Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » BRKO PRED SPANIM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Rowley
Nový Člen

Karma uživatele Rowley - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Srooga:100% s tebou souhlasím,když jsem měl prázdniny tak sem byl zvyklej každej den usínat úplně vyřízenej a bylo to v klidu.Ale začlo se chodit do školy a já usínal už střízlivej a než sem si na to zase zvyk tak sem hodněkrát byl třeba do 3 vzhůru a nemoh usnout,a řeknu Vám je to pěknej shit!

Old Post 25-01-2003 v 14:38 PM
Rowley je offline   Profil uživatele Rowley   Find more posts by Rowley   Foto galerie člena Rowley   Click here to Send Rowley a Private Message   Add Rowley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frantapa
Stálý Člen

Karma uživatele Frantapa - 88% PěstitelskáKarma uživatele Frantapa - 88% Pěstitelská

brko na noc Příspěvek č. 18

Já osobně mám s brkem či mlíkem a to v různé podobě, na noc jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem již poněkud v letech a s travkou jsem začal asi před dvěma roky a to ze zdravotních důvodů (glaukom). Vyřešilo mi to však v podstatě i jiné zdravotní problémy zejména chronickou nespavost a problémy se zažíváním na což jsem bral několik let strašnou spoustu léků s minimálním pozitivním efektem. Nyní si dám večer 1 - 2 hod. před spaním špeka nebo mléčnou specialitu a jsem v pohodě, spím jako zabitej. Nejkrásnější ze všeho je vlastní usínání. Jsem-li v klidu a zavřu oči, vidím před sebou různé fantastické měnící se obrazy a scenérie, které se jinak při otevřených očích nedostavují. Akorát to chce vzít zavčas, jinak jsem ráno jak po opici. Přes den nic neberu, neboť musím být 100% fit.

Old Post 25-01-2003 v 17:00 PM
Frantapa je offline   Profil uživatele Frantapa   Find more posts by Frantapa   Foto galerie člena Frantapa   Click here to Send Frantapa a Private Message   Add Frantapa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

asi to muze bejt fpoho... Příspěvek č. 19

Ja teda nehulim moc casto, takze si radsi dam speka na nejaky akci nebo kdyz si to chci fkt uzit, ale verim, ze to muze bejt pohoda, uvolneni atd, usinat zhulenej je strasne prijemny, pokud se tomu nebranis. Jednou sem si dal takovou spaci akci na festaku na Vyrave. Meli sme tehda zastipky, takze se to hulilo porad, sli sme asi 10 kilaku a za tu dobu padlo mezi 4 lidi asi 20 speku, prisli sme tam a fsichni sme hodili celo, ja se pak nak prvni probral a zrovna hrali Schizofreni, coz memu uchu az tolik nelabuzi, dal sem si fajfku a zase sem hodil celo, proberu se hrala Znouze, zrovna hasici, tak sem si je poslech a dal sem dalsi fajfku a zase sem hodil celo, docela sranda, tohle se udal jeste trikrat a den byl ten tam, festak koncil, ale ja nebyl schopen jit 10 kilaku spatky, nastesti pro nas prijeli kamosi tak sme to nemuseli slapat, byl sem neskutecne stastnej, prijeli sme k nim, ubalili speka a sli do hajan a verte jen malokdy se mi takhle pekne usinalo...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 25-01-2003 v 21:15 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.DAN
Nový Člen

Karma uživatele MR.DAN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

..::[@]
brko na noc ma svy kouzlo.....
.....ja osobne zmastenej vnoci neusnu dokad nezacnu vytuhavat....a to se paxpanek hodi....
ale je to mozna trochu skoda.....omezenej vyhled, tma.....rozhodne to nema treba na huleni na vyvysenejch mistech.....

.....nojono samozrejme...proc nepresunout postel na vyvyseny misto...? [#@#]

HIGH!!

_____
..::[Mr.Dan]::..
''''''''''''''''''''''''''''''

Old Post 24-02-2003 v 19:03 PM
MR.DAN je offline   Profil uživatele MR.DAN   Find more posts by MR.DAN   Foto galerie člena MR.DAN   Click here to Send MR.DAN a Private Message   Add MR.DAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
z3zzz
Oceněný Designer

Karma uživatele z3zzz - 0% PěstitelskáKarma uživatele z3zzz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

kourim brka jak rano tag vecer pred spanim ... teda kdyz mam chutku ci naladu ... spim docela dobre / pokud se neoddavam vecer alkoholu / ale rani brka sou lepsi ...

z3zzz

Old Post 25-02-2003 v 07:21 AM
z3zzz je offline   Profil uživatele z3zzz   Find more posts by z3zzz   Foto galerie člena z3zzz   Click here to Send z3zzz a Private Message   Add z3zzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
menurak
Stálý Člen

Karma uživatele menurak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

KOUŘIM KDy CHCI, nebo po doho s oklim, no a špek pred spanim je rozhodně v poho

Old Post 27-02-2003 v 16:05 PM
menurak je offline   Profil uživatele menurak   Find more posts by menurak   Foto galerie člena menurak   Click here to Send menurak a Private Message   Add menurak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fordini
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 23

to jo!

Old Post 27-02-2003 v 18:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
abra007xas
Stálý Člen

Karma uživatele abra007xas - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Nepraktikuju to nějak pravidelně. Ale jsou prostě dny málo a hodně náročný. Prostě večer ležim u telky a chci rychle usnout bez ohledu na to jestli si prožiju stav rauše nebo ne. Prostě lepší než se cpát práškama dát si pár prdů. Tak si ubalim šedesátku podle síly modelu hulim až mám dost. Někdy to vyhulim celý někdy na 2-3 krát. Pak se napiju a krásně vytuhnu. Alternativa když nemám model tak si vyhonim péro a usnu stejně. Někdy obojí ale pak to dlouho trvá a usnu většinou z únavy že se zhulenej nemůžu udělat ... :-)))))

Old Post 28-02-2003 v 00:38 AM
abra007xas je offline   Profil uživatele abra007xas   Find more posts by abra007xas   Foto galerie člena abra007xas   Click here to Send abra007xas a Private Message   Add abra007xas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hoveho
Stálý Člen

Karma uživatele hoveho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

vacsinou hulim az vecer, takze hulo a spanok priam nasleduju.

nehulim do postele. raz. ukecali ma kamosi, ze na dobru noc (boli sme na chate). tak som si dal, a aj som to tak ponal, ze na dobru noc. ale oni sa zrazu zacali hybat, pobehovat a (co je najhorsie!!) zacali ma budit a chceli, aby som sa hybal tiez.

verte mi, velmi tazko som sa ubranil :-))

hvh

Old Post 28-02-2003 v 08:57 AM
hoveho je offline   Profil uživatele hoveho   Find more posts by hoveho   Foto galerie člena hoveho   Click here to Send hoveho a Private Message   Add hoveho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shiva
Stálý Člen

Karma uživatele Shiva - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Jo brko pred spanim, to je krasa...cloveku se pak zdaji tak krasny sny....

Shiva ))

Old Post 28-02-2003 v 09:31 AM
Shiva je offline   Profil uživatele Shiva   Find more posts by Shiva   Foto galerie člena Shiva   Click here to Send Shiva a Private Message   Add Shiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
merlin
Nový Člen

Karma uživatele merlin - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 27

joo - sny bejvaj fakt husty..bez pála si většinou nepamatuuju nic (nebo se nic nezda??) - ale spalenej si lítám ve svý hlavě co to dá..- až na ty přistání ráno..
brko po ránu je v poho..hlavně když pěkně sluní svítíčko a je (právě začínající) jaro.. - ale eště radši si ho nechám na vodpoledne - to pak náramě vychutnám ten kontrast mezi strizlivosti a vypalenosti (coz se mi casto nedari kdyz hulim hned rano..)

Old Post 01-03-2003 v 18:45 PM
merlin je offline   Profil uživatele merlin   Find more posts by merlin   Foto galerie člena merlin   Click here to Send merlin a Private Message   Add merlin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ichtyl6
Stálý Člen

Karma uživatele ichtyl6 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

mne se huleni pred spanim strasne libi.Pak mam hezke sny

Old Post 03-03-2003 v 13:45 PM
ichtyl6 je offline   Profil uživatele ichtyl6   Find more posts by ichtyl6   Foto galerie člena ichtyl6   Click here to Send ichtyl6 a Private Message   Add ichtyl6 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ichtyl6! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cicmon
Felis Catus

Karma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% PěstitelskáKarma uživatele Cicmon - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Huleni pred spanim je super. Uplne nejlepsi mi prislo kdyz jsem si v zari v noci ubalil "zkusebni brko" z novy kytky (noname) - absolutne jsem necekal, ze bude tak dobra ;-). No a spalo se sladce :-)

Cicmon

Old Post 03-03-2003 v 23:01 PM
Cicmon je offline   Profil uživatele Cicmon   Find more posts by Cicmon   Foto galerie člena Cicmon   Click here to Send Cicmon a Private Message   Add Cicmon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
india
Nový Člen

Karma uživatele india - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Kouřím snad jedině večer. Co se týká tzv. hulžravky jedna osvědčená metoda ( pouze pro hloubavé www.volny.cz/frank.navratil/ ) přežírat se zdravě, alespoň doplňíte vitamíny :-)

Pro ni a proto, že je.

Old Post 03-03-2003 v 23:44 PM
india je offline   Profil uživatele india   Find more posts by india   Foto galerie člena india   Click here to Send india a Private Message   Add india to your buddy list     Navštiv homepage uživatele india! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tim180
Stálý Člen

Karma uživatele tim180 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

no dat si brko a pak jit spat no to si to moc neuzijete to spis se nekam jit bavit a nejit spat
cuz tim

Old Post 14-03-2003 v 10:37 AM
tim180 je offline   Profil uživatele tim180   Find more posts by tim180   Foto galerie člena tim180   Click here to Send tim180 a Private Message   Add tim180 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hansganja
Stálý Člen

Karma uživatele Hansganja - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

[účet odstraněn]

Old Post 14-03-2003 v 18:05 PM
Hansganja je offline   Profil uživatele Hansganja   Find more posts by Hansganja   Foto galerie člena Hansganja   Click here to Send Hansganja a Private Message   Add Hansganja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hansganja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás