Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zase nějaké fotečky, už jen 2 týdny staré První fotka je z pole č.2, ale je to tam tak zarostlé, že nejde pořádně nic vyfotit. Až udělám průřez budou i pěkné fotky.
Zbytek je z pole č.1, které po poslední navštěvě prořídlo o 7 hermáčů nebo samců. Ještě jsem ho v těch vedrech nezašel včas zalít, takže i docela uschlo. Věřím, že se pěkně spraví
Foto č.2 - Black domina
Foto č.3 - KC33 která trošku zhermila, ale koulí bylo je pár tak jsem si ji nechal
Zdravim po dlouhe dobe. Po sklizni nejak nebyl cas tady psat
Kazdopadne vsechno dojelo bez problemu. Finalni fotky jeste nahodim.
Nejmensi sance jsem daval Domine, ale ve finale je to nejvetsi pecka plne srovnatelna s indoorem.
Jinak jsem se chtel poradit ohledne vyberu semen pro tento rok a byl bych moc rad, kdyby jste mi napsali sve zkusenosti s nasledujicimi modely. Rad privitam i navrhy na jine druhy se kterymi mate dobre zkusenosti. Uz jsem si toho procetl tady dost, ale porad si nejsem jisty a nechci ztracet cas staranim se o neco co nedojede nebo zplesnivi.
Snazim jsem se vybrat odrudy, ktere v nasich podminkach dojedou a nevadi jim destivejsi pocasi. Vynos a kvalita je samozrejme taky dulezita.