Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ženský tloustnou, k tomu ta neuvěřitelná vůně grepu s pomerančem po celém bytě . Jsou krásně osypaný, už sice né tak vitální, ale i tak prostě super!
Ve skříni je nový ofuk, kterej snižuje strašlivou vlhkost která ve skříni občas panuje - kvůli vlhkosti jsem taky snížil junglovitost porostu prostíháním hlavně vespod. Díky tomu jsem musel používat kuprikol na plíseň, která se mi nedávno usadila na listech - už je naštestí vše zažehnáno.
nebojim se hnojení a pro podporu růstu do výšky jsem napálil i složkou na růst.
- bcuzz 35ml/10l A + 35ml/10l B
- PK 13+14 -nakonec už nedávám, připadalo mi, že to kytkám nedělalo dobře(důvod menší vitality)
Jedno zalilí na jednu rostlinu - 750ml
otázka na Vás ! : Nevíte někdo o zaručený metodě jak by se kytky táhly do vejšky ?
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Naposledy upravil Mr. Figaro 19-11-2011 v 17:00 PM
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Večeře se protáhla ... (poz.: budu muset odinstalovat Skyrim)
Takže jede se pořád stejně jak minule.
Bohužel jsem dostal výborný nápad a to sundat síť a promíchat holky mezi sebou aby se méně vyzrálé a nabobtnalé palice dostali přímo pod lampu - a to byla ZÁSADNÍ chyba, jelikož kytky byly dost zvyklé na pozice ve kterých jsou, tím že se o sebe opírali a tím jakž takž vyplňovali prostor, tak místo plánovánem převratu přišel crash ... Kytkám padali palice, byly hrozně nepravidelný, manipulovat skoro nešlo atd... Prostě jsem to nedopočítal ...
ale nakonec crash test celkem ve zdaru přežily. Na pomoc přišel pod ruku provázek a hodina práce se zpětným aranžováním palic do optimální polohy ... no a takhle to dopadlo... Minule se sítí to bylo lepší nooooo ,,, já vim
Zbejvá jim cca 14 dní do kosy, takže dostali poslední kýbl s hnojkama a pak už jen čísťoučká voda ...
Naposledy upravil Mr. Figaro 04-12-2011 v 22:55 PM
Ahoj ,moc pěkná práce jen ofuk bych dal rozhodně dříve páč větrem kytíz sílí a tím pádem nasadí a unesou více hmoty.Taky byť nepatrný výskyt plísně a netřeba fungicidu v období květu-ale vím,není to prdel.
V každém případě K+ Letí správným směrem.
Good Luck ,Mr. Figaro !
Původní příspěvek od growesweden Ahoj ,moc pěkná práce jen ofuk bych dal rozhodně dříve páč větrem kytíz sílí a tím pádem nasadí a unesou více hmoty.Taky byť nepatrný výskyt plísně a netřeba fungicidu v období květu-ale vím,není to prdel.
V každém případě K+ Letí správným směrem.
Good Luck ,Mr. Figaro !
Díky . Ofuk byl ze začátku na růstu když byl prostor, pak jsem bohužel neměl čas řešit co a jak. Nakonec mě napadlo řešení na stropu skříně. No co se plísně týče - patrná/nepatrná,,, u plísně co mám já zkušenosti jí buď máš/nemáš, a když jí máš tak je to většinou konec dobrým výsledkům, proto jsem použil prostředek, který problém opravdu osvědčeně řeší.
Nazdar chci se Vás zeptat .... už tejden proplachuju a kytky začaly zase znova růst ... respektive z palic začli vyskakovat nový paličky a výhonky ,,, mám počkat až to dokvete nebo co nejrychlejc zabít (dnes jsem přepínám na 9/15) ?
Čau, tiež mi pri konci vyhodila také anténky. Ja som to sekol, lebo by tam ostala sama (50/12+ 2 tma bo nebolo casu na strihanie). Ešte stále mala skoro všetky blizny biele. pozerám že ty ich už máš hnedé. V akom stave sú trichómy? Nemôžeš to pozrieť ? Keď tak počítam, mali by mať 61/12. Trošku moc na 45-50 , nie? Aj keď rozhodujúce sú trichómy.
Ak už je ready, tak to sekni. Nechávať to prezrieť kôli nepatrnému nárastu hmoty imho namá zmysel. Zase tak moc to nespraví a ako vravím, väčšia časť rastliny bude zbytočne prezrievať (ak už neni )
Inak som zvedavson na výsledok. Nech sa darí.
Původní příspěvek od Mr. Figaro Nazdar chci se Vás zeptat .... už tejden proplachuju a kytky začaly zase znova růst ... respektive z palic začli vyskakovat nový paličky a výhonky ,,, mám počkat až to dokvete nebo co nejrychlejc zabít (dnes jsem přepínám na 9/15) ?
Zdar.Co narušená svět. perioda? Nevizitýroval si v roomu v posl době častěj než dřív..?
Tak tu mám poslední foto-update kdy jsou ženský naživu ... Rozhodl jsem se to utnout, protože ty ženský zase začali růst a nechci z toho mít řídkou jebku ... Ne, prostě už si o to řikaj .... ja výše připomenul pan Jagditrax, jsou 60 dní na květu.
Takže - poslední hnojící 3 zálivky jsem už nemíchal Bloom, dal jsem tam jen vysokou koncentraci PK13+14 (30ml/10L) A myslím že to je dost znát, kytí se o dost víc osypaly. Posledních 10Litrů (3 zálivky) byli jen čístá voda. Což znamená nějaký týden flushing, a to neni moc, ale nedá se svítit, zítra ende.
Kytí jsou opravdu nádherný, děkuji Hlavovi za klony. Na to že jsem se zprva bál jestli vůbec začnou růst normálně to dopadlo výborně .
Co se vitality týče, tak kytky před nějakou dobou napadla nějaká divná listová plíseň, která útočila ze spod a dost listů nezvyklým způsobem sundala, ale dalo se říci, že to bylo pod kontrolou. Na květy dopad neměla.
Už se těšim na test ... Můj malej dárek pod stromeček.
Kolik byste si tipli že toho bude ? Já nemám moc dobrej odhad.
Nedá mi na ně nečumět, to je jasná, ale nějak extrémně aby to ovlivnilo to ne ... Ale je to jedno, stejně je zejtra setnu ...
Ono to nemusí bejt nic extremního a ty potvory zareagujou..
Jinak pěkný,jen trochu škoda toho crashtestu,na síti to vypadalo jak z učebnice..
Typnu 150 g,ale přeju víc
Ono to nemusí bejt nic extremního a ty potvory zareagujou..
Jinak pěkný,jen trochu škoda toho crashtestu,na síti to vypadalo jak z učebnice..
Typnu 150 g,ale přeju víc