Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taky doufám že ti rodiče sříhali nohy abys vyrost :-(prosím tě netrap je a nestříhej by mě zajímalo co sy myslíš kde rostlina bere energii k růstu ?Já ti to řeknu z listu :-(asi si už dlouho ze zakladky tam se to učilo v přirodopise :-(
2x600w a takový mrzáci, mi připomíná jeden thread v síni zmaru , to listí byla fakt chyba voe tedka musíš o několik tejdnů víc čekat a přesadit to aby to vyplnilo prostor pořádně
prej aby rostly do vejšky, tyhle sativy se vytáhnou to se neboj , ovšem pokud budou mít živiny a listy
Rika ti neco pojem strech nebo vytahnuti po prepnuti, mas oboje genetiky s vysokym procentem sativa a haze genu, takze pocitej, ze az prepnes na kvet, tak se minimalne vytahnou dvakrat tolik do vysky..
A o tom oskubani je skoda mluvit, ttim ses posunul s vynosem o sto procent dolu.. Nech je se aspon trochu vzpamatovat nez je prepnes..
Sativky samo osobe maji uz tak velice malo listi, tam neni vubec potreba cokoliv strihat!
prvne sem premejslel jestli sem mam neco vubec psat...
2jusr - co 2x600... ma tam 3x600 a 150w takze nejaky 2kW...
kdybys mel ten prostor komplet vyplnenej zelenou masou tak by 600w melo smysl ale na takovy mrzaky bych svitil tak dvouma 250W (a bohate by to stacilo) a ne 3x600W a to tam chces jeste pridat dalsi 600W? k cemu prosimte? 4ma 600w radne osvetlis 2,5m ctverecnich
jestli chces neco poradit tak ty kytky presun do jednoho prostoru - pokud dobre vidim tak jich tam je 9+6
cili 15 kytek na 1m^2 to je akorat a svit na to zatim 1x600 a jestli z toho chces vymacknout max tak na posledni 3-4 tydny k tomu pripni druhou 600W ale stejne to bude dost overkill
prijde me ze tohle je tvuj prvni pokus neco vypestovat, protoze jinak si nedokazu vysvetlit takovyhle skolacky chyby
btw. 7 týdnů na růstu a takovy kostata , to je k placi
.. tohle je na sin zmaru