Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, už to mám doma pěkně vymakaný, mám nachystaný nový box na 4 kousky 55x45x120 nový stínítko, žadné úniky světla a všechno. Dobře, zítra to vyhodím z boxu ven a nafotím vám to.
hele seed banka uvádí až 70 dní... je to sice orientační, ale ale musíš to brát s rezervou +-týden... teď je to ještě dost zelený...neboj se... vím že jsi psal, že nechceš, aby byla stoned.. ale nech to ještě kvést... ale vypadá to dobře...
Tak jo, no uštípl jsem si kousek spodku minulý čtvrtek, tak to zkusím a uvidím. Už dva týdny nehnojím, dojede to kvítí i bez toho? Nevypadá že by měla živin nějak málo.
hele třeba v létě jsem měl dvě kytky v květináčích venku... měsíc a půl jsem se o ně nestaral... bo sem na ně nějak zapomněl...bez hnojiva..bez zalívání..a nakonec z toho bylo skvělý kuřivo... ta kytka je extrémně odolná..přece jen.. pořád ji někdo považuje za plevel.. myslím si, že jen s vodou to určitě zvládne...a taky že případným přihnojením nic nezkazíš... takže záleží na tobě... klidně bych to jednou lehce přihnojil a nechal to dojet..
Už jsem na to úplně natěšený! Jinak by mi v utery nebo ve středu měli dorazit řízky, nezkazím nic když je nechám tak týden v režimu 20/4 a až dozraje auto, tak bych tam dal zpět 18/6?
Přijde mi 2x Orange bud, 2x mazar a 1x blueberry. Viděl jsem tu thead jak to borec pěstuje současně v jednom boxu. A navíc si chci odzkoušet jak která odrůda se mi bude líbit.
Jinak jsou na výběr: Grow Bazar: řezy OrangeBud, WW,BlueBerry,Chronic,Passion,Mazar,PowerPlant,Skunk