Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » OTEVŘETE OČI
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
m.y.s.e.l.f
Stálý Člen

Karma uživatele m.y.s.e.l.f - 5% PěstitelskáKarma uživatele m.y.s.e.l.f - 5% Pěstitelská

RE: ahááááááááááá Příspěvek č. 17

Na té samé stánce, kde ses to dozvědel, odpovídají na otázku:
Does marijuana have any medical value?
Má marihuana nějaké léčebné účinky ?

Jejich odpověd zní:
Any determination of a drug's valid medical use must be based on the best available science undertaken by medical professionals. The Institute of Medicine conducted a comprehensive study in 1999 to assess the potential health benefits of marijuana and its constituent cannabinoids. The study concluded that smoking marijuana is not recommended for the treatment of any disease condition. In addition, there are more effective medications currently available. For those reasons, the Institute of Medicine concluded that there is little future in smoked marijuana as a medically approved medication

Volný překlad:
Jakékoliv rozhodnutí o užívaní jakéhokoliv léku musí byt založeno na nejvyší úrovni vědy pod vedením profesionálních lékařů. Institut Medicíny učinil v roce 1999 komlexní studii k zhodnocení potencionálních zdravotních výhod marihuany a kannaboidů. Studim bylo uzavřeno tím, že kouření marihuany není doporučeno k léčení jakéhokoliv chorobného stavu. Navíc v současné době existují učinnější léčiva (než je marihuana). Z těhto důvodů Institut Medicíny zavrhl použití marihuany jako schváleného léčeného prostředku.

Na stránce kde tvrdí jednu lež může být lží víc...

Vláda USA zatajila, že marihuana léčí rakovinu!
http://svet.namodro.cz/go/r-art.asp...30707&t=magazin
http://www.alternet.org/print.html?StoryID=9257

Mýty a fakta o marihuaně I.-VI.
http://svet.namodro.cz/go/r-art.asp...30251&t=magazin

Konopí: rostlina obdařená mocí rozesmát i léčit!
http://svet.namodro.cz/go/r-art.asp...09967&t=magazin

KONOPÍ JAKO LÉK - Práce a diskuse přednesené 10. prosince 1954 na I. vědecké konferenci vysokých škol v Olomouci
http://www.konopa.cz/oblasti/medicina/1954/

Navíc jeden z těch filmečků (konkrétně tento) mi připoměl nechvalně známou videokazetu rozesílanou firmou BSA kde byl natočen príběh jak specialní policejní jednotka vtrhla do jedné firmy a na místě zatkla majitele za nelegální používaní software.
A úplně mě doslata hláška na konci toho filečku která říka že marihuna je nebezpečná protože když ji budeš kouřit, tak tě může dostat do vězení
Je jasné že tenhle filmeček v Holansku moc nepoletí

[Edited by m.y.s.e.l.f on 16-01-2003 at 07:23 AM]

Game We're Playing Is Life

----> Návod na výrobu bytelného pouzdra pro skleněnky za 13,- Kč

Old Post 15-01-2003 v 23:15 PM
m.y.s.e.l.f je offline   Profil uživatele m.y.s.e.l.f   Find more posts by m.y.s.e.l.f   Foto galerie člena m.y.s.e.l.f   Click here to Send m.y.s.e.l.f a Private Message   Add m.y.s.e.l.f to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Nak me to nedochazi... Příspěvek č. 18

Nejsem si jistej jestli myself myslel vazne (jinak moc peknej preklad) a jini to tady psali tak nejak pochybne, Dude to samozrejme myslel ironicky, ukazal to jen jako spatnou informovanost a taky trochu vysmech dnesni demokraticke vychove mladycyh americanku, ktera je znacne zkreslena a tim padem prinejmensim lziva...

Old Post 15-01-2003 v 23:52 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Amerika (tedy jen USA) je pasé jak klobouky, otázka času než ten jejich systém spadne na dno řeky Stix. Mě by jen zajímalo jak to bude probíhat-možná zbytek světa bude USA buzerovat za to co dělá/dělala, za lži, podvody (falšování důkazů-případ Peltier) a pak by se mohlo (USA) během několika let (cca10) dostat do ekonomické krize a rozpadnout na více států a nemít žádnou moc na to, aby se pořád do něčeho míchali a pak to příde ZKOUMÁNÍ LÉKAŘSKÉHO VYUŽITÍ A PŘIDÁ SE LEGALIZACE. No hudba budoucnosti (doufám). Kurva proč se do všeho serou. Hele sorry, že tu melu mimo, ale všechno to vychází od nich, všechny ty nesmysli o konopí-už desítky let, no ale už to vypadá, že se to přece jen zlepší-VYČKEJ ČASU JAKO HUSA KLASU

Jinak, aby se USA ekonomicky rozpadla by bylo zapotřebí několika vodíkových bomb (nejlépe z jejich vlastní produkce), nebo radioaktivně zamořit ten jejich sklad zlata (007)

[Edited by Kvetak on 16-01-2003 at 04:04 AM]

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 16-01-2003 v 02:58 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m.y.s.e.l.f
Stálý Člen

Karma uživatele m.y.s.e.l.f - 5% PěstitelskáKarma uživatele m.y.s.e.l.f - 5% Pěstitelská

Re: Nak me to nedochazi... Příspěvek č. 20

No prave sem si nebyl zpocatku moc jistej jak to bylo zamyseno , ale ted uz jsem klidnej

citace:
Původní příspěvek od fak.gesho
Nejsem si jistej jestli myself myslel vazne (jinak moc peknej preklad) a jini to tady psali tak nejak pochybne, Dude to samozrejme myslel ironicky, ukazal to jen jako spatnou informovanost a taky trochu vysmech dnesni demokraticke vychove mladycyh americanku, ktera je znacne zkreslena a tim padem prinejmensim lziva...

Game We're Playing Is Life

----> Návod na výrobu bytelného pouzdra pro skleněnky za 13,- Kč

Old Post 16-01-2003 v 06:29 AM
m.y.s.e.l.f je offline   Profil uživatele m.y.s.e.l.f   Find more posts by m.y.s.e.l.f   Foto galerie člena m.y.s.e.l.f   Click here to Send m.y.s.e.l.f a Private Message   Add m.y.s.e.l.f to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Pohodička snad ste si kulišáci Příspěvek č. 21

nemysleli, že by starýho Duda přesvědčilo něco takovýho
thx y.o.u.r.s.e.l.f. - za doplnění, čet sem to taky, ale už jsem na to neměl
květák- jo patník by sme si měli něgdy zopáknout, ale to ochutnávání trošku pomalejc, jináč to špatně skončí, ad ta amerika - její pád bude dost drsnej, pravděpodobně pro celej svět, ale řek bych že je to jen otázka času, pro angličtináře. který by to zajímalo doporučuju třeba ságu rodiny Bushů-tahle povedená rodinka má dost dlouhou a hoodně povedenou historii
nebo DOST drsný výpovědi bývalého důstojníka CIA
Jak zaseješ, tak sklidíš!
PS: výborná stránka, konfrontace propagandy DEA s fakty

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 16-01-2003 v 11:39 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R. N. Marley
Nový Člen

Karma uživatele R. N. Marley - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Taky sem kouřil tu trávu.... přestal sem v jedenaosmdesátym...

One love

Old Post 17-12-2003 v 20:12 PM
R. N. Marley je offline   Profil uživatele R. N. Marley   Find more posts by R. N. Marley   Foto galerie člena R. N. Marley   Click here to Send R. N. Marley a Private Message   Add R. N. Marley to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

4 Dude: hele chlape....už jsem si začínala myslet, že si někde hodně ošklivě spadnul na hlavu. Taky jsem chtěla podotknout, že je to myšleno určitě ironicky než jsem se k tomu dočetla..........Ale stejně nás neděs.....

K těm Amíkům: hele nevím jak vy, ale myslím si, že to s nima bude daleko horší. Nemám tak obavu, že by se rozpadli. Spíš se domnívám, že tam politici budou stále více uplatňovat svou moc, různé tajné organizace ještě větší utajení, vědci vyvíjet nové zbraně proti všem a tihle všichni dohromady budou navíc oblbovat americké občany. Ať žije BRAINWASHING

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 18-12-2003 v 06:54 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Taker
Dead Man Walkin'

Karma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Taker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Bohužel nebo spíš zaplaťpánbů že většina těch vodkazů už dneska nefachá takže těma nesmyslama nemůžou nakazit další normální zdravý lidi.

Jo a nejlepší odpověď jak odmítnout MJ je ta 31: Nah, I hate anything green! (pičusové)

Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."

Old Post 18-12-2003 v 09:28 AM
Taker je offline   Profil uživatele Taker   Find more posts by Taker   Foto galerie člena Taker   Click here to Send Taker a Private Message   Add Taker to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Taker! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

hele je tu problem, ze je to anglicky a ja teda umim ale zase jsem nad tim dyl a tak nejak..nemuzete mi nekdo napsat tetest cesky?aposlat mi ho na mejla?

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-12-2003 v 09:31 AM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

já prostě miluju ty fotky spokojenejch americkejch týnejžrů (co neberou drogy). nikdy jste ani na chvilku nezatoužili být jako oni? já teda ne

->Kvetak: líbí se mi tvoje vize rozpadu ameriky na jednotlivý státy jako důsledek ekonomickýho krachu. zní to docela uskutečnitelně. tak doufejme...

Peace

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 18-12-2003 v 10:01 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

-> non-english speakin`: pro anglicky nemluvící. tady máte překlad prvního filmečku. linky jsou někde na první stránce.... enjoy

Úvod:
škola skončila a začalo žhavý léto. Rodiče Brenata vyklidí na tejden barák kvůli dovolený a tak mají se svým bratránkem (Jed) bejvák pro sebe. Co udělá Jed, když mu Brent nabídně hulení?

Begin (začít):

Fotr: "Tak jo, hošani, starejte se pořádně o dům, až budem pryč a nezapomeňte dát kočce nažrat. Přijedem za tejden..."

Brent: "F pohodě, tati. Užijte si vejlet. Vo všechno se postaráme. Mějte se..."
Brent: "Tááák... sem myslel, že nikdy nevypadnou, Džede..."
Brent: "Jo, a mejdan může začít. Dáš si práska?"
Jed: "No já nevim, Brente... Co když nás zabásnou?"

STOP! CO BY MĚL JED UDĚLAT? Rozhodnutí je na tobě...
1) Říct Brentovi "tráva kouše" a vypadnout
2) Zkusit ten model zahulit
3) Přesvědčit Brenta, aby džoše spláchnul a pustit si místo toho video nebo co

dále:

1)
Brent: "Kua... Nás nezabásnou, můj milej bratránku."
Jed: "Brente... za prvé, jseš asi o 6 měsíců starší než já. A za druhé, tráva kouše."
Brent: "A co eště, woe. Nějak nestíháš. Je důvod, proč tolik lidí hulí."
Jed: "A také je důvod, proč se větší polovina lidí vyvaruje marihány a ostatních drog."
Jed: "Je to tak. Četl jsem to v hodině zdravovědy."
Brent: "Koukni, jenom to zkus. Jestli se ti to do čtvrt hodinky nezalíbí, tak budu držet hubu. Domluveno?"
Jed: "Ani náhodou. Chtěl jsem se stát profesionálním bejsbolistou, dokud budu moct chodit, kamaráde."
Jed: "Tahle věc nemá v mém životě žádné místo, a to ani nemluvím o tom, že můžeš jít do vězení, když tě chytnou."
Jed: "Už jsi slyšel o pojmu Zhulenec? Většina lidí ví, co to znamená: Tuhoš, Troska, Ulejvák. To nejsem já."

Na konci 1. části: Jed jde pryč a ze siuace vyplouvá bez užití marihuany, přesvědčený, že užití by jenom překáželo v dosžení jeho budoucích cílů. Jedovi pořád záleží ná jeho bratranci, ale nechce s ním spadnout na dno.

2)
Brent: "Čum, rodiče sou v tahu a my máme celej bejvák na jejden pro sebe. A tohle je taky dobrej matroš."
Jed: "Brente, ještě jsem to nikdy nezkusil. Jsi si jistý, že mi to nezatemní myšlení nebo něco?"
Brent: "Kámo, nebuď srab. Tenhle materiálek je f pohodě. Je to kytka, která je pěstovaná už milióny let. Jak teda může něco tak přírodního bejt pro tebe špatný?"
Jed: "No dobře, ale já nevím..."
Jed: "Ale všichni lidé co znám a co to začali kouřit jsou vymatlaní. Jako třeba Alex... byl nejchytřejší osoba, kterou jsem znal na střední škole, a taky jeden z nejlepších fotbalistů."
Jed: "Teď se ale jenom poflakuje a mluví jako kdyby ho někdo zpomaloval dálkovým ovládáním."
Brent: "Jasný, a teď už dost filozofování, Sokratesi! Zkusíš to nebo ne? Sem tvůj bratránek... kecal bych ti?"
Jed: "Dobře dobře, dej mi tu věc, o nic nejde."
Jed: "Sak-!! Hele, to chutná hrozně. A nic necítím."
Brent: "Džede, dej mi chvilku. Musíš to podržet dýl než jednu sekundu. Zkus to znova."
!MÁMA: "Chlapcí, zapoměli jsme si jeden kufr. Může někde z vás doběhnout nahoru a... co to tu smrdí?"
Brent: "Jakej smrad, mamčo?"
MÁMA: "Tak jo, vy dva byste mi to radši měli vysvětlit... a to rychle!"

Na konci 2. části: Brentovo rodiče sou nasraný a znechucený, že hoši zkoušeli mařku, a pokecaj o tom s Jedovejma rodičema. Všichni se rozhodnou, že >rehab< (odvykačka???) bude nejlepší místo pro kluky, aby poznaly závažné následky svých činů.

3)
Brent: "Zabásnutej, vymáznutej Jede, Tenhle materiál sem dostal od mýho kámoše Grega. Je to fakt hustej model. Budem se vznášet vysoko v nebi!"
Jed: "Hele, možná jsi to od tvého kamaráda Grega koupil, ale nevíš kde to sehnal on. Nějaká levota."
Jed: "Ani nevíš,odkud to je, a co se všechno stalo, než jsi toho jointa dostal do ruky. Je to nelegální a hodně lidí je kvůli tomu zraněných nebo zavražděných."
Brent: "Mno, je to opravdová sračka."
Jed: "Sračka nebo ne, co jsem řek je pravda. Jestli to potřebuješ, abys byl v pohodě, tak je s tebou něco špatně... podle mého skromného mínění."
Brent: "Víš co, asi máš pravdu...ale myslim jenom možná. Spláchnem to do hajzlu a dem >catch the new Vin Diesel flick<, jasný?"
Jed: "Třeba, chleba. Hehe. Stejně jsem to chtěl udělat od začátku, Brente."
Jed:" Představme tedy Pana Jointa Panu Záchodivi a jdem do divadla."

Na konci 3. části: Jed je pyšnej, že Brent poslechl jeho radu a spláchnul spazla do hajzlu. Někdy máš jenom jednu možnost udělat správný rozhodnutí. Brentovo sebevědomí je moc nafouhlý, než aby ocenil Jedovu radu, ale ví, že Jedovi na něm záleží a že to pro něj udělal dobře.

KONEC bůůů, to je dojemný

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 18-12-2003 v 11:44 AM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Ježišmarjá........no nemám slov, ten poslední doják fakt můžou vymyslet akorát amíci.

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 18-12-2003 v 11:53 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Příspěvek č. 29

no mrkni se na ty flešový filmečky, stojí za to... tady máš link

Old Post 18-12-2003 v 13:33 PM
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Tak sem se zas nasmál, až sem se za břicho popadal .
Zkousel sem ty nejhorsí varianty scenare a smula, but tam prijeli svestky, nebo se vratili rodice....

Jeste, ze v mym rodnym meste si zapalite jointa uprostred namesti pod kamerou svestek a je to v pohode .

A taky de poznat, ze ten kdo to animoval asi nehuli, vypada to desne !!!!

Old Post 18-12-2003 v 18:12 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

thx koles za ftipnej překládek - "weed bites"
sem úplně koukal, že se tendle starej thread znovu vynořil - sem se na tu stránku znowa koukl, no peklo...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-12-2003 v 15:50 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Příspěvek č. 32

fakt hustá demagogie... takovýhle stránky můžou vznikat jenom v a merice: na venek pěkný, přesvědčivý....

jinak ten druhej příběh (frndy na párty) je pěkně trapnej

Old Post 19-12-2003 v 19:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:59 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás