Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele jestli ti začali nákvétet sami od sebe (to znamená že jsi je nějak uměle nezatemňoval) tak by ti měli venku dokvést už v pohodě až do konce. Co jsem se tu koukal tak hodně lidem už to taky venku kvete a nebo začíná nakvétat, což je podle mě divný ale což (asi záleží od odrůdy). Jestli je venku zamračeno nebo jestli je jasno nemá podle mě na ovlivnění začátků kvetení vliv. Světlo tam pořád je, i když je pod mrakem.
Zdarec,
tak takhle se maji veci k 28.8. Je hnojeno AgroBio plod a kvet ve vetsich nez DD a kvetiny jsou vysoke lehce pres 2 metry. FD kvetou paradne, pamir a belladonna pozvolna, vice na fotkach
Ahoj,
tak k 6.9. to vypada takto.
FD strainy jsou zvlastni, nektere jsou do fialova, nektere ne a kdo vi, zda jsem nespletl sazenicky a mam prohozene kvetiny a ani o tom nevim, nebo jestli rizkar neprohodil popisky, nicmene myslim si, ze chybu jsme neudelali.... Tak takhle vypadaji slecny, i nadale hnojeno AgroBio plod o kvet v normovanych davkach, kvetiny jsou velmi vysoke, uz prestaly rust a venujou se vsechny dokonce i Belladonny kveteni.
Trochu jsem ocistil spodky vetvi a ostrihal jak ja rikam "plane" vetvicky. Na toho fialoveho FD jsem velice pysny, roste krasne, vypada krasne, voni krasne, ma velke palice, ta s tim zubnim kartackem je obri a vubec celkove je to nadherna kvetina, mam z ni velkou radost, vsak posudte sami.
Zdur,
aktualizace ke dni 17.9.
Plisne uz pomalu zacina, co si budem povidat, postizena mista rostilny jsou ihned vystrizena a osetrena. Hnojeno je porad AgroBio plod a kvet v umernych davkach. Rostliny nadherne voni.
Viz fotky:
purple FD a svetly FD jsou na tom nejlepe, jsou nadherny, krasne voni, uzasna kvetina jsem z nich hotovej.
Pamir Gold uz taky dela pomalu palicky, ale ma je pomerne maly, uvidime, jak tomu bude dal.
A v neposledni rade Belladonna, ktera je nejaky low rider, ma velmi nahnacany palicky na sobe a palicky ma zatim hodne malinkaty, zacala kvest nepozdeji a dle toho, co vidim to nebude outdoor odruda, nicmene je to zmena, oproti velkym, tahlym kvetinam...
Posilam nejaky fotky
Zdur,
aktualizace ke dni 17.9.
Plisne uz pomalu zacina, co si budem povidat, postizena mista rostilny jsou ihned vystrizena a osetrena. Hnojeno je porad AgroBio plod a kvet v umernych davkach. Rostliny nadherne voni a mne se moc libi jejich struktura.
Viz fotky:
purple FD a svetly FD jsou na tom nejlepe, jsou nadherny, krasne voni, uzasna kvetina jsem z nich hotovej.
Pamir Gold uz taky dela pomalu palicky, ale ma je pomerne maly, uvidime, jak tomu bude dal.
A v neposledni rade Belladonna, ktera je nejaky low rider, ma velmi nahnacany palicky na sobe a palicky ma zatim hodne malinkaty, zacala kvest nepozdeji a dle toho, co vidim to nebude outdoor odruda, nicmene je to zmena, oproti velkym, tahlym kvetinam...
Posilam nejaky fotky
1. Celkovy pohled
2. Celkovy pohled z druhy strany
3. Nejaky vrchni paldy
4. Belladonna v kvetinaci
1. Hezka palda FD purple
2. Detail dalsi hezky palicky purple
3. Nejvetsi palda purplu
4. I tenhle FD je hezky a hezky voni a takhle vypadaj i jeho palicky
Nepřemýšlel jsi o nějakým provizorním zastřešení ? Máš to na zahradě v rohu, tak píchneš 3-4 kolíky do země, něco chytíš k plotu a natáhneš folii.
Dneska počasí ještě jde, ale od zejtra se to má kazit a zas bude pršet - plíseň.
No a nebo aspoň prostříhat palice aby tam šel dovnitř lépe vzduch.
Je to fakt pěkný a byla by asi fakt škoda kdyby ti 1/2 sežrala plíseň. Držím palce
Ja FD vidim prvne a zamiloval sem se do ni, hlavne to purple pheno, je to hezky. Vsude psali, ze FD patri k rostlinam, ktere maji jednu z nejvetsich odolnosti vuci plisni, nicmene i tak sem dnes odstrihl dalsi mensi vetyvku... Pokud pristi rok znovu budu pestovat, FD tam bude urcite
To hellping: premyslel, dokonce i ve smyslu zatemnovani, kdyz jsem chtel kvetiny donutit kvest i drive. Podle predpoveti to opravdu ma stat postrikem, i kdyz to se mi moc nechce, protoze pocitam, ze budu za chvili sklizet ty FDcka a nerad bych, aby na palicich zustal postrik. To neni na masticky a vytazek asi to pravy :/ Byla by to skoda, kdyby to chytlo tolika plisne a mrzelo by me to, tak uvidim, jak u nas bude a dle toho se zaridim btw: ta ranni rosa co tedka posledni dobou pada taky neni to pravy orechovy
A jinak dekuju vsem za pochvaly, opravdu si toho cenim!
Tak tady nejaky fotky ze sklizne, byl sem donucenej, bejval bych ji jeste nechal, ale plisen byla cim dal tim intenzivnejsi a tak se ji pokacel. Takhle vypadala sklizen...
A takhle vypadaly holky, kdyz sem prijel, nemel sem tedka moc cas se jim venovat, jen je v rychlosti aspon trochu vyvazat a ostrihat trosku plisne, ale jelikoz se FD (svetly feno) drzi vuci plisnim mnohem lip, nez ten purple, tak zatim ho nechavam uzrat poradne. I kdyz si myslim, ze uz by pomalu mohl byt, od nakvetani to mame cca 70 dni, listy postupne zloutnou a odpadavaji-jasny znamky spicky dozravani a tak ho tak za den, za dva taky sklidim. Ma neskutecne tvrdy palice a prijemne voni
Ovsem prijemneji voni Pamir Gold, tak trochu po citrusovych plodech a ma trosku sladci vuni. Ma sice mensi a mekci palicky, ale myslim, ze to nebude spatny
A v neposledni rade Belladonna - uplnej debakl, model se vubec nehodi na outdoor, ma velmi listnaty, meky a maly palice. Voni ovsem velice zvlastne. Do masticek dam celou kytku s listy a kvety, aby bylo jak CBD, tak THC a z tech ostatnich udelam asi jen z palic, pripadne extrakt pouze z palic.
Tak me napada, mohl bych si udelat malou reklamu :P kdo by chtel, prijmu predobjednavky masticek...
Bude to levnejsi, nez potom, hlavne pri vetsim odberu. Cenu budu resit idividualne a veskere dalsi info a dohoda pres PM.
Odber v predprodeji min. 5 kelimku po 120ml.
V masti bude pravdepodobne pridanej i hermanek a propolys.
O extrakt si zatim nepiste, netusim, jak se mi to povede. Nicmene, pokud bude tvoreny, tak v zadnym redidle, benzinu a pod, ale v konzum. lihu. Ale to uvidime, jak se to vyvrbi. Cetl jsem, ze je schopny vylecit i krome rakoviny i cukrovku a toho bych rad dosahl....