Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec growerstvo
Přesazování se trochu protáhlo neboť mi nějaký dobrák ukradl peníze a nebylo na hlínu... Dneškem jsou ale už všechny kytky v 19l All Mixu. Na těch prvních třech, co jsem přesazoval asi s týdenním předstihem to jde hodně poznat, tak snad se tak vyvrbí i zbytek osazenstva.
Dva Orange Budy a jeden Cheese podarovány, prej se jim daří skvěle. Jedna Mandalay zabita - kvůli špatným kořenům přestala růst. No a Durban Poison byl bohužel samec, takže už se taky kompostuje... Vanilla Kush už ukázala pestíky.
Současný stav je tedy 10 kytek, uvažoval jsem o koupi auto Haze, ale kašlu na to.
Hnojím obden, vyjma víkendů, 250% dávkou Fish Mixu + každý večer kropím.
Co se týče škůdců, tak až na pár okousaných listů a pár mšicí je to v pohodě a nezdá se, že by kytkám něco chybělo...
Jakmile se bude zase něco dít, tak se ozvu... Zatím ola
Zdarec. Bohužel bylo políčko zničeno dvěma nejmenovanýmy, nechápavými tvory... Bohužel den předtím, než jsem se chystal na focení, a že toho k focení bylo dost
Kytky jsem se konečně rozhodl pěkně rozprostřít tak, aby každá měla dost místa. Zároveň jsem je i trochu zohýbal. Od posledního příspěvku do 29., kdy byly zničeny se vyskytl jenom jeden problém u jednoho Orange Budu, diagnóza Mr. José se ukázala přesná - přehnojení. Poté jsem měl ještě malý incident s příslušníky městské policie, ale nic co by ohrozilo sklizeň...
Společně s kytkama padlo i asi půl kila sušiny z loňska, tak doufám že se ti dva tvorové aspoň zhulili, když to zapalovali Některé kytky se ještě snaží a točí své vrcholky za sluncem a proráží si k němu cestu skrz hromadu zeleně, ale vzhledem k tomu jak jsou zlámané si myslím, že akorát oddalují svůj konec
Rád bych poděkoval všem, kteří sledovali tento threat, obvzláště pak těm, kteří do něj jakkoliv zasahovali, pro letošek tedy konec, na autoflow je pozdě, na indoor nejsou peníze, tak snad příští sezónu někde v poli... Mějte se a přeju všem bohatou úrodu
Guess who's back
Na popud jednoho z vás, jsem se rozhodl neházet flintu do žita a jednoho rána jsem sbalil elektrikářskou pásku a balík špejlí... Kytky jsem dal jakš takš dohromady a na týden odjel... Po návratu domů jsem zjistil, že dvě z nich už jsou v nenávratnu... Jedna z nich byla Vanilla Kush, druhá nevím. Zbytek kytek jsem odnesl na nové místo a tam je "dotunil". Bylo potřeba vystříhat mrtvé větve a pořádně je ukotvit... Po dalších asi dvou týdnech jsem sundal pásku, aby poškozená místa mohla dýchat a nechytaly plíseň...
Takhle nějak zbídačeně teď vypadá moje zahrádka... Nevím která kytka je která, až na jeden Orange Bud, který měl od svého počátku zvláštní stavbu
Zdravíčko, jedna ze dvou větví Orange Budu mi začala u vrcholků fialovět... Zbytek větve je u spodu světle zelený až nažloutlý, druhá větev však vypadá zdravě a fialovění se u ní vůbec neobjevuje... Přikládám foto... Poslední dvě jsou záběry na poškození obou větví... (na obrázku jediná a v pozadí - fialovějící)
Myslíte, že je to genetikou/nízkýma teplotama, nebo je v tom něco víc a měl bych se obávat?
Díky
Zdarec, jsem tu s dalším upem!
Na kytky jsem vyplácal všechen BioHeavena za chvíli dojde i na TopMax (odhadem ještě 4 zálivky) téměř všechny kytí jsou už ve fázi, kdy mají 90% trichomů zbarvených mléčně... Zbytek (zřejmě Mandalay) mají jen tak 65%. Vidím to tak na 2 týdny +/- týden.
Týdně jsou stříkány Bud Rot Stopem, ikdyž počasí na plíseň není, sichr... Nepršelo tu tak měsíc... Nicméně půlka Orange Budu jakoby trpěla akutním nedostatkem živin. Asi to bude stonkem, jenž vyhnil natolik, že už se do palic dostává jen minimum životadárných látek... Na víkend chystám mengele praktiku, tak se ozvu jak to dopadlo
Pomalu začínám rozeznávat jednotlivé modely podle stavby pálek, tak než sklidím uspořádám malý challenge "Poznej kytku"... Snad to trochu oživí můj threat...
Tak to jděte do prdele... Groweřím na vlastním pozemku, aby se mi nestalo to, co se děje v křoviskách a dneska jako vždycky s kanistrem se zálivkou přijdu na záhonek a půlka kytek v prdeli... Zasrané čorky Letošní sezóna je vyloženě vydařená...
zdarec, presne letosek nestal nic moc pristi rok tomu musime ukazat ten spravny smer jinak kamos natloukl do laty 150 hrebiky a pak jenom vecer slysel nadavani a bolestive rvani
Původní příspěvek od Warlock* zdarec, presne letosek nestal nic moc pristi rok tomu musime ukazat ten spravny smer jinak kamos natloukl do laty 150 hrebiky a pak jenom vecer slysel nadavani a bolestive rvani
Plíséň!!!
14denní vynechávka Bud Rot Stopu zřejmě může za množící se plíseň... V podkroví je očividně mnohem nižší cirkulace vzduchu než jsem doufal... Otrháno asi 20 g mokrého a aplikován BRS... Rozohdl jsem se, že ho pojedu až do konce (pro jistotu)...