Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarte, dnes sedmej den na 12/12. Zalívám jednou za čtyři dny Jungle indabox A + B + Micro, nic jinýho. Ph 6.3 Ec 1.7 a holky žerou až to hezký není :-)
Teploty den max. 27°C, noc 24°C (skříň je vedle radiátoru a takto to mám celou zimu.
Přítah, ofuk odtah jedou nonstop 24 h. Vlhkost takto 45% a kytkám se krásně daří.
ahoj.. vsimnul jsem si, ze vetve byly v rustu pomerne slabé.. kolik jsem mel vlhkost? ja to driv hodne hlidal a vetsinou jsem nesel pod 65% v rustu.. pak jsem to zacal flakat a projevilo se to na slabsich vetvich a rekl bych a na finalnim produktu, v podobe mensich šišek.. ted budu kupovat zvlhcovacku a uz si dam bacha nepodcenovat !
V růstu držím vlhkost + - 85%, zvlhčovačku jsem nikdy neměl, podle mě je to inštrument úplně na pejču a při zapnutým odtahu je to asi už úplně k hovnu. V růstu to dělám tak, že když jsou úplně malý, tak na ně mám takovej malej fóliáček (V nějakým předchozím threadu mám i fotky jak to vypadá) ve kterým je vlhkost skoro 100%. Jak jsou kytky větší, tak ho dám pryč a jedu tak že když mají noc, tak fičí jen ofuk a když mají den, tak běží přítah + ofuk + 2x do hodiny po deseti minutách sepne odtah a tím se mi daří ukočírovat teplotu i vlhkost, jak přepnu, ventilace běží naplno nonstop až do konce pěstu při vlhkosti 45 - 55%, tož tak.
Původní příspěvek od doxenon Holky dnes 13 dní na růstu, mají necelých 30 cm, zítra přepínám. Koupil jsem deset řezů, dávám na 100 x 100 cm. devět kytek, desátou jsem vzal kdyby mezi nima byl nějakej zabržděnej mrzák a oni jedou všechny jak splašený :-)
Ještě jsem nehnojil, zatím berou z hlíny, jen jsem je teď před sepnutím lampy pokropil B.A.C proti všem neduhům (kdyby náhodou)
Zdravíme a sledujem. Jedem taky pár WR pod 400, v hlíně i se stejnýma hnojkama a řek bych i velikostí prostoru. Paradoxně jich tam máme víc a přepínali jsme cca o týden později (hodně jsme to ohýbali). Tak good luck, vypadá to fajně!
Zdarte, dnes patnáctej den 12/12. Kytky už kvetou, hlíně ani hnojkám Jungle indabox není co vytknout, tohle pěstování je opravdu pro pitomce a cvičený opice :-), už tam lezu jen jednou za čtyři dny pozalívat a uklidit.
Všechny hodnoty pořád stejný, jen holky mají velkou chuť k jídlu, tak jsem jim zvedl ec na 1.9, ph držím + - 6.3 - 6.5.
Teď mají bezmála 50 cm a pořád rostou. Tohle kolo nechávám na paní přírodě, takže kromě oholení spodků rostou jak dříví v lese, takže žádnej záštip nebo ohýbání páč nemám kvůli zaměstnání moc čas a jsem celej den v pejči :-)
22 den holky na květu, všechno bez problémů a téměř bez údržby :-).
Po tomhle kole si dám tak rok pauzu, mám bejlí habakuk a už nevím pomalu co s tím tak se na to chvíli vyseru a budu se věnovat selekci.
22 den holky na květu. Všechno v pohodě a bez problémů. po tomhle kole se na to tak na rok vyseru páč mám hromadu bejlí a nevím už co s tím, tak to asi utopím v mastičkách :-)
Zdarte, dnes jsem zhruba v půlce květu (29 dní) holkám jsem dnes přikouřil trošku víc dusíku páč se mi zdá že ho mají málo.
Hlína light mix je pro mě dobrá jen na prokořenění malejch květníků ale jinak mi přijde zcela k hovnu. I když jsem neustále umačkával okraje květníků, pořád půl zálivky proteče do misky a já to musím slívat nadvakrát, takže mě to zdržuje a jsem nasranej na celej svět.
Nějak špatně i saje, zlatej kokos ! Nic jinýho než kokos už nikdy nechci vidět.
Původní příspěvek od doxenon
Hlína light mix je pro mě dobrá jen na prokořenění malejch květníků ale jinak mi přijde zcela k hovnu. I když jsem neustále umačkával okraje květníků, pořád půl zálivky proteče do misky a já to musím slívat nadvakrát, takže mě to zdržuje a jsem nasranej na celej svět.
Nějak špatně i saje, zlatej kokos ! Nic jinýho než kokos už nikdy nechci vidět.
Hlína k hovnu určitě neni,jen to chce trochu cviku se zalíváním..
Pravdou je,že kokos se při prosychání téměř nesmršťuje a zálivka je pohodlnější,ale zase cca 2x tak častější,než u hlíny..
Všechno chce svý...
Dusík bych jim už teď taky nepřidával,už ho budou potřebovat jen minimálně..