Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..........menší fotoreport.........
....f.č1...........Viollator a NYCD x SK1
....f.č2.....kapesní vydání řezu Nebully před další úpravou
.....f.č3-4......po dalším ohýbání a drátkování
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
..............a někde v pozadí malý řez NYCDxPSK1
Kytky jedou jak utržený ze řetězu a hlavně prvně dvě jmenované jsem se rozhod vyvázat aby měly všechny větve tak nějak na stejno stejnej přísun světla.
.....hlavně PW jsem naohýbal a vyvázal celkem radikálně a až čas ukáže jestli jsem v týhle růstoví fázy udělal dobře nebo ne.
Jen doufam že néé,aby to ty kytku zase až moc nezbrzdilo.
....mnóóóó ale uvidim.
..tenhle Thread jsem vytvořil jako VEŘEJNÝ tak kdo má zkušenosti a nějaký fotečky tak se pochlubte..............!!!!!!!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 02-08-2011 v 19:52 PM
..................takže Vážení Grůůvfááácíííííí ,během pár hodin sem hodim kompletní "REPORT"o ohýbání "2voumetrovýho"!!!!! košatýho CityDýzla v "terasních" podmínkách .
........ty předešlý dva kusy ty mi dávaly sice takéééééé zabrat,ale tahle velká "BESTIE" to bude TEPRVE OŘÍŠEK to všechno solidně vyvázat.
........předešlou techniku jsem ještě malinko povyladil a ve "FINALPRODUCT" bych si představoval něco.......... co nejenom oku bude LAHODIT...!!!!!
........tak ráno..!!!! ..........až se rozední.....!!!!!!
.......KUÁÁÁÁÁÁÁÁ
.........takže včera mi celej chcalo,tak jsem se na ted ranní vývaz vykašlal a nakonec jsem to dělal zase až skoro potmě.
.......mnooo ale už to mám spoň za sebou a takle ten NYCD teda dopad.
Pro obvodvou klec jsem tentokrát zvolil rovnou 10mm Alu drát,protože jsem pracoval s daleko košatější a větší kytkou než předtím a celkově kytka nakonec není vyvázaná do roviny jako předešlé dvě,ale tvoří spíše tvar vějíře z 2/3 obvodu natočeného tak aby se co nejlépe stáčela za sluncem.
....na sbylé 1/3 obvodu je klec z 3,5mm drátu,která zatím nemá využití do té dobY než větve na špičce trochu nedorostou-pak se vyváže i zbytek.
........zatím teď nevypadá nějak extra,protože se zatím probýrá z toho ohýbacího šoku,ale to je otázka max.3dnů než se naplno vzchopí.
....při samotném počátečním ohybu jsem si v jednu chvilku nedal pozor a puklina na hlavním kmeni byla na světě.....tak holka dostala "bandáž"
..........jedna rada pro všechny budoucí "OHÝBAČE"......
>>>při brutálním ohýbání(ne lámání) je nejlepší držet ohýbanou větev v obou rukách u sebe a ohyb vytvářet palci,pěkně po malejch kouskách.....tím nedojde ke zbytečnému zlomu...!!!!
.........tak zde mám nějaký včerejší update políčka "odněkud z mechu a kapradí"
....holky před 10dny naohýbány a ¨jen co se z toho tak ňák stihly vzpamatovat jsem včera do celého prostoru chaoticky natloukl cca 15 min. metrovejch klacků mezi které jsem následně (možná ještě více zmateně a nepravidelně)natáhl líkový provaz ,aby vznikl ¨systém lanek celkem podobný pavoučí síti.
......do tohoto pavoučího systému jsem pak zaplétal větve podle potřeby.
.......včerejší "UPDATE" řezu Nebully za oknem na střeše...!!!!!
.......celkově 6týden růstu
.......5dní zpět jsem holku (dokovaď ještě prožívá růstové období) pořádně vosekal a zastřihlé vršky jsem hodil do země na řezy
.....rovnodennost je až !!!!...16.září....!!! tak do té doby vyjedé z každého "pár větviček a na každé pár šištiček" ....dyť každá šiška se přeci počítá.........všechno se zužitkuje...!!!!!!!
A za těch pár dní se ta Nebullka pěkně zakošatila...!!!
.........1...........před 5dny
.........2...........včera
.........3...........NYCD x PSk1.........3den po vyvázání
.........4...........NYCD x PSk1.........8den od vyvázání a 5dní po razantním zástřihu
.........5..........2/3 zabezpečeného "terasojidního" prostoru,kde "PJEST" býti zcela povolen ...........!!!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 15-08-2011 v 02:36 AM
.......
..........
............
..............a teď jedna "ZPRÁVIČKA" pro pěstitele shromažďující dozrálé samce kvůli
.....!!!!!....PYLU......!!!!......
.......na půdě jsem si odděleně od ostatních nechal dojet:
..........Purplle Widow x Purplle Skunk1.......hromada...!!!
..........Sweath Tooth x Purplle Skunk1.......do týdne sklepávam pyl.....hromada bude
........takže kolegové "GRŮFÁÁCÍÍÍÍ" .......věc se má tak ...... chtěl bych vyměnit >>>něco za něco<<<
........tj.kdo má ňákej SOLIDNÍ pyl a chtěl by něco čenžnout tak mi pište na PMko a určitě se následně nějak dohodnem .....!!!!!
............"ROVNODENNOST SE KRUTĚ BLÍŽÍ" .....tak ať stihnem něčim novym ty NAŠE kytice opýlit......!!!!!
...........kuáááááááááá.............
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 15-08-2011 v 20:43 PM
.........lidičky moje máti z jara dostala vod známejch ňákou okrasnou faunu do truhle a vono se to popíná všude možně(teď to má kolem 15metrů-z truhle 30x30x30cm),a terasky to začalo vykvétat do plodů nénepodobnejch zdejším nedozrálejm kaštanum.........jen to nepíchá a je to celé dužnaté se 4řmy jádry uvnitř.
.......a schválně ..???? .....kdo to uhádne?????
.....mnóóóó.... JÁ to teda určitě nebudu..
.................mě to hlava nebere ....!!!!!
.......jinak pořád platí TO že pokud má někdo z "GRŮFMENŮ" zkušenosti a ňákej ten snímek ohledně "THC OHYBU" tak to sem vesele perte...!!! kuáááááááá........
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 16-08-2011 v 00:09 AM
Kiwi jsem už před ňákou dobou pěstil a k tomu je potřeba samčí a samičí a je to dřevnatá rostlina,ale tohle je prostě jen jedna rostlina a i když to jako KIwi s ostnama možná vypadá tak já to zkoušet jíst fakt nebudu.
...........kuááááááááá
Původní příspěvek od čertiskočert Kiwi jsem už před ňákou dobou pěstil a k tomu je potřeba samčí a samičí a je to dřevnatá rostlina,ale tohle je prostě jen jedna rostlina a i když to jako KIwi s ostnama možná vypadá tak já to zkoušet jíst fakt nebudu.
...........kuááááááááá
Jsou i samosprašné a "chlupatost" je rúzná, je jich asi 50 druhú, přesněji jsou to Actinidie. Strýc je pěstuje již leta. Zralé plody jsou velice chutné. Kam se hrabe zmarketzboží.
Ale tohle Kiwi nebude.
pak taky smažu..
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná