Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kopřivy 2
Puvodne tu bylo 6 kytek, vsechno znicily prasata, zustal OB a 8MH, zbytek je dosazeny asi pred 10 dny... skoro sem nechodim, tak jsem aspon dokola nabodal klacky a rozhazel psi chlupy...
1.-4. nevim presne co je co, nezapsal jsem si to, pozdeji se to ukaze... na 4 si pekne pochutnali, jinak je to smes TNR, AO, Q, PU...
Puvodni dva kousky co zustaly... 8 Miles High a ta vytahla je Orange Bud ze seminka, je jakasi prapodivna, nevetvi se, hodne jde do vysky a uz kvete...
Sazel jsem tam v pulce cervna, byl jsem tam asi 2x a posledni navsteva byla fiasko, vsecko bylo zniceny zveri... asi srnky... (foto ze sazeni, ted nebylo co fotit)
Uz zase radi, poridili jsme trichoplus (vcelky) a stejne se objevili, tak jsme vsechny kytky postrikali Karatem 5SC se zeon technologii, tak snad dalsi nepribudou, minuly rok to celkem pomohlo...
Po delsi dobe jsem to byl okouknout a i presto jak ted casto prselo, slo na kytkach videt nedostatek vody i zivin, navic jsou docela drsne prolezly cervama a to u kazde byla kapsle trichoplus....