Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přepínám 12/12, mají cca 20-25 cm, teď je přede mnou 60 dní květ, začínám zálivkou EC 1,2 a 5,6 PH.
Viděl jsem tu u kolegy ve stínidle zabudovaný odtah a vypadalo to, že když je to takhle u výbojky, tak se tolik nekumuluje teplo v objemu vzduchu co je pod stínidly, což u mě tento jev vznikal a na vršcích rostlinek to bylo znát. Měl to ale vyvedené ven z boxu, já to mám namířené na filtr, menší účinnost, ale je to i tak znát
každé 3 dny stříkám cropsprayem a za další 3-4 dny Phytaminem
Vše zatím funguje jak má. Příště si musím dát víc záležet na zástřihu atd, roste to pak nekontrolovatelně a mám některá místa prázdná, tak trochu jak dříví v lese, ale teď už toho moc nenadělám...
EDIT: prostříhání spodků + 2 fotky před a po
Naposledy upravil Iwannagethigh 30-03-2013 v 20:08 PM
To PH mi dost lítá, někdy ho mám i 4.8 a někdy přes 6, ale spíš jsou přesvícený, mám lampy dost nízko a jak je vidět je to jen na krajích pod lampama, střed který je dál od lampy má dobrou barvu...
Na příště si s tím dám víc práci, teď jsem to chtěl mít rychle za sebou, rychle jsem přepnul a nedal si moc práci se zástřihem a propletením no a když 2 dny nejsem doma, tak to PH zálivky se změní razantně...
Jinak genetika celkem dobrá, co se týče údržby, zatím bez jakýchkoliv nemocí a jiných neduh, moc se po přepnutí nevytáhne, každopádně jsem zvědav na výsledek, doufám že bude nějakých 150-200g, i když to dost zkresluje...