Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já pěstuju větší kytky tak těch 60 až 90 čísel mám 250w plochu 150na 80 v 5 litrovejch kanistrech a 4 kytky ipo za 3a půl měsíce
dohromady kolem 300g ps poslal bych fotky ale nevim jak se to dělá sorry
...pokud se dobře pamatuju tak jsem měl poprvé /jel jsem substrát,perlit a jen přírod. hnoj (guano)/ asi 400W sod/250 g/25 kytek-docela by mě taky zajímalo jaké to bylo s porovnáním s ostatními.Teď jedu v kokosu/vlákna/ a600 W a nevypadá to špatně.
Mno tak tentokrat tretí pokus, 250w son jen kokos ze zverimexu klasika bonsai 5l kvetniky od stavy, 3 slozky AH, phytamin, boster na koreny a booster na kvet. 2x JH, 2xBldn, 1xOb s toho se mi povedli jen jack a jedna bldn z jacka sem mel 118g bldn jedna 32g druha asi 15g OB 26g vse ale vyborna chut i kvalitka je pravda ze to mohlo byt krapet min na rustu ale co na rust sem svitil 75w vse manualni jen spinaci hodiny automatika ale myslim ze dobrej vysledek 250w/193 g 0,77g/w casem dodam jeste foto JH ostatni sem nestihl.) Go Kokos Go
Ph sem meril jen jednou davkovani s frtana.) prolejvani ostatou vodou asi jednou za 3tydny jak se mi chtelo hold dite stesteny a to sem to takhle vedl pokazde a pokazde uspech.))) Proste citova zalezitost a myslim ze v kokosu se kyti nedaj jentak posrat vsechno reaguje pomalejc. Ale rad bych jednou zacal experimentovat ale asi spis s modeli nez z jinym druhem pesteni nakej vlastni model atak...
Ipo, Jack harrer, Orange bud, Belladona, XT, White widow, BlueBerry, Nebula, Santa Maria, NLxHaze Tohle sou modely ktery sem pestil, Rad bych dal mazara ale nedostal se mi jeste do me GrowPopuli
Zdravím. Loni jem jel pařník. Měl jsem jen dvě kytky (tzv borůvky) a daly mi 1,2 kg sušenýho. Hnojivo přírodní- konina růst a slepičince květ. Výška pařníku 2,5 m ,výška kytek 3,8 m lámal jsem je jak o život aby se vešly. Také jsem tam měl větrák kvůly plísni a díky němu tam nebyla. Znáte to překadlo "Čím horší sedlák , tím větší brambora ?" V pařníku se daj z keříků udělat slušný stromy. Tak ať se daří .
ja mel jen venky:
-noname, doutnikoidniho tvaru, fialovy jak cyp a cele leto zastineny v kbeliku na zahradce dal 16g
-Early Misty: keřoidni, rust na romanticke mytince v lese: prvni 60g, jeji sestra 56g
-Papaya: bonsai, z rezanu, asimilovala si cele leto na luxusni terase meho svagra a slozila mi k noham 46g
to pro skrovnou spotrebu mou a mych vypecenych kamaradu/ek staci
subjektivni hodnoceni potence:
winner: Papaya
second: EM
third: fialova bestie
In:400W,9 kytek-AK47,hnojeno pouze AH a poslední 2 tejdny rozmixovanej slepičák,320g sušenýho,takže asi 35g na kyti.Napoprvé!Povedlo se.
Out:Early Misty.dvakrát jsem ji pomohl AH,ale jinak jen rozmixovanej slepičák a dala 650g sušenýho.Nádherná kyti.Supr chuť a síla.
Zdar všem.
Já jsem tu nedávno viděl borce, který měl pod 150 W na jedné kytce 90 gramů.
Byl to poněkud starší příspěvek, ale je to fakt, že i pod 150 W jdou dělat divy.
Myslím, že tam měl 4 kytky, takže to dělá 360 gramů, což je na 150 W podle mě víc jak super.
Hej.
Já to taky snažím najít.
Já chci stavět taky 150 W a tak jsem si před týdnem dal vyhledat a pootvíral všechno co mi našlo.
Jestli to najdu, tak ti hodím link. Ale myslím, že on to měl delší dobu ve skříni než je normální.