Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
51 den květu kytky už flushuju vodou s ph 6,4 takže dojíždej poslední zbytky hnojiv z květinačů celkově vypadají zdravě možná až trochu moc nato že se blíží kosa listí je furt krásně zeleny ani stopa po žloutnutí palice pěkně pomalu kynou tak za 5 dní bych je rád vytáhl ven a potom prostříhal naposledy listečky a potom už budu jenom čekat na kosu.
54 den květu kytičky dostavaji jenom čistou vodu s ph 6,4 nevim jestli jste si toho někdo všimly, ale v příspěvku číslo 18 nahoře ve středu je vidět 5 světlejších míst a o 3 dny později zde taky........na stejnym mistě nevim jestli se mi to zdá ale dost možná se jedná o samičí květy.
ps ......... dnes potěch pivech nejsem schopnej je najit všechny palice vypadaj ůplně stejně to sem tam hleděl snad 15 minut no co už v nejhorším případě budu mit pár seminek.
56 den květu na jedné kytce sem našel 5 samčích květů všechny sem je zlikvidoval jinak pokračuju ve flushi dnes 1,5 litru vody s ph 6,4 ted sem hodím 3 makro fotky myslím že kosa má dobrej týden čas aspon se to krásně propláchne.
61 den květu kytky pořád ne a né dozrát........ tentokrát se mi to kolo zdá být náky nekonečný jinak flush probíhá zdárně listečky už konečně začínaj žloutnout pěkně od spodu.
62 den květu dnes tu hodím fotky na kterých je vidět jak sou pálky ještě bíly a jednu fotku z profilu jinak teplota a vlhkost je ok jo díky moc za káčka koukám že už mám 4 čtverce.
71 den květu přišla konečně kosa.
Chronic furt nějak nechtěl dozrát a myslím že když uvidíte fotky , ty sou ani ne hodinu stary, tak mi dáte za pravdu.
1 fotku hodím makro ps ta jediná je včerejší
2 fotka ukazuje pokus o udržení 2 kytek velká část hmoty se bohužel bortí do stran a přítelkyně má jenom 2 ruky
71 den květu přišla konečně kosa.
Chronic furt nějak nechtěl dozrát a myslím že když uvidíte fotky , ty sou ani ne hodinu stary, tak mi dáte za pravdu.
1 fotku hodím makro ps ta jediná je včerejší
2 fotka ukazuje pokus o udržení 2 kytek velká část hmoty se bohužel bortí do stran a přítelkyně má jenom 2 ruky
5 fotečka konečně sem vyvětral tu vůni kytiček ke konci voněj po tropickym ovoci citron a trošku grep na fotečkách je vidět že maj ještě dost bílých vlásků jo ta vůně se objevila až ůplne ke konci asi až se vypláchli hnojky.
Celkově sem stímhle kolem spokojenej bohužel i tentokrát se ukázalo že to slečny neunesly i když oproti minulímu kolu kde sem jel stylem 4 vrchy na kytku to bylo zlaty,tam se mi valeli snad posledni měsic.