Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj 1. Grow - 600W euforie, Shiva shanti!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ditoxer
Nový Člen

Karma uživatele ditoxer - 84% PěstitelskáKarma uživatele ditoxer - 84% Pěstitelská

Obecné Nedočkavost :D Příspěvek č. 17

Zdravííím all díky za komenty a hlavně za K+

Hlavní důvod dnešního příspěvku je moje Obrovská nedočkavost na první sklizeň, takže kašlu na nějakej FINAL, jelikož mám BIO hnojiva .. týden průplach a zubatá příjde na návštěvu

Jo a ty vaše Tipy jsou docela uhozený já tipuju 200 - 250 víc tam nebude ani za pytel sušenejch čůůůraferdů

Včera jsem seknul jednu kytku co podle mě už byla ..
tady vidíte že na to že je to 600W to není moc prorostlý, tzn.:spousty chyb kterým se do příště chci vyvarovat.

1.foto - tohle je cirka 80% z jedné kytky .. takže slabota
2+3.foto macro ostříhaných paliček

Naposledy upravil ditoxer 05-09-2011 v 10:15 AM

Old Post 04-09-2011 v 17:36 PM
ditoxer je offline   Profil uživatele ditoxer   Find more posts by ditoxer   Foto galerie člena ditoxer   Click here to Send ditoxer a Private Message   Add ditoxer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ditoxer
Nový Člen

Karma uživatele ditoxer - 84% PěstitelskáKarma uživatele ditoxer - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ouuu .. takže prej néééé ... Nic se KOSIT nebude ... a jedeme v květu dál nasazen TOP MAX a ještě tomu dáme .. je to málo prorostlé B-)

Old Post 07-09-2011 v 14:34 PM
ditoxer je offline   Profil uživatele ditoxer   Find more posts by ditoxer   Foto galerie člena ditoxer   Click here to Send ditoxer a Private Message   Add ditoxer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ňoaen
Stálý Člen

Karma uživatele Ňoaen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ňoaen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ňoaen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Vsak rikam,nech to tech zrat stejne dlouho jak tu sativu co tam mas.Fakt to nakyne!

PurpureaTicinensis

8xDD,2xWR

PSEUDO SOG

Old Post 07-09-2011 v 15:13 PM
Ňoaen je offline   Profil uživatele Ňoaen   Find more posts by Ňoaen   Foto galerie člena Ňoaen   Click here to Send Ňoaen a Private Message   Add Ňoaen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ditoxer
Nový Člen

Příspěvek č. 20

Nechám to tam všechno pěkně ještě kynout

Naposledy upravil ditoxer 08-09-2011 v 11:34 AM

Old Post 07-09-2011 v 16:11 PM
ditoxer
Nový Člen

Příspěvek č. 21

Tak ,dnešním dnem začíná 48 hodin tmy.
box je poloprázný, dosvicuji nedozrálým kytičkám.

V Neděli sekám, 48 hodin otečeno vzhůru kořeny,
pote ostříhání paliček, nadání do velké nádoby + silica gel.

Později dodám foto sušin a smoke report

Old Post 10-09-2011 v 18:09 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás