Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim docela by mě zajímalo jak to tedy dopadlo s tím úplňkem. Byl znát rozdíl? Už jsem o tom jednou četl a to co jsi nám tady ukázal mně zaujmulo. Docela rád bych viděl i foto sušiny jestli ještě máš? Dík...
Původní příspěvek od eKooCZ Zdravim docela by mě zajímalo jak to tedy dopadlo s tím úplňkem. Byl znát rozdíl? Už jsem o tom jednou četl a to co jsi nám tady ukázal mně zaujmulo. Docela rád bych viděl i foto sušiny jestli ještě máš? Dík...
Dnes je to nejakejch 11 dní před kosou.Na spodních listech jsem našel nejaké svilušky.Tak jsem oholil spodní listy.A při tom i nejaké velké horní aby se dostalo světlo i dospod.Chemky už nechci používat,tak uvidím jestli se nerozmnoži nejak moc.Už týden zalívám jen čistou vodou ať se to trochu propláchne.Přikládám foto,ale svítilo mi tam slunko tak kvalita nic moc.
Zdravim growery,
dnes je to jen 8 dní před kosou.Tak holkám zbývá 6 dní pod lampou potom 2 dny tmy a šmytec.Teď v těch vedrech radši ani neměřím teplotu abych se nestresoval.Když nevidím teploměr tak je to vpohodě.
Trochu jsem kytkám upravil periodu na 10h světlo a 14h tma.
Je radost se dívat na rozepnutý stan a dýchat lahodnou vůni konopí.Ofuk mám v zadu tak když otevřu stan tak mi to žene vůni přímo do nosu.
Hlavně chronic voní po ovoci.A Mazar to bude mňamka jak cip.
Dnes 64 den kvetení.Už jsem slunce vypnul a teď kytky čeká tma až do kosy.Špatně jsem se díval a úplněk je 6.5.Tak to vyjde v poho.Kosa nastane 6 května ráno 5h,36min.To bude kytka nejvíc nadupaná a plná energie.
O víkendu se na obloze objeví Superměsíc, největší úplněk za celý rok
Tento víkend by noční obloha měla přinést doslova velkou podívanou. Měsíc totiž dosáhne úplňku a zároveň se na své oběžné dráze ocitne v nejbližší vzdálenosti od Země. Takzvaný Superměsíc, jak se tomuto jedinečnému úplňku říká, se tedy bude zdát větší a jasnější než obvykle.
Tohleto píšou v novinách,tak mi to vyšlo podle očekávání