Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera nadešel můj Den D a vydatně jsem si ho užil, doufám že vy stejně tak..nicméně to dnes znamená, že se s Vámi samosebou o výsledek i dojmy podělím.. Čekejte zásyp fotkama
takže tyhle tři fota jsou z celkovýho pohledu na obsah boxu
je to konečný 64.den květu, 94.den celkově od toho co jsem naposled viděl vyklíčený semínka a dal jim půdu poslední 3 dny to bylo v úplný tmě kůli kvalitě pryskyřice ( s těma vydrama poslední dny by se to tam snad ugrilovalo pod sodíkem )..jinak 14 dní posledních byli důkladně proplachovaný ( jednou s Cannaflushem )..
Každopádně ještě znova velký dííík všem co přispěli radou a jakoukoli interakcí, díky za Káčka (tohle člověka vážně motivuje to dělat s nasazením) a vůbec díky GROWERU za to, že se člověk může podělit o vše aspoň sem švihnu řádnou galerku..
káždá holčina je zvlášť focená. Rozhodně byla každá jiná, některé zralejší, některé míň..pár se jich neudrželo po vyndání z boxu, takže váha tam je