Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1x Autoblueberry SHC 150w/ biobizz
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

Jojo, už to mám doma pěkně vymakaný, mám nachystaný nový box na 4 kousky 55x45x120 nový stínítko, žadné úniky světla a všechno. Dobře, zítra to vyhodím z boxu ven a nafotím vám to.

Old Post 21-04-2012 v 20:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Tady jsou nějaké fotky za normál světla

Old Post 22-04-2012 v 19:03 PM
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

mno ja měl blueberry celou fialovou... tak se treba jeste projeví gl

Old Post 22-04-2012 v 19:10 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Jo je to hodně světle zelený, ale už téměř dva týdny nehnojím, tak nevím jestli to má z čeho brát. Kolik tomu ještě dát, aby to nebylo stuned?

Old Post 22-04-2012 v 19:17 PM
mliko
Stálý Člen

Karma uživatele mliko - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

hele seed banka uvádí až 70 dní... je to sice orientační, ale ale musíš to brát s rezervou +-týden... teď je to ještě dost zelený...neboj se... vím že jsi psal, že nechceš, aby byla stoned.. ale nech to ještě kvést... ale vypadá to dobře...

Old Post 22-04-2012 v 19:52 PM
mliko je offline   Profil uživatele mliko   Find more posts by mliko   Foto galerie člena mliko   Click here to Send mliko a Private Message   Add mliko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Tak jo, no uštípl jsem si kousek spodku minulý čtvrtek, tak to zkusím a uvidím. Už dva týdny nehnojím, dojede to kvítí i bez toho? Nevypadá že by měla živin nějak málo.

Old Post 22-04-2012 v 19:56 PM
mliko
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

hele třeba v létě jsem měl dvě kytky v květináčích venku... měsíc a půl jsem se o ně nestaral... bo sem na ně nějak zapomněl...bez hnojiva..bez zalívání..a nakonec z toho bylo skvělý kuřivo... ta kytka je extrémně odolná..přece jen.. pořád ji někdo považuje za plevel.. myslím si, že jen s vodou to určitě zvládne...a taky že případným přihnojením nic nezkazíš... takže záleží na tobě... klidně bych to jednou lehce přihnojil a nechal to dojet..

Old Post 22-04-2012 v 20:05 PM
mliko je offline   Profil uživatele mliko   Find more posts by mliko   Foto galerie člena mliko   Click here to Send mliko a Private Message   Add mliko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

už to nehnoj, automaty jsem dojel komplet bez hnojiv po celou dobu života jen s light mixem. chuťově moc dobroučké.

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 22-04-2012 v 20:14 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

Už jsem na to úplně natěšený! Jinak by mi v utery nebo ve středu měli dorazit řízky, nezkazím nic když je nechám tak týden v režimu 20/4 a až dozraje auto, tak bych tam dal zpět 18/6?

Old Post 23-04-2012 v 06:06 AM
mliko
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

nemělo by to vadit tma by prý neměla být delší jak deset hodin... co ti přijde ? já jedu satori... moje první... pokud nepočítám out

Old Post 23-04-2012 v 14:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Přijde mi 2x Orange bud, 2x mazar a 1x blueberry. Viděl jsem tu thead jak to borec pěstuje současně v jednom boxu. A navíc si chci odzkoušet jak která odrůda se mi bude líbit.

Jinak jsou na výběr: Grow Bazar: řezy OrangeBud, WW,BlueBerry,Chronic,Passion,Mazar,PowerPlant,Skunk

Old Post 23-04-2012 v 15:11 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Tak budu v pátek v noci vypínat slunce, potom to nechám do nedělního rána ve tmě a pak to kosnu. Těsně před kosou sem vložím nějaké foto.

Old Post 26-04-2012 v 13:07 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Tady jsou foto, dnes dostane rostlinka 32 hodiny tmy a v neděli ráno ji seknu...

Old Post 27-04-2012 v 19:33 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

Tak dneska jsem to kosnul, tak 10 dní na sušení a pak napíši, kolik toho bude, co myslíte?

Old Post 29-04-2012 v 20:02 PM
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

moc pěkný paličky má, K+ už letí

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 29-04-2012 v 20:22 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

Díky , na kolik to tipujete?

Old Post 30-04-2012 v 20:31 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:29 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás