Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Typuju to tak na 3 týdny, ale sám ještě pořádně nevím.. S plísní jsem se potkal jednou a to před dvěma týdny, odstřihl jsem ji a už je to OK. Dneska jdu opět zkontrolovat, tak budou i nové fotky.
No dneska to bylo dost nepříjemné setkání, kytičky byli od bouřky poohybane a i trochu polámané. Byla to kupa práce dát je zpátky dohromady, doufám že se vzpamatují..
Foto 1 - Tak to vypapadalo, když jsem přišel
Foto 2 - Vršky vyvráceného Orange Budu
Foto 3 - Opravené
Foto 4 - Obrovský OB, asi 280cm
Foto 5 - Bludiště
Orange Budy poskočili hodně rychle kupředu, mají už většinu pestíků hnědých, což jsem si všiml až teď když jsem je pohnojil.. Teď tak uvažuju kdy je sklidit, celkově jsem to viděl někde okolo 28.10. ale teď bych řekl že už budou dobré, tak nevím poraďte mi.
Zdarec, mas to pekny! ;-) K+ letííí no a ten Orange to je neco neuveritelneho taky jsem ho ted jel mrkni na muj OUT :-) hlavne ta vune! :P no nic mej se a uspesne sklizeni a suseni jo a at to zhuluje https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=59669