Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je sečteno. Celkem 205 g (nejblíže byl člen pestitelpompo) Výnos nic moc, ale stejně jsem spokojenej. Pro zvýšení gramáže bude potřeba optimalizovat teplotu a nehnat to tolik do výšin. Ten prostor bohatě stačí pro 9 kytek. Měl jsem co dělat, abych tam tu desátou nějak mezi ně vtlačil. Ph zálivky jsem upravoval na 6 - 6,5 a taky jsem zapomněl dodat že kytky byly posledních 11 dnů proplachovány čistou vodou. Chuť je jemně nasládlá, účinky se kupovidu dostavují až později, což je v zápětí vykompenzováno sílou stavu. Co jsem nechtěl v žádném případě podcenit bylo sušení. Před pár lety jsem sušil v nevětraný místnosti a vše bylo pak na vyhození. Celkem jsem sušil 8 dnů do chvíle než došlo k praskání větví. Z toho pět dnů v pěstírně odkud byl pernatmentně odváděn vzduch a zbylé tři dny jsem sušil na půdě protože tam se pohybuje vlhkost jen maxx 40%. Na závěr chci poděkovat všem za příspěvky, karmy a typy na výnos