický spínačky bez problému. Tady sem pročítal:
https://grower.cz/forum/showthread.p...6&pagenumber=1, a to že nad 400W by měl být stykač. Spínačky mám troje mechanický a teď už i jedny digitální a na všech problém se 400W HPS. Odvlhčovačka a ofuky fungujou parádně..
To Scroo:
píšeš, že máš stejnej předřadník. No až bude stykač, tak to sesumíruju, ale až v pondělí. Zatím se snažím zajistit, aby každý den včas vylezlo slunce..

Old Post 01-12-2012 v 21:35 PM
panewfs je offline   Profil uživatele panewfs   Find more posts by panewfs   Foto galerie člena panewfs   Click here to Send panewfs a Private Message   Add panewfs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Scroo
Stálý Člen

Karma uživatele Scroo - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

drzim palce a sleduju ja v pondeli snad otestuji s jinou vybojkou pac je to dost zajimave ze zrovna stejnej probelm se stejnyma vecma takze ....sem zvedavej jestli na to prijdes pokud to bude tou vybojkou dam ti vedet (stykac normalne cvaka ale proste nic tma )

Old Post 02-12-2012 v 14:30 PM
Scroo je offline   Profil uživatele Scroo   Find more posts by Scroo   Foto galerie člena Scroo   Click here to Send Scroo a Private Message   Add Scroo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VFR
Stálý Člen

Karma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% PěstitelskáKarma uživatele VFR - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jako stykac je jistota.

Ja treba mam 400w + ufo + nejaky ty vetracky atd uz dobrych 5 let a nikdy nebyl problem.. Na spinackach je to vse napsany - problem nastava pri indukcnich spotrebicich - treba motory atd, kde pocatecni prikon je ve skutecnosti vyssi, nez udavany prikon spotrebice, ale u 400w..,.

treba ja ted dobry 3 mesice spoustim prez dig. spinacky 1kw topeni a vse v poho.

Ale jak jsem psal, kdyz prijdes a mas tmu (a pokud ma byt svetlo), tak si zjisti jestli je napeti pred a za spinackama - tim pripadne postoupis v urceni zavady

je to koníček

Old Post 03-12-2012 v 20:15 PM
VFR je offline   Profil uživatele VFR   Find more posts by VFR   Foto galerie člena VFR   Click here to Send VFR a Private Message   Add VFR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
panewfs
zahradník

Příspěvek č. 21

Dnes smáklej stykač, čekají mě 3noční, takže 3dny po sobě uvidím jak vše funguje..díky za reakce

Old Post 03-12-2012 v 21:26 PM
panewfs je offline   Profil uživatele panewfs   Find more posts by panewfs   Foto galerie člena panewfs   Click here to Send panewfs a Private Message   Add panewfs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hostitel333
Stálý Člen

Karma uživatele hostitel333 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zdárec panewfs, prosím tě, pořídil si tu odvlhčovačku? šlo by napsat nějaký info? mám totiž místnost, kde mám vlhkost 60% a uvnitř skříně 76%, musím to nějak vyřešit, díky za odpověď a ať se daří

Old Post 04-12-2012 v 14:57 PM
hostitel333 je offline   Profil uživatele hostitel333   Find more posts by hostitel333   Foto galerie člena hostitel333   Click here to Send hostitel333 a Private Message   Add hostitel333 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
panewfs
zahradník

Příspěvek č. 23

Zdar, a to máš i s odtahem z boxu takovou vlhkost? Odvlhčovačku jsem pořídil toho hausra, vlhkost mě to srazilo cca o 20% a ta dvoulitrová nádobka se naplní cca za 5dní. No samozřejmě, že bych bral výkonější, ale ty začínaj někde kolem 3-4tisíc.... Myslím, že za tu cenu to funguje dobře, taky jsem kytky prostříhal od spodků a zbytečnýho listí, což by mohlo taky pomoci k dalšímu snížení.

Old Post 04-12-2012 v 15:33 PM
hostitel333
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

no něco objednat musím, máš doma vlhkoměr? Kolik si měl hodnoty a na kolik to slezlo? díky

Old Post 04-12-2012 v 15:36 PM
hostitel333 je offline   Profil uživatele hostitel333   Find more posts by hostitel333   Foto galerie člena hostitel333   Click here to Send hostitel333 a Private Message   Add hostitel333 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
panewfs
zahradník

Příspěvek č. 25

No v noci sem měl 100% a přes den 80%, teď mám v noci 80% a přes den 60%. Ještě budu dávat silnější odtah z boxu, tak uvidíme..

Old Post 04-12-2012 v 15:47 PM
hostitel333
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

takže by mne mělo stačit, to co máš ty...když mám v noci do 80%, já jsem totiž chytil v prvním kole pod 600w plíseň, takže se toho obávám...jinak jak často to máš zaplý a jak je to hlučný? díky

Old Post 04-12-2012 v 16:12 PM
panewfs
zahradník

Příspěvek č. 27

No zaplý mám nonstop a řekl bych, že ofuk je hlučnější, žere 73W

Old Post 04-12-2012 v 16:15 PM
hostitel333
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

ok, díky za info, gl

Old Post 04-12-2012 v 16:19 PM
panewfs
zahradník

Příspěvek č. 29

Tak člen Scroo něco našel, jelikož má totožný problém jako já. Stejný předřadník i stejnou lampu.. Taktéž jsem hledal, ale asi málo
http://www.growell.co.uk/philips-greenpower-lamps.html
Píšou zde, že není vhodná pro většinu dig.předřadníku, tak ten problém by mohl být přesně tohle...

Old Post 05-12-2012 v 14:06 PM
Alexej Bugs
Nový Člen

Karma uživatele Alexej Bugs - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

To čumím,s identickýma součástkama sem sezhledal nic co by se dít nemelo..

Old Post 05-12-2012 v 16:30 PM
Alexej Bugs je offline   Profil uživatele Alexej Bugs   Find more posts by Alexej Bugs   Foto galerie člena Alexej Bugs   Click here to Send Alexej Bugs a Private Message   Add Alexej Bugs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
panewfs
zahradník

Výměna výbojky Příspěvek č. 31

Zdravím, před pár dny jsem měl na 2dny pujčenou GIBku a vše v pohodě, tak zřejmě fakt výměna výbojky pomůže a problém vyřeší. Včera sem našrouboval novou květovou sodíkovou výbojku Osram NAV-T 400W SUPER 4Y. Původně sem měl objednanou GIB Lighting Flower Spectre XTreme Output 400W, ale growshop co je poblíž teď nesehnal. Tahle mě stála 430ká v krámu s osvětlením, parametry dobrý(56500lm,141,5 lm/W)-nechápu jak můžou některý shopy nasadit cenu jak blázen..nejl.growshop 613ká..no hlavně, že sem chtěl dát za GIBku litr Tak odvčerejška první zkouška s jinou HPS, do té doby sem zajišťoval, aby v boxu svítilo a když nesvítilo, tak sem rozsvítil. Na poprví zažehla parádně. Na kytkách se to vše projevilo, výnos jako naposled to snad dá(pod 150W),ale tak uvidíme co ztoho dostanem..

Naposledy upravil panewfs 13-12-2012 v 11:57 AM

Old Post 13-12-2012 v 11:47 AM
panewfs
zahradník

43. 12/12 Příspěvek č. 32

No tak nato, že má dnes být 43.den 12/12, tak kytky vypadají jak pod 150W. Early Widow a White Widow začaly žloutnout, tak jim zvednu trošku dusík, jinak jeden Super Skunk mi napadly svilušky, to sem ještě potřeboval...
Nová lampa spíná jedná báseň.
Teplota den max.26, noc min 19., vlhkost den max 51%, noc 72%, střídám zálivku čistá voda s enzymama a 4ml bloom, 2ml grow, 1ml green sensation/l. Kyti vykalej 20litrů za 3-4dny, každá rostlina se vyrovnala se stresem po svým. Třeba AK-47 a Super Skunk valej hmotu jak prase, S.A.G.E. a Laughing Buddha sou takový chudý, ale maj oproti jinejm modelům mnohem víc času, tak třeba ještě nasaděj. řízky Botafumeiros se rozjížděj mi příjde až posledních deset dní, Papa´s Candy, tak to sem měl vyhodit hned no - fakt trapárna. Už sem od Eva female měl Jamaican Dream(nebyl vůbec špatnej), ale tohle je ubohej pokus. Asi dlouho od nich nic
Tak tady je pár aktuálních:
1. Tak nějak celá ta bída..
2. AK-47, jede si nejlíp
3. AK-47 - líbí se mi, a ta vůně je oprostě omračující
4. Super Skunk, dobrá stavba, spousta sladce vonících palic
5. Super Skunk
Hned další..

Naposledy upravil panewfs 14-12-2012 v 14:53 PM

Old Post 14-12-2012 v 14:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás