Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Kolik Vam kyticky daly
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Daskal
Host

Příspěvek č. 17

já pěstuju větší kytky tak těch 60 až 90 čísel mám 250w plochu 150na 80 v 5 litrovejch kanistrech a 4 kytky ipo za 3a půl měsíce
dohromady kolem 300g ps poslal bych fotky ale nevim jak se to dělá sorry

Old Post 30-05-2003 v 05:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Swooppy
Nový Člen

Karma uživatele Swooppy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

...pokud se dobře pamatuju tak jsem měl poprvé /jel jsem substrát,perlit a jen přírod. hnoj (guano)/ asi 400W sod/250 g/25 kytek-docela by mě taky zajímalo jaké to bylo s porovnáním s ostatními.Teď jedu v kokosu/vlákna/ a600 W a nevypadá to špatně.

Old Post 08-06-2003 v 23:03 PM
Swooppy je offline   Profil uživatele Swooppy   Find more posts by Swooppy   Foto galerie člena Swooppy   Click here to Send Swooppy a Private Message   Add Swooppy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shaka
Stálý Člen

Karma uživatele Shaka - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

60g z kytky pod 250W za 3,5 měs..

Shaka

Old Post 12-06-2003 v 18:18 PM
Shaka je offline   Profil uživatele Shaka   Find more posts by Shaka   Foto galerie člena Shaka   Click here to Send Shaka a Private Message   Add Shaka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazzak
Nový Člen

Karma uživatele Mazzak - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Mno tak tentokrat tretí pokus, 250w son jen kokos ze zverimexu klasika bonsai 5l kvetniky od stavy, 3 slozky AH, phytamin, boster na koreny a booster na kvet. 2x JH, 2xBldn, 1xOb s toho se mi povedli jen jack a jedna bldn z jacka sem mel 118g bldn jedna 32g druha asi 15g OB 26g vse ale vyborna chut i kvalitka je pravda ze to mohlo byt krapet min na rustu ale co na rust sem svitil 75w vse manualni jen spinaci hodiny automatika ale myslim ze dobrej vysledek 250w/193 g 0,77g/w casem dodam jeste foto JH ostatni sem nestihl.) Go Kokos Go
Ph sem meril jen jednou davkovani s frtana.) prolejvani ostatou vodou asi jednou za 3tydny jak se mi chtelo hold dite stesteny a to sem to takhle vedl pokazde a pokazde uspech.))) Proste citova zalezitost a myslim ze v kokosu se kyti nedaj jentak posrat vsechno reaguje pomalejc. Ale rad bych jednou zacal experimentovat ale asi spis s modeli nez z jinym druhem pesteni nakej vlastni model atak...

Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli

Old Post 06-01-2006 v 02:12 AM
Mazzak je offline   Profil uživatele Mazzak   Find more posts by Mazzak   Foto galerie člena Mazzak   Click here to Send Mazzak a Private Message   Add Mazzak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mlíko
Nový Člen

Karma uživatele Mlíko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zdravím. Loni jem jel pařník. Měl jsem jen dvě kytky (tzv borůvky) a daly mi 1,2 kg sušenýho. Hnojivo přírodní- konina růst a slepičince květ. Výška pařníku 2,5 m ,výška kytek 3,8 m lámal jsem je jak o život aby se vešly. Také jsem tam měl větrák kvůly plísni a díky němu tam nebyla. Znáte to překadlo "Čím horší sedlák , tím větší brambora ?" V pařníku se daj z keříků udělat slušný stromy. Tak ať se daří .

Old Post 18-01-2006 v 23:06 PM
Mlíko je offline   Profil uživatele Mlíko   Find more posts by Mlíko   Foto galerie člena Mlíko   Click here to Send Mlíko a Private Message   Add Mlíko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

ja mel jen venky:
-noname, doutnikoidniho tvaru, fialovy jak cyp a cele leto zastineny v kbeliku na zahradce dal 16g
-Early Misty: keřoidni, rust na romanticke mytince v lese: prvni 60g, jeji sestra 56g
-Papaya: bonsai, z rezanu, asimilovala si cele leto na luxusni terase meho svagra a slozila mi k noham 46g

to pro skrovnou spotrebu mou a mych vypecenych kamaradu/ek staci

subjektivni hodnoceni potence:
winner: Papaya
second: EM
third: fialova bestie

p s y c h o 8 4

Old Post 18-01-2006 v 23:59 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
melir
Sponzor serveru

Karma uživatele melir - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

In:400W,9 kytek-AK47,hnojeno pouze AH a poslední 2 tejdny rozmixovanej slepičák,320g sušenýho,takže asi 35g na kyti.Napoprvé!Povedlo se.
Out:Early Misty.dvakrát jsem ji pomohl AH,ale jinak jen rozmixovanej slepičák a dala 650g sušenýho.Nádherná kyti.Supr chuť a síla.

Old Post 13-02-2006 v 07:04 AM
melir je offline   Profil uživatele melir   Find more posts by melir   Foto galerie člena melir   Click here to Send melir a Private Message   Add melir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Já sem Mnel pod 70W sodikem 150G mokreho a 68G sucheho a to byl muj prvni indoor mnel sem tam 11 kytek

Old Post 13-02-2006 v 08:27 AM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

Zdar všem.
Já jsem tu nedávno viděl borce, který měl pod 150 W na jedné kytce 90 gramů.
Byl to poněkud starší příspěvek, ale je to fakt, že i pod 150 W jdou dělat divy.
Myslím, že tam měl 4 kytky, takže to dělá 360 gramů, což je na 150 W podle mě víc jak super.

Old Post 13-02-2006 v 09:36 AM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

mini - dej link - 360g pod 150w je prinejmensim "velmi pozoruhodne"

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 13-02-2006 v 09:39 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

Hej.
Já to taky snažím najít.
Já chci stavět taky 150 W a tak jsem si před týdnem dal vyhledat a pootvíral všechno co mi našlo.
Jestli to najdu, tak ti hodím link. Ale myslím, že on to měl delší dobu ve skříni než je normální.

Old Post 13-02-2006 v 09:51 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás