Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sony Mirex---- Vtipná?No,budem to brat ako kompliment,takže dakujem.Pýtam sa,lebo som ich včera dávala do Jiffy a pripadali mi strašne svetlé,také žltobieleŽiadne žíhanie alebo dajaká kresba na nich.Len také malé hrášky.Podla toho,čo som tu všetko čítala,tak to zafarbenie nie je dobré.Tak ma napadlo,či to nemám pet rokov starý obal,a ak áno,či to može mat na tie semiačka nejaký vplyv.Ten dátum som si všimla až doma.
Já jsem nedávno sázel Mazara a taky ty semena žádný extra žíhání neměly, vylezlo všech deset
ahoj, přesně je to takhle:
BV je Nejčastěji využívanou formou podnikání je tzv. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zkratka BV, která je obdobou českého s.r.o. Základní kapitál musí dosáhnout výše minimálně 18 000 EUR a přičemž při založení společnosti musí být splacenu minimum 20 % vkladu. Nejsou stanoveny žádné požadavky na státní příslušnost či místo pobytu zakladatelů.
a to datum je buď registrace ochrané známky společnosti, nebo produktu.
semínka nemusí mít žíhání a můžou být klidně i malá, je to podle druhu odrůdy a stupně zralosti.měl jsem třeba point of no return a v klidu to vyšlo,což se nedalo říct o super semenech whitegoldu kdy z 10 super žíhanejch vyšli 2
Původní příspěvek od masterblaster ahoj, přesně je to takhle:
BV je Nejčastěji využívanou formou podnikání je tzv. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zkratka BV, která je obdobou českého s.r.o. Základní kapitál musí dosáhnout výše minimálně 18 000 EUR a přičemž při založení společnosti musí být splacenu minimum 20 % vkladu. Nejsou stanoveny žádné požadavky na státní příslušnost či místo pobytu zakladatelů.
a to datum je buď registrace ochrané známky společnosti, nebo produktu.
semínka nemusí mít žíhání a můžou být klidně i malá, je to podle druhu odrůdy a stupně zralosti.měl jsem třeba point of no return a v klidu to vyšlo,což se nedalo říct o super semenech whitegoldu kdy z 10 super žíhanejch vyšli 2
---Vdaka,vdaka,vdaka.Pekne vysvetlené a já možem íst s kludom spinkat
Původní příspěvek od Sony Mirex----
Pýtam sa,lebo som ich včera dávala do Jiffy a pripadali mi strašne svetlé,také žltobieleŽiadne žíhanie alebo dajaká kresba na nich.Len také malé hrášky.Podla toho,čo som tu všetko čítala,tak to zafarbenie nie je dobré.