Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Travojedova druha zkouška (zahrada)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Travojed
Stálý Člen

Karma uživatele Travojed - 92% PěstitelskáKarma uživatele Travojed - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Dnes pro Gremlina Moc jsem se snažil, ať mám ostré fotky. Doufám, že bude spokojenost. Look man ! (vím, že jsou pořád rozostřene! xD )

Vše je to Special kush #1 ta nejvíc obludka

artclan.eu - herní portál

10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D

Old Post 17-10-2011 v 14:48 PM
Travojed je offline   Profil uživatele Travojed   Find more posts by Travojed   Foto galerie člena Travojed   Click here to Send Travojed a Private Message   Add Travojed to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Travojed! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Karma uživatele Travojed - 92% PěstitelskáKarma uživatele Travojed - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdraví, vás. Koupil jsem si "Shaker" a můžu říci, že to není špatná věc Jen mě docela bolí ztoho štěrkáni ruce (nějak jsem ho na foto nerozebíral. Kdo nezná - Uprostřed té roury je síto, přes které při rychlém štěrkání odpadáva pyl, který pak zpracujete jak jen chcete..

Kulička na foto je asi 1cm velká a je ze všeho co sem měl po ruce (hotovo za hodinu tvrdé dřiny ! ) Vedle ní je AK47, který jsem zde ještě nepřidával. Až teď uschnul na "šutr" .. Nemá velké paličky, ale u střiháni "musite" mít roušku Zaváni strašně ostře až dusivě, ale chutná kupodivu docela dobře. Není tak sladký jako dva předešlé modely, ale silný je až až. Musí být dobře vysušená (to asi každá), pak ani nezaškrábe nějak nepříjemně.

10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D

Old Post 28-10-2011 v 08:17 AM
Travojed je offline   Profil uživatele Travojed   Find more posts by Travojed   Foto galerie člena Travojed   Click here to Send Travojed a Private Message   Add Travojed to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Travojed! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aladin
Stálý Člen

Karma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aladin - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Zdravím,na výrobu toho hašiše doporučuji Secret Icer-http://www.seminkakonopi.cz/zbozi/secret--icer-2.php.
Psal si,že si dělal takovou kuličku hodinu,tady za hodinu uděláš takových kuliček 10. Píši to jen pro zajímavost,jestli si děláš hash jen pro radost a na chuť stačí,to co máš teď. Jestli to znáš,tak sorry. Potom smažu.

Old Post 28-10-2011 v 10:11 AM
Aladin je offline   Profil uživatele Aladin   Find more posts by Aladin   Foto galerie člena Aladin   Click here to Send Aladin a Private Message   Add Aladin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Díky moc, díval jsem se i na http://www.hashbag.com/ na video jak to dělaji a nechápu prostě, jak to ztoho dostanou :O vodou a ledem ? Co to ma jako dělat? že toho mají tolik? Mám toho hromady, to bych se měl,kdyby se mi to povedlo Ale opravdu mi to nedáva smysl kruci LED+voda a míchat. Jinak mi to v growshopu taky doporučovali - jedna s levnějších variant, pak jsou ty elektrické a plynové (4-5000kč) Díky moc

Old Post 28-10-2011 v 18:06 PM
mumuk
Stálý Člen

Karma uživatele mumuk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Voda , led =zrzla priskyřice michanim ji odlomiš asita na co jsou je jasny ne?

Old Post 28-10-2011 v 18:41 PM
mumuk je offline   Profil uživatele mumuk   Find more posts by mumuk   Foto galerie člena mumuk   Click here to Send mumuk a Private Message   Add mumuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

to si mi tedy vysvětlil no ! A ještě s chybami v tak krátke větě ! "sranda" nechápu ztoho ale fakt nic - zmrzla pryskyřice míchanim ji odlomím ? :O toto hlavně nechápu. Ale díky

to jako zmzne jen ta pryskyřice a odpadne od palic ? a pak projede přes síta ?

Old Post 29-10-2011 v 20:06 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od Travojed
to si mi tedy vysvětlil no ! A ještě s chybami v tak krátke větě ! "sranda" nechápu ztoho ale fakt nic - zmrzla pryskyřice míchanim ji odlomím ? :O toto hlavně nechápu. Ale díky

to jako zmzne jen ta pryskyřice a odpadne od palic ? a pak projede přes síta ?

prostě chladem zmrznou trichomy a stanou se křehkými, čili snadno odlomitelnými od lístků a pupenů na palicích..a tim jak to mícháš, tak je odlamuješ a přes síta následně separuješ pryskyřici různé čistoty - přes nejmenší sejtko teměř čistou, protože jím projdou opravdu jen odlomené krystalky, a na většími sítky projdou i různé drobné nečistoty atd.

edit: tim nejmenším myslím samozřejmě nejhustší, prostě to, co má nejmenší oka a právě teď mě nenapadá přesně ten výraz, co by to vystihnul

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 30-10-2011 v 08:37 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Díky moc ! Tomu říkam vysvětlení ! :p Mějte se, jedu pro Secret Icer

Old Post 30-10-2011 v 17:32 PM
Travojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Tak mě napadlo jak jsem usínal Takže když si dám palice do mražáku, pak je protřepu v shaku, tak by to mělo teoreticky padat lépe ? POTVRDIT ! Díky friends

Old Post 04-11-2011 v 20:27 PM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jo to by měli. A ještě lepší třepat v zimě venku za mrazu. Kdo ví jak rychle se to pak zase ohřeje na pokojovou teplotu.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 04-11-2011 v 21:03 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

děkuji ti, teď abych šel do mražáku ne fakt díky

Old Post 06-11-2011 v 18:41 PM
wel-bloud
Stálý Člen

Karma uživatele wel-bloud - 100% PěstitelskáKarma uživatele wel-bloud - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Hod sem smokereport,urcite nejsem sam,kdo je na nej zvedavy

Není vše jak na první pohled vypadá.

Old Post 03-12-2011 v 09:48 AM
wel-bloud je offline   Profil uživatele wel-bloud   Find more posts by wel-bloud   Foto galerie člena wel-bloud   Click here to Send wel-bloud a Private Message   Add wel-bloud to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wel-bloud! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Travojed
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Zdravím vás všechny, kteří sledují můj ůčet. Pořád jsem v práci a konečně mám volno tak něco málo napíšu

smokereport :

Wembley : Nejlépe chutnala, voněla po jahodě díky proplachu final flush od groteku. Byla nejdéle a nejpečlivěji proplachována, proto taky tak dobře chutnala. Výrazná až silná chuť (taktéž chutnala po jahodě) a neškrábala v krku Hodnotím ji jako nejlepší kytičku ze strany chuti ! celkem 120g a paličky maximalně velké jako palec (ale stalo to zato ! ).

Special kush #1 (zem-3m) : Dávam ji ve smokereportu na druhé místo kvůli chuti, která mi pořád ne a ne přestat chutnat (nevím, jestli to je kvůli tomu, že ji je tolik ), ale má své kouzlo. Také chutná a voní jahodě. Dobře mi doporučili kamarádi. Outdoor má výhody v té výšce a množství haha nakonec čistých 260g podařených od matky přírody Nemám už co dodat, je to mňam !

Special kush #1 (květináč) : Chutnala stejně jako její větší sestra(po jahodě), ale bylá mnohem slabší na kouření i gramáži měla jen 80g.

Zhulka (zem) : Tak u této rostlinky jsem to zkazil. Nechal jsem jí zrát co nejdéle, ale měla ještě zůstat :/ Začlo být už deštivé počasí, tak jsem ji seknul. Byla to chyba, měla malé zato krásne paličky, které chutnaji moc po hnojivech. Jakoby v tom počasí nezafungoval flush. No nechávam ji co nejvíce vysušit a pomalu se to poddááá Alespoň 90g.

Zhulka (květináč) : Byla napadená tak 8mi velkými housenkami, které se stim vůbec nesrali, šli rovnou po šiškách potvory jedny závislacke No přežilo ztoho pouze 60g hodně slabého kouření. Ale chuť není k zahození. Necham na horší časy.

AK47 (obě kytky květináč) : Taktéž ji skoro celou sežraly housenky, ale co jsem zachránil, bylo okolo 100g malých šišek jako palec. Měla takové postříbřene šišky, které byli chuťově moc ostré. Nedalo se to moc kouřit, tak to šlo do mléka a čokolády Tak u tohoto modelu nevím moc smokereport.

Naposledy upravil Travojed 08-02-2012 v 15:42 PM

Old Post 03-12-2011 v 17:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás