Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sam se divím že už je tak dlouho v květu mam u kamaráda ještě dva a těm se na vrcholkach teprve ted začalo ukazovat pár chloupku.Mazary mam od dutch passion jako většinu vzoru letos a je to regular ne fem.Snad jsem ji nezaměnil s nějakým jiným druhem! kličil jsem semena asi pěti lidem, ale dával jsem si bacha. Po celou dobu růstu vypadal vzhledem jak ti mazaři tak uvidím.Dnes jsem se díval na tvoje políčko a máš to moc pěkny jsem zvědavej na ten orange bud mam ho v plánu vysadit příští rok.
mazar od DP jedu čtvrtým rokem a takhle brzy takhle daleko v květu nikdy nebyl. můj začal tak před týdnem a je tomu tak vždy. hotov bývá v půlce října. nespletl sis semena? každopádně, to poznáš při sklizni. mazar je nezaměnitelný...
Už vím kde se stala chyba !Bylo mě to taky divný že už kvete a blueberry vedle ještě ne.Tak jsem se zeptal přitelkyně a bingo.Trhala plevel kolem kytek a vytáhla mě cedulky mazara a blue berry a vrátila spátky ale pravděpodobně obráceně.Takže se všem na groweru omlouvám a brzy přidám fotky skutečného mazara.
já mam právě taky mazara od dutch passion. ale femku. v týdnu hodím nějaké foto jestli se povede. vedle mám taky blueberry tak bys mohl ukázat nějakou fotku a porovnat.
po dlouhe nepřitomnosti hodim alspon nějakou fotečku sušiny.Letošní počasí vyšlo paradně takže všechny druhy byli krásny.hlavně mě ale překvapil mazar a power skunk.