Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak v tomhle foliovníčku začíná nakvítat jen la blanca ale už se zdá že se to začíná tak nějak formovat pomalu se začínají objevovat blizničky i na řízkách white rhio tak musím fandit a doufat že bude pěkně
k tomu jsem ještě celkem radikálně voholil spodní ,slabý ,a zbytečný větývky aby tam taky tak nějak proudil vzduch a šla síla do vrchu.spravil jsem střechu už byla fest děravá tak sem ji pořádně spevnil třema vrstvama fólie.
Naposledy upravil greenlight 27-08-2011 v 11:47 AM
Včera jsem se byl zhruba po dvou tydnech podívat jak se daří mím kytičkám u známého ve skleníku,nestačil jsem se divit jak to zase povyrostlo takže nezbívalo nic jiného než zastříhávat zohýbat a lámat nakonec jsem to tak nějak zvládl aby se vršky neopíraly o střechu skleníku.Už i všechny začínají kvést z čehoš mám radost,jsem zvědaví jak to ještě poroste v květové fázy pro mě by bylo nejlepší kdyby to už nerostlo,za dva tři dny nasadím hnojku zvanou BIOBIZZ BLOOM
FOTO 1: SAGE
2:jedna menší GWS
3:la blanca
4,5:tak různě
ve skleníku je dost obtížné vyfotit celou kytku krom SAGE takže tak.
Naposledy upravil greenlight 29-08-2011 v 09:16 AM
Ahoj, všiml jsem si na rajčatech odumřelých částí listů. Tyto listy velice rády plesniví a tak to s kamarádem projděte a nekrotické části odstraňte, mohlo by Ti to udělat problémy u Marjánky. Ať se daří
Díky moc hned to proběhnu a odstraním,plísně té se bojím nejvíc musím co v nedřívější době obstarat něco proti plísni např. od ATAMI Bio Defence ,skušenost s ním nemám a však budu doufat že aspoň z malé části my pomůže k ůspěšnému konci
Dnes jen slovi.Pár větví se zlomilo ,listy prokousávaj housenky tak jsem je pošplíchal nějakým přípravkem teď si nevzpomenu na název ale pokud zabere zmíním se o něm.Teď už všechny kytky pěkně květou i klony white rhio ,tak jsem zajel do nejblišího okresního grow shopu a nakoupil jsem k půl litru biobizz bloom co jsem kupoval už v budoucnu ještě jednu litrovku a od plagronu litrovku PK 13/14 .Dnes pohnojeno bloomem tak snat jim chutná
ráno jsem se vzbudil a řekl jsem si že se zajdu podívat na pole číslo tři zhruba po dvou měsících nestačil jsem se divit z 30ti centimetrovích chcípáčků jsem nalezl 2,5metrová hovada který nádherně kvetou řekl bych tak dva týdny možná i víc.
FOTOč.1 Orange Bud x Euforia
č.2 Jack Herrer x Euforia
Doufám že si toho nevšimnou zemědělci až budou sklízet ,z toho pole to de celkem dost vidět hlavně kvůli té tmavé zelené barvě.
Naposledy upravil greenlight 18-09-2011 v 17:04 PM
Takže,jsem tu z5 a přináším čerstvou aktualizaci ze skleníku .Zalévá se biobizz bloom každý druhý den dávám čtvrtku na alkohol což má tuším 25 ml do deseti litrové konve k tomu jsem dnes začal přidávat od plagronu pk 13/14 dalších 25 ml na stejnou konvu což je 5 ml na litr je to celkem dost ale jedna konva na 4 velký kytky bude akurát.nejvíc nakvetlá je la blanca a nejvíc osypaná sage.GWS to teprve rozjíždí.Opět jsem proholil spodky.Taky proběhla hodně složitá opera z názvem ohýbání zatím se my daří udržet hršky pár čísel od skla ale do sklizně nevím nevím
Naposledy upravil greenlight 25-09-2011 v 12:19 PM
tááááááááááák aby my to tu furt nestálo tak pošlu do éteru nějakou tu chuťovku ze světa konopí konkrétně se bude jednat o pole z číslem 3.Kde je jack herrer x euforia orange bud x euforia .Jack má nádherně lepiví pocukrovaný palice ,blizničky zbarveny do žluta doprovází noblesní vůňě citrusů je to takoví můj soukromý citrusovník, OB se pěkně větví i bez zastřihnutí ,jinak palice má šutrovitý o něco méňě zasněžený z bílímy bliznamy,težko chakterizující odér který je všude kolem.Chtěl bych je pohnojit aspoň jednou PKčkem a bloomem třeba jim to trochu dá.Díval jsem se na zbarvení trichomu pod mikroskopem a ještě mají dostatek času čož de poznat i pohledem oka(oko není blbec)
FOTO1-5 JACK HERRER x EUFORIA
Naposledy upravil greenlight 26-09-2011 v 11:08 AM
Když už jsem u toho a je tak pěkné nedělní odpoledne vydal jsem se i do skleníku něco málo nafotit kvalita je dosti ovlivněna telefoní technikou jako první se mrknem na sage a dost keců tady to máte
Zdarec ,jsem tu z aktualizací pole číslo jedna .Už je to nějaký pátek co jsem se o tomhle políčku zmínil a tak jsem usoudil že je ten praví čas ukázat jak to kvete.Mám nafoceno jen pár kytek příště zase něco zítra půjde dolu bubblecious. .
Takže na prvních dvou fotkách je foliák z kterého sem otrhal boční folii.nalevo se třpytí la blanca ve středu klony white rhio napravo orange bud x euforia.
Naposledy upravil greenlight 14-10-2011 v 07:40 AM