Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar, shiva skunk´s uz odpocivaju v pokoji, tu su takmer finalne fotky.
V 50tom dni som ich otrimoval , aby som potom nemal vela prace. Takto boli este dva dni pod svelom, a dva dni v tme.
1.celok SHSK
2.zastrihnuta rastlina (dala vynosovo viac, ako rastliny s jednym hlavnym vrcholom.)
Hoj Sniper
Takze trochu kritiky ale neber to ze sa do teba navazam skorej si zober ponaucenie do dalsieho growu.
Ten zaver si totalne posral..A vies preco? No co to bol za napad otrimovat to jak foxteriera???Ked to nema listy tak prestane prebiehat fotosinteza takze to neni dobre ani pre flushing.
Kvet nedokaze spracovat svetlo jedine list dokaze spracovat svetlo a ked ich vsetky otrhas tak sa ta kytka zastavy a prestane prebiehat proces v korenoch a skonci aj cistenie.Ja osobne netrham ziadne listy a nikdy som netrhal je to nezmysel.Ked si niekdo mysli ze ked otrha horne listy tak rastlinu presvieti tak to je uplna blbost akorat jej vezme tie najvacsie senzory na spracovanie svetla.
Takze moja rada :nechat vsetky listy az do uplneho konca a dokonca aj pri suseni je dobre ponechat listy nakolko rastlinka si vezme este zostatok zivin a investuje ich do kvetu.
To asi tak vsetko Howk
rikas, ze za 8 dni ti vyrostly tak jak je mas na obrazku, kde pises, ze takhle vypadaji po 8 dnech 18/6 ? pod tou 400W to vazne roste jako svin rychle, asi ji teda tez poridim. A jedna technicka, pac zacinam.. celkova doba vegetace i se sklizni a rustem byla cca 68 dni? Mimo to, kolik g susiny z kvetiny? Diky za odpovedi a jen tak dal
Cau borci, ospravedlnujem sa za neskorsiu odpoveď.
citace:
Původní příspěvek od Date1 Hoj Sniper
Takze trochu kritiky ale neber to ze sa do teba navazam skorej si zober ponaucenie do dalsieho growu.
Ten zaver si totalne posral..A vies preco? No co to bol za napad otrimovat to jak foxteriera???Ked to nema listy tak prestane prebiehat fotosinteza takze to neni dobre ani pre flushing.
Kvet nedokaze spracovat svetlo jedine list dokaze spracovat svetlo a ked ich vsetky otrhas tak sa ta kytka zastavy a prestane prebiehat proces v korenoch a skonci aj cistenie.Ja osobne netrham ziadne listy a nikdy som netrhal je to nezmysel.Ked si niekdo mysli ze ked otrha horne listy tak rastlinu presvieti tak to je uplna blbost akorat jej vezme tie najvacsie senzory na spracovanie svetla.
Takze moja rada :nechat vsetky listy az do uplneho konca a dokonca aj pri suseni je dobre ponechat listy nakolko rastlinka si vezme este zostatok zivin a investuje ich do kvetu.
To asi tak vsetko Howk
Som zastancom toho isteho nazoru ako ty, viem ze fotosynteza prebieha vdaka listom atd... Mal som velmi obmedzene podmienky v tomto kole, takze preto som urobil dva dni pred kosou zasah do rastlin, lebo potom uz by som to ostrihat proste nestihal. Nechcel som aby to schlo z listmi.
Dakujem za pripomienku, v tomto kole som sa zase vela poucil.
citace:
Původní příspěvek od Legy rikas, ze za 8 dni ti vyrostly tak jak je mas na obrazku, kde pises, ze takhle vypadaji po 8 dnech 18/6 ? pod tou 400W to vazne roste jako svin rychle, asi ji teda tez poridim. A jedna technicka, pac zacinam.. celkova doba vegetace i se sklizni a rustem byla cca 68 dni? Mimo to, kolik g susiny z kvetiny? Diky za odpovedi a jen tak dal
Ano je to tak ako pisem, pri fotkach su napisane dni rastu. Dokopy sa celkova doba vegetacie menila v zavislosti na modele od 60 do 70 dní. Kolko gramov s toho je rozpisem jednotlivo v dalsich prispevkoch neskor.
Tento den sla pod kosu white widow. Pod lampou ostalo AK47 a Sensi Star. Rastliny maju trosku spalene listy od vybojky, ale nevyzera ze im to az tak ublizilo, nejak to uz dojdu.
V 62.dni som zhasol lampu, a rastliny putovali ako je zvykom do tmy na dva dni. Po skoseni to do vyschnutia viselo 9dní.
Poctivo som to potom zvážil, takže tu je výsledok:
S tymto kolom som celkom spokojny vzhladom nato, ze som cely cas bol časovo obmedzovaný. Výnos je podla mna taký stred, rezervy ma iba chuť kuriva, na ktorej sa podpísalo mierne prehnojovanie v prvých štádiach kvetu. Následkom toho nestacil ani viac ako dvojtýždnový flushing na kompletné odstránenie zvyškov hnojiv vo výslednom produkte. Inak všetko vonia a hraje tak ako ma, smokereport neskôr.
Mam tu pár menej kvalitných fotiek, ktore som robil pred uskladnením: